Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori
 • 161 custom-general.kudos
 • 345 custom-general.replies
 • 19 custom-general.solutions

Esittelyssä Sony Xperia 10 ja 10 Plus

 

Sony Xperia 10 ja 10 Plus ovat kumpikin solakoita ja hyvin käteensopivia.Sony Xperia 10 ja 10 Plus ovat kumpikin solakoita ja hyvin käteensopivia.

Sony on julkaissut uudet Xperia 10, 10 Plus ja L3 -mallit. Käydään tässä jutussa läpi malleja 10 ja 10 Plus ja erityisesti sellaisia ominaisuuksia, jotka poikkeavat tavallisuudesta ja taatusti saavat sinut harkitsemaan uuden luurin hankintaa.

 

Koko

 

Varmaan käteentuntuvin juttu on puhelimen pitkä ja kapea olemus. 10-mallin koko on 68 x 156 x 8,4 mm ja 10 Plussan 73 x 167 x 8,3 mm. Tämä hiukan tavallisuudesta poikkeava pitkulainen muoto mahdollistaa uuden ominaisuuden puhelinrintamalla, nimittäin 21:9 kuvasuhteen. Se puolestaan tuo tullessaan arkea helpottavia apuja sekä vapaa-aikaan lisää pientä luksusta, joista alla lisää. 

 

Näytön moniajo

 

Puhelimen 21:9 laajakuvakoolla pystyy moneen. Ruudulle mahtuu tavallista enemmän sisältöä samanaikaisesti. Käytännössä voit jakaa ruudun ja esimerkiksi kirjoittaa samaan aikaan viestiä sekä seurata kartalta reittiä. Toisaalta voit vaikkapa katsoa videota ja vilkaista sähköpostilaatikon ohimennen putoamatta kärryiltä juonesta tai tarvitsematta pysäyttää videota.

 

Erilaisia kuvaelämyksiä

 

Elokuvista tuttu kuvasuhde on tuotu nyt valkokankaalta pikkunäytölle, ja siten saatkin tällä puhelimella entistä ”aidomman” leffaelämyksen. Koko kuvaruutu toimii näyttämönä ilman mustia reunapalkkeja.

 

Kuvatessasi voit valita joko 21:9 tai esimerkiksi Instagramiin paremmin soveltuvan 1:1 kuvasuhteen. Mitä itse kameraan tulee, niin saat helposti erittäin laadukkaita ja moniulotteisia kuvia pehmennystehosteella. Sillä sumennat taustan ja aikaansaat hienostuneen boke-efektin. 13 ja 5 MP kaksoiskamerajärjestelmän ansiosta voit saavuttaa yhdellä painalluksella saman, mihin aiemmin on tarvittu DSLR-järjestelmäkameraa. Myös videokuvatessa käytössäsi on 21:9 kuvasuhde, joka luo laajan ja isomman kankaan tunnun omiin taltiointeihisikin. 

 

Kuvaruutu pienoiskokoon

 

Onko tuttu tilanne, että käytössäsi on vain yksi käsi, ja puhelimen hallinta voi tuntua sen vuoksi hivenen haastavalta? Kirjoittaminen, ylettäminen kuvaruudulla joka puolelle ilman, että puhelin on vaarassa pudota, harhaosumat ja niin pois päin. 

 

Xperia 10 tarjoilee tähän isohkojen ruutujen ongelmaan ratkaisun, nimittäin pienoiskäyttöliittymän. Pystyt pienentämään puhelimen käytössä olevan tilan yhdellä pyyhkäisyllä, ja kaikki tarvittava on taas peukalon mitan päässä käytettävissäsi haastavissakin tilanteissa. Pyöristetyt reunat edesauttavat puhelimen istuvuutta ja käytettävyyttä. 

 

Kaiken kaikkiaan Xperia 10 kuulostaa miellyttävältä tuttavuudelta, johon voisi tutustua lähemminkin. Erityisesti sen koko, kuvankoko ja näytönjakomahdollisuus nostattavat mielenkiintoa muihin aikalaisiinsa verrattuna. Verkkokaupastamme löydät Xperia 10:n ja lisäksi uuden malliston L3:n. 

 

Sony Xperia 10:n tekniset ominaisuudet:

 

 • Mitat: 68 x 156 x 8,4 mm - 162 g
 • Näyttö: 6" 21:9 FullHD+ (2520 x 1080)
 • Takakamera: 13 MP + 5 MP, Kuvasuhde 21:9, Bokeh-tehoste , HDR-kuva, 5x digitaalinen zoomaus, Hybridi-automaattitarkennus, SteadyShot, Kennojen koko 1/3.0 ja 1/4.0, 1,12 ja 1,4 mikronin pikselikoot , 76,4 ja 87,9 asteen laajakuvat, F2.0 ja F2.4 linssit
 • Etukamera: 8 MP, 1,12 mikronin pikselikoko , F2.0, 84 asteen laajakuva, HDR-kuva
 • Suoritin: Qualcomm Snapdragon 630 Mobile Platform 8x ARM Cortex A53, 64-bit (2.2 GHz x 4 + 1.8 GHz x4)
 • Keskusmuisti: 3 Gt RAM-muistia
 • Tallennustila: 64 Gt eMMC, microSDXC-tuki (jopa 512 Gt)
 • Akku: 2870 mAh
 • Sormenjälkitunnistin
 • Sim-kortti: Nano-sim, dual-SIM
 • Takuu: 24 kk + 6 kk näyttötakuu

 

 

Lue myös:

Nokia 9 PureView - tällainen on 5 kameran uutuusmalli

Esittelyssä Samsung Galaxy S10 - Laatua ja innovaatiota 10 vuoden kokemuksella

Kuusi sovellusta parempaan digihyvintointiin

Storytel - tuhansittain kirjoja kämmenelläsi

 

Yhteisön moderaattori
0 vastausta