Esittelyssä Sudio Femtio -Bluetooth-kaiutin

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 2 katselukertaa


 


Ruotsalaislähtöinen nappikuulokkeita ja kaiuttimia valmistava Sudio on viimeisen parin vuoden aikana kasvattanut suosiotaan kattavalla valikoimallaan äänentoistolaitteita. Sudio tulee sanoista ”Swedish” ja ”Audio”, jotka kuvastavat hyvin brändin taustaa. Sudio on keskittynyt valmistamaan suurimmaksi osaksi langattomia kuulokkeita, mutta joukosta löytyy myös yksi kaiutin, Sudio Femtio.


 


Sudio Femtio on monipuolinen Bluetooth-kaiutin, jossa yhdistyvät niin kattava äänentoisto kuin tyylikäs design. Skandinaaviseen tyyliin sopivaksi valmistettu kaiutin on saatavilla mustan, kuparin sekä valkoisen värisenä. Kaiutin on käy sekä sisä- että ulkotiloihin, sillä se on vedenkestävä. Noin 675 gramman painoista Femtiota on myös kätevä kuljettaa paikasta toiseen kevyen rakenteensa ansiosta. Valmistajan mukaan langaton kantomatka on noin kymmenen metriä. Yhdellä latauksella voit soittaa musiikkia jopa 14 tuntia.


 


Femtio kaiuttimessa on Dual play -tekniikka, joka mahdollistaa kahden kaiuttimen yhdistämisen yhdeltä laitteelta. Sen myötä voit soittaa samaa musiikkia useammissa tiloissa. Kaiuttimessa on Bluetoothin viides versio, jonka pitäisi olla aikaisempia versioita vieläkin vakaampi. Sen avulla voit soittaa kaiuttimesta musiikkia esimerkiksi puhelimellasi tai tabletilla. Femtio on yhteensopiva IOSin ja Androidin kanssa. Siinä toimii lisäksi myös ääniohjaus. Esität vain kysymyksen niin Google Assistant ja Siri ovat valmiita auttamaan sinua. Näppärää ja helppoa!


 


 


 



 


 


 



 


 


Tilaa Sudio Femtio -Bluetooth-kaiutin


 


 


 


Lue lisää:



 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa