Esittely

Esittelyssä Xiaomi Redmi 9C - Edullinen puhelin suurella akulla

  • 16 November 2021
  • 3 kommenttia
  • 455 katselukertaa
Esittelyssä Xiaomi Redmi 9C - Edullinen puhelin suurella akulla
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Xiaomi toi markkinoille uuden Redmi 9C -älypuhelimen ja nyt tämä uutuus on saatavilla meiltä. Redmi 9C sijoittuu edullisiin puhelimiin ja onkin erittäin varteenotettava vaihtoehto muiden alemman hintaluokan puhelinten joukossa. Laite sisältää kaksoiskameran ja suuren 6,53 tuuman HD+ -näytön. Puhelimesta löytyy myös todella suuri akku, joka mahdollistaa puhelimen pitkäaikaisen käytön. Redmi 9C on saatavilla kolmessa eri värissä: Oranssina, sinisenä ja mustana. Käyn tässä artikkelissa tarkemmin läpi kyseisen puhelimen ominaisuuksia.

 

Kaksoiskameralla ammattimaisia kuvia

 

Xiaomi Redmi 9C -puhelimessa on tekoälyllä varustettu kaksoiskamera. Valmistajan mukaan kameralla otetuissa kuvissa on eloisat värit, kuvat ovat teräviä ja selkeitä. Pääkameralla nappaatkin kuvat 13 megapikselin tarkkuudella. Sen lisäksi laitteesta löytyy 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyysanturi. Xiaomin mukaan syvyysanturi mahdollistaa hyvät ja ammattimaiset muotokuvat. Makrokameralla saat otettua kuvia eri kohteista todella läheltä. Kamera on sijoitettu puhelimen takaosassa vasempaan yläreunaan. Kamerakehyksestä löytyy myös LED-salama. Etukamera on sijoitettu pisaraloveen näytön yläosaan. Etukamerassa on 8 megapikseliä ja erikoisuutena puhelimesta löytyy Palm Shutter -toiminne, joka valmistajan mukaan helpottaa selfieiden ottoa. Voit käynnistää selfie-ajastimen näyttämällä kämmentäsi kameralle ja sen jälkeen puhelin nappaa automaattisesti sinusta kuvan.

Redmi 9C on varustettu 6,53 tuuman Dot Drop -näytöllä, joka valmistajan mukaan tarjoaa upean video- ja pelikokemuksen. Näytössä on myös vähennetty haitallista sinivaloa, joten voit käyttää puhelinta pidempiäkin aikoja ilman, että silmäsi rasittuvat. Redmi 9C -puhelimesta löytyy todella suuri, 5000 milliampeerin akku. Suuri akku mahdollistaa pitkäaikaisen käytön ja valmistaja lupaa, että puhelimella voit esimerkiksi kuunnella musiikkia jopa 167 tuntia ja pelata pelejä 10 tuntia. Xiaomi kertoo, että puhelin sisältää erityistä teknologiaa, joka pidentää puhelimen käyttöikää sekä optimoi puhelimen lataamisen.

Puhelimesta löytyy suorittimena tehokas Helio G35-prosessori, joka valmistajan mukaan tarjoaa luotettavan suorituskyvyn sekä viiveettömän käyttökokemuksen. Xiaomin mukaan suoritin on optimoitu keskeytyksettömään pelaamiseen ja sujuvaan päivittäiseen käyttöön. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 9 + EMUI 11. Redmi 9C -puhelimesta löytyy myös NFC, joka mahdollistaa esimerkiksi nopean ostosten maksamisen. Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen takaosaan, joka valmistajan mukaan helpottaa käyttöä. Sormenjälkilukijan lisäksi Redmi 9C:ssä on kasvojentunnistus.

16394i8415716810DEF100.png

 

Tekniset tiedot

 

Näytön koko: 6,53"

Resoluutio: 720 x 1600 (HD+)

Etukamera: 5 megapikseliä

Etukameran ominaisuudet: f/2.2, FOV 77,8°, muotokuvaselfiet

Takakamera: 13 MP pääkamera + 2 MP syvyyssensori

Takakameran ominaisuudet: Pääkamera: f/2.2, AF, FOV 75,2°, 2 MP syvyyssensori: f/2.4, single flash, kaleidoskooppiefektit

Tallennustila: 64 Gt

Suoritin: MediTek Helio G35

Suorittimen teho: 2,3 GHz kahdeksanydinsuoritin

Mitat: 165 x 77 x 9 mm

Paino: 196 g

Käyttöjärjestelmä: Android 9 + EMUI 11

Keskusmuisti: 3 Gt

Muistikorttipaikka: Kyllä

Muistikortin max kapasiteetti: 512 Gt

Sim-kortti: Nano-SIM

Dual SIM: Kyllä

IP-luokitus / suojaus: Ei Liittimet: Micro-USB + 3,5 mm kuulokeliitäntä

Bluetooth: 5.0

Verkko: 4G+ / 4G / 3G/ 2G

Paikannus: GPS, A-GPS, GLONASS

Sormenjälkitunnistin: Kyllä

Kasvojen tunnistin: Kyllä

Langaton lataus: Ei

Akku: 5000 mAh

 

Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin ja käyttöohjeen.

Mitä mieltä olet tästä uutuudesta? Kommentoi alle!

 

--

Lue lisää:


3 kommenttia

Olen kuullut että nämä puhelimet nimenomaan keräävät tietoja meistä joka saralla SALAA toki ja haluaisin tietää sen paikkaansa pitåvyyden koska one plus on sentään kohtelias ja ilmoittaa minulle asiasta joka ikisessä vaiheessa, mitå redmi taas ei tee! 😅>😅>👌>@@@

Olen siis lyhyehkössä ajassa opiskellut eri puhelimista/tableteista paljon paljon tietoa ja miettinyt, missä hankinnassa on järkeä, missä ei. En ajatellut, että minun täytyy näitä asioita ikinä opiskella, mutta ero teki sitten sen, että olenkin paljon parempi tässä kuin mitä ikinä uskoin ja ostanut kätevästi itselleni lenovon liittymällä(säästö sekin) sekä 100e puhelimen, mutta mietinnässä on se, että olen kesästä asti halunnut ostaa redmin, silloin kun niitä ei vielä kellään ollut eikä mainontaa näkynyt ja nämä ovat melko samanlaiset puhelimet siis, mutta lopullinen syy oli se ostopäätöstä tehdessä, että ei ollut suojakuoria, ei mitään ja muuten olisin redmi 9c - puhelimen ostanut ja mietin sitä yhä. Niinkuin paljon muutakin elektroniikka nykyisin. Älykellot yms. Joista teen parhaillaan tutkimustyötå, että mikä riittää, mutta tämän redmi-puhelinten homman kuulin Nokian insinööriltä, että ne tosissaan keräävät tietoa ja paljon. Ja toivoisin saavani jonkin vastauksen tähän, että uskallanko ostaa sen 9c, johon on nyt onneksi tullut niitä suojakuoria viimein, kun puhelin yms ei mikään sijoitus ole, joten en niistä siis paljon myöskään maksa. Ja yritän löytää hinta-laatu suhteeltaan hyviä ja järkiperäisiä ostoksia. Kiitos muuten että sain liittyä tähän yhteisöön!!♥️>♥️>♥️>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Tervetuloa @Keltanokka2 Yhteisöön. Mukavaa kun löysit tiesi tänne 😁>

Tämä laitemaailma onkin sellainen jossa riittää paljon opiskeltavaa jos niin haluaa. Ja koko ajan tulee uutta joka saralla. Redmistä olen itsekin kuullut paljon hyvää ja joillakin tutuilla se on ollutkin jo pidemmän aikaa. Xiaomi on ollut tietoturvan myötä paljon otsikoissa, joten itsellä ainoa "tieto" liittyy näihin otsikoihin joita googlettamallakin löytyy. Xiaomin omilta sivuilta löytyi tietoturvaan liittyvä tietosuojakäytäntö, jossa he avaavat tietojen keräämistä tarkemmin. Artikkeliin pääset tästä, jos haluat käydä lukaisemassa. Oma henkilökohtainen mielipide on se että jos puhelin ei olisi turvallinen käyttää, sitä ei myöskään Suomessa myytäisi. Mutta tämä on vain oma mielipide. Jokainen toki tekee omat valintansa ja päätöksensä. Ja ehkäpä joku Yhteisöläinen on perehtynyt aiheeseen tarkemmin, sana on vapaa 🙂> Onneksi tosiaan suojakuoria on nykyään tarjolla muihinkin kuin Samsungin ja Applen malleihin niin ei jää ostokset ainakaan siitä kiinni! 


 

Vastaa