Galaxy Unpacked 2021



 


Edit Tero: kilpailu on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Kiitos kaikille 🙂>


 


Arpaonni suosi seuraavasti:


 


Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G -älykello --> @jaypekka 


Samsung Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet --> @Moikkelis92 


Samsung Galaxy Fit2 -älyranneke --> @mnmnmn 


 


----


 


Edit MinnaLN: Samsung Unpacked 2021 -tilaisuudessa paljastettiin seuraavat tuotteet:


 



  • Galaxy S21 5G, 8+128 Gt.

  • Galaxy S21 5G, 8+256 Gt.

  • Galaxy S21+ 5G, 8+128 Gt.

  • Galaxy S21+ 5G, 8+256 Gt.

  • Galaxy S21 Ultra 5G, 12+128 Gt.

  • Galaxy S21 Ultra 5G, 12+256 Gt.

  • Galaxy S21 Ultra 5G, 16+512 G


 


Samsungin huippupuhelin kolmikko vaikuttaa todella lupaavalta ja ne ovat nyt ennakkotilattavissa verkkokaupastamme. Toimitukset ovat alkaneet 29.1. ja laitteet toimitetaan tilausjärjestyksessä. S21-sarjan esittelyssä kerromme tarkemmin uutuus trion ominaisuuksista.


 


Lisäksi Samsung julkisti uudet täyslangattomat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet sekä esineisiin kiinnitettävissä olevat Galaxy SmartTag -paikantimet. Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden esittelyssä on kerrottu tarkemmin tämän uutuuden ominiaisuuksista.


 



 


Ennakkotilaamalla Galaxy S21 Ultra 5G:n saat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ja Galaxy SmartTagin yhteishintaan 9,90 €. Ennakkotilaamalla Galaxy S21 tai S21+ 5G:n saat Galaxy Buds Live -kuulokkeet ja Galaxy SmartTagin yhteishintaan 9,90 €. Tarjous on voimassa 28.1.2021 saakka.


 


---


 


Samsung vahvisti järjestävänsä 2021 Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden verkkotapahtumana 14.1. kello 17 Suomen aikaa. Julkistustilaisuutta pääset seuramaan livenä Samsungin sivuilta tai alta löytyvästä YouTube-videosta. 👇>


 




Ennen virallista julkistusta olemme saaneet lukea ja nähdä paljolti spekulointia mitä Samsungin uutuudet tulevat olemaan, vaan miten nämä huhut pitävät paikkansa jää nähtäväksi. Jatketaan spekulointia ja keskustelua täällä Yhteisön puolella!


 


liity keskusteluun ja osallistut arvontaan


 


Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden kunniaksi arvomme kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kolme Samsungin tuotetta:


 



 


Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun ennakkoon ja/tai lanseeraustilaisuuden aikana. Voit kertoa esimerkiksi odotuksistasi Galaxy Unpacked -julkistustilaisuudesta sekä ensifiiliksistä lanseerauksen yhteydessä.



Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:


 



  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 8.1. - 14.1. kello 16.59 mennessä).

  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana).

  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 16:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.1. kello 17.00 - 20:00 välisenä aikana).


 


Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin.


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Galaxy Unpacked -julkistustilaisuus 14.1.2021



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 8.1. – 14.1.2021 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot

Palkintona arvotaan:
-Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G -älykello yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 459 euroa.
-Samsung Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 169 euroa.
-Samsung Galaxy Fit2 -älyranneke yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 49 euroa.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden malliston laitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.



  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 8.1. - 14.1. kello 16:59 mennessä)

  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana)

  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 16:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana)



Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 18.1 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 8.1.2021



Mitä tuolla blurratussa boksissa Samsungin teaser-videolla mielestäsi siintää?


 



 


Tulemme julkaisemaan tarkempaa tietoa uutuuslaitteista, hinnoittelusta ja saatavuudesta tänne Yhteisöön heti julkistustilaisuuden jälkeen, eli pysyhän kanavalla.


121 kommenttia

Kunniamerkki +3

Ihan mahtavalta vaikuttaa tämä uusi malli kyllä, harkintaan menee ehdottomasti 😁>

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Mitä fiiliksiä tämän lähetyksen kattauksesta?


 


Kunniamerkki +2

Ultra. Mustana, kiitos.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Ai että olisipa mahtava uusi puhelin, 5G, violetti väri ja kamerat 😍>

Kunniamerkki +4

Itse pitäisin eniten reiättömästä näytöstä, mutta tuokin menettelee. Ehkä sitten ensi vuonna!

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@Numbers@  kirjoitti:

Ultra. Mustana, kiitos.




Samaa mieltä!


 


Täältä ennakkotilaus vetämään.

Kunniamerkki +3

S21 vaikuttaa tosi kivalta ja monipuoliselta ja on myös todella hienon näköinen. Mutta hinta taitaa olla itselleni kuitenkin liian korkea, eli ainakaan näin aluksi ei varmankaan tule ostettua. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt puhelimen ulkonäöstä ja ominaisuuksista.

Kunniamerkki +3

Kamera vaikuttaa hyvältä ja hieno ulko-asu. Vielä kun olisi vähän edullisempia nämä 😁>

Kunniamerkki +3

Noniin!

Väkevä vehje taitaa olla! 🤗>

Kunniamerkki +2

Kyllä kelpaisi S21, täyttä laatua tyylikkyyttä myöten.

Kunniamerkki +2

8 K -video kuulostaa puhelimessa huimalta... Videosta kuvaa... Puhelimien akunkestot vaikuttavat markkinoiden kestävimpinä hyvältä, kuten myös kameroiden zoom-ominaisuudet.

 

Aktiivinen melunvaimennus kuulokkeissa hyvä ominaisuus. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Oi hienolta näyttää  hinta kun olisi edullisempi 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos kaikille fiilistelyyn ja arvontaan osallistuneille 🙂> Tässä arvonnassa arpalippuja kertyi yhteensä tasan 200kpl. Arvonta on juuri suoritettu tästä kasasta ja voittajille on juuri äsken lähtenyt privaa joten kurkkaahan privaboxisi nyt!


 


Kunhan olemme tavoittaneet voittajat niin julkaisemme nimimerkit tässä ketjussa.


 


Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille vielä kerran 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@TeroRe@  kirjoitti:

Kiitos kaikille fiilistelyyn ja arvontaan osallistuneille 🙂> Tässä arvonnassa arpalippuja kertyi yhteensä tasan 200kpl. Arvonta on juuri suoritettu tästä kasasta ja voittajille on juuri äsken lähtenyt privaa joten kurkkaahan privaboxisi nyt!


 


Kunhan olemme tavoittaneet voittajat niin julkaisemme nimimerkit tässä ketjussa.


 


Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille vielä kerran 🙂>




Ja nyt myös voittajat on tavoitettu ja yhteystiedot kerätty, jotta saamme paketit matkaan.


 


Arpaonni suosi seuraavasti:


 


Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G -älykello --> @jaypekka 


Samsung Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet --> @Moikkelis92 


Samsung Galaxy Fit2 -älyranneke --> @mnmnmn 


 


Onneksi olkoon vielä kerran ja onnea kaikille tuleviin arvontoihin 🙂>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

@TeroRe@  kirjoitti:

@TeroRe@  kirjoitti:

Kiitos kaikille fiilistelyyn ja arvontaan osallistuneille 🙂> Tässä arvonnassa arpalippuja kertyi yhteensä tasan 200kpl. Arvonta on juuri suoritettu tästä kasasta ja voittajille on juuri äsken lähtenyt privaa joten kurkkaahan privaboxisi nyt!

 

Kunhan olemme tavoittaneet voittajat niin julkaisemme nimimerkit tässä ketjussa.

 

Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille vielä kerran 🙂>


Ja nyt myös voittajat on tavoitettu ja yhteystiedot kerätty, jotta saamme paketit matkaan.

 

Arpaonni suosi seuraavasti:

 

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G -älykello --> @jaypekka 

Samsung Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet --> @Moikkelis92 

Samsung Galaxy Fit2 -älyranneke --> @mnmnmn 

 

Onneksi olkoon vielä kerran ja onnea kaikille tuleviin arvontoihin 🙂>


Jihuu! Kiitos iloisista uutisista @TeroRe ja muu Telian porukka! Uuden vuoden lupauksena voin taata, että kellolle tulee kyllä käyttöä ja Gear S2 pääsee ansaituille eläkepäiville! Tästä se kuntoilu ja hyvinvoinnin seuranta vahvistuu. Kiitos vielä kerran tosi paljon ja onnea muillekin voittajille! 🙂>

Pitääpä käydä sitten kirjailemassa vähän tunnelmia ja vertauksia käyttökokemuksista langalle, että onko vuosi tehnyt tehtävänsä älykellojen ominaisuuksissa ⌚>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

@jaypekka@  kirjoitti:




Jihuu! Kiitos iloisista uutisista @TeroRe ja muu Telian porukka! Uuden vuoden lupauksena voin taata, että kellolle tulee kyllä käyttöä ja Gear S2 pääsee ansaituille eläkepäiville! Tästä se kuntoilu ja hyvinvoinnin seuranta vahvistuu. Kiitos vielä kerran tosi paljon ja onnea muillekin voittajille! 🙂>

Pitääpä käydä sitten kirjailemassa vähän tunnelmia ja vertauksia käyttökokemuksista langalle, että onko vuosi tehnyt tehtävänsä älykellojen ominaisuuksissa ⌚>




Onnea kaikille voittajille vielä minunkin puolestani! 😁>


 


Käy ihmeessä @jaypekka  kirjoittelemassa fiilikset kun saat kellon! Niitä on aina kiva lukea 🤓> Itselläni älykello vähän vanhempaa mallia, joten kiinnostaisi kyllä suuresti mitä uutta kivaa mahtaa näistä uudemmista löytyä, jos sitä itsekin sitten innostuisi vaihtamaan 😁>

Mites teidän tarjoukset, kun DNA myy S21 Ultran 256Gt 1048,32€ ja 128Gt lähtee alta 1000€?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

@pitopeli@  kirjoitti:

Mites teidän tarjoukset, kun DNA myy S21 Ultran 256Gt 1048,32€ ja 128Gt lähtee alta 1000€?




Luonnollisesti seuraamme kilpailijoidemme hintatasoa ja pyrimme niihin vastaamaan. Pieniä eroja tulee aina olemaan suuntaan tai toiseen. Se kuka tarjoaa halvimmalla voi vaihdella hetkellisten tarjousten perusteella.


 


En mainitsemaasi tarjousta löytänyt DNA:n sivuilta. Olihan kyseessä varmasti kuluttajille suunnattu tarjous ja laite varmuudella S21 Ultra? Jos alta tonnin myyvät ennakkotilauksessa olevaa laitetta niin on KOVASTA tarjouksesta kyse. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

DNA:lla on tarjonnut "tiskinalta"-tarjouksena eri S21-malleja noin 300 euron alennuksella. ilmeisesti jonkinlaisella pärstäkertoimella (asiakkaan ja edustajan). Verkosta tuota tarjousta ei ole saatavilla. Kai ne siinä samalla liittymääkin tarjoaa, jos ei ole vielä hediän asiakas. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

@AsiakasY@  kirjoitti:

DNA:lla on tarjonnut "tiskinalta"-tarjouksena eri S21-malleja noin 300 euron alennuksella. ilmeisesti jonkinlaisella pärstäkertoimella (asiakkaan ja edustajan). Verkosta tuota tarjousta ei ole saatavilla. Kai ne siinä samalla liittymääkin tarjoaa, jos ei ole vielä hediän asiakas. 




Aivan! Kiitos tarkennuksesta. Kovasti on varmasti saanut tinkiä kun mallista luvattu noin kova alennus. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

Tai


@KaPetri@  kirjoitti:

@AsiakasY@  kirjoitti:

DNA:lla on tarjonnut "tiskinalta"-tarjouksena eri S21-malleja noin 300 euron alennuksella. ilmeisesti jonkinlaisella pärstäkertoimella (asiakkaan ja edustajan). Verkosta tuota tarjousta ei ole saatavilla. Kai ne siinä samalla liittymääkin tarjoaa, jos ei ole vielä hediän asiakas. 


Aivan! Kiitos tarkennuksesta. Kovasti on varmasti saanut tinkiä kun mallista luvattu noin kova alennus. 


Taitaa DNA:n nykyinen omistaja olla pikkuisen isomman luokan toimija ja heillä on hyvät asemat neuvotella eri laitevalmistajien kanssa kampanjoista (Telenor 180 milj. liittymää vs. Telia 24,2 milj liittymää, tiedot kummankin konsernin internet-sivuilta). 

Vastaa