Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63871
Kirjoituksia 173946

Galaxy Unpacked tulee taas - Samsung esittelee uudet huippumallinsa 11. helmikuutaHighlighted

Galaxy Unpacked tulee taas - Samsung esittelee uudet huippumallinsa 11. helmikuuta

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

Galaxy Unpacked tulee taas - Samsung esittelee uudet huippumallinsa 11. helmikuuta

1/1

Samsung Unpacked 11022020.jpg

 

Korealainen älypuhelinjätti Samsung järjestää jo perinteiseksi muodostuneen Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden tiistaina 11.2. San Franciscossa. Samsungin lehdistötiedotteen mukaan luvassa on uusia, innovatiivisia laitteita, jotka antavat suunnan tulevalle vuosikymmenelle.

 

Samsung hallitsee globaaleja älypuhelinmarkkinoita yli 20% markkinaosuudella Huawein ja Applen hengittäessä niskaan lähietäisyydellä. Tulevalta Unpacked-tilaisuudelta odotetaankin Samsungin vastausta erityisesti Apple iPhone 11:n asettamaan haasteeseen.

 

Tiedossa on, että lisäyksiä on tulossa ainakin suosittuun Galaxy-mallistoon, mutta mallien tai yksityiskohtien osalta ollaan vielä huhujen varassa. On mielenkiintoista seurata, onnistuuko Samsung todella tuomaan jotain uutta ja mullistavaa markkinoille, vai tyytyykö se lähinnä parantelemaan nykyisiä puhelinmalleja ja niiden ominaisuuksia.

Voit seurata suoraa livestriimiä Samsungin sivuilta. Tilaisuus alkaa iltayhdeksältä Suomen aikaa. 

 

 

Tarkempaa tietoa tapahtumassa julkistetuista uutuuslaitteista sekä niiden saatavuudesta ja hinnoittelusta on tulossa tänne Yhteisöön mahdollisimman pian julkistustilaisuuden jälkeen, joten ota blogi seurantaan. Heitä myös omat ennakko-odotuksesi alle kommenttikenttään.

 

Lue lisää:

Esittelyssä Samsung Galaxy S10 – Laatua ja innovaatioita 10 vuoden kokemuksella

Esittelyssä Samsung Galaxy Watch Active 2 – Odotettu uutuus tuo tuen 4G:lle ja eSIM:lle

Esittelyssä Samsung Galaxy Note10 ja Note10+ - Tehoa ja kokoa vaativan käyttäjän tarpeisiin

0 tykkäystä
0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.