Garmin Lily Sport Edition - kuvankaunis treenikaveri

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 486 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


 


Älykellot mielletään yleensä isoiksi ja raskaiksi, joiden ulkonäkö sopii paremmin lenkkipoluille ja kovempaan menoon. Pienessä ranteessa nämä suuret kellot eivät myöskään aina näytä kovin hyvältä, ja niitä ei voi ajatellakaan käyttävänsä esimerkiksi illanistujaisissa tai juhlavemmissa menoissa. Garmin on tuonut markkinoille pienen ja tyylikkään älykellon – Garmin Lilyn, joka on kuin koru. Kauniin ulkonäön lisäksi siitä löytyy kaikki tärkeimmät hyvinvointi- ja treeniominaisuudet. Tämä kello todellakin sopii lenkkipoluilta tyttöjen iltamiin.


 


Siroa muotoilua ja klassista tyyliä


 


Klassisen kaunis Garmin Lily on halkaisijaltaan vain 35 mm, ja se istuu kauniisti myös pienempään ranteeseen. Kello herää eloon pienellä ranneliikkeellä tai sormella napauttamalla. Linssin kuviollisen pinnan alla on kirkas kosketusnäyttö, josta voit helposti valita haluamasi sovelluksen. Kun et käytä kelloa, näyttö katoaa näkyvistä, kuten muissakin älykelloissa on tapana. Silikoniranneke on irrotettava, joten voit vaihtaa tyyliä asuun ja tilanteseen sopivaksi. Verkkokauppamme valikoimasta voit tilata kellon joko valkoisella tai hiekan värisellä rannekkeella.


 


Garmin Lily Sport seuraa hyvinvointiasi


 


Jos Garminin kellot ovat sinulle ennestään tuttuja, tiedät että ne sisältävät paljon eri hyvinvointiominaisuuksia. Myös Lily sisältää monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin seuraamiseen. Kello tarkkailee kehosi energiatasoja, jotta tiedät milloin olet valmis treenaamiseen ja lepoon. Rannesykemittaus mittaa sykettäsi jatkuvasti, ja voit asettaa siihen hälytyksen jos syke menee liian alas tai ylös. Kello seuraa myös hengitystäsi sekä stressitasojasi, ja muistuttaa sinua hengitysharjoituksista jos olet liian stressaantunut. Uniominaisuuksia voit seurata puhelimeen asennetun sovelluksen kautta, sieltä näet kevyen ja syvän unen vaiheet sekä REM-unen osuudet, pussioksimetrin tiedot ja hengitystiedot. Voit myös halutessasi kirjata kelloon juomasi nesteiden määrä, jolloin pysyt paremmin kartalla siitä oletko juonut päivän aikana riittävästi. Kello voi myös tarvittaessa muistuttaa sinua veden juonnista. Lily sisältää myös kuukautiskierron ja raskauden seurantaominaisuuden. Tietojen kirjaaminen onnistuu suoraan kellossa tai Garmin Connect -sovelluksen kautta.


 


Motivoivat treenisovellukset pitävät liikkeellä


 


Lily seuraa muiden älykellojen tavoin askeleitasi, kulutettuja kaloreita ja tehominuutteja. Laitteessa on seitsemän eri treenisovellusta, kuten jooga, pilates, kardiotreeni ja voimaharjoittelu. Kello sopii myös uintiin, sillä siinä on 5 ATM -vesitiiviysluokitus. Käytännössä kello kestää roiskeet, uinnin, snorklauksen ja paineen aina 50 metrin syvyyteen saakka. Jos liität kellon älypuhelimeesi, voit seurata GPS-toiminteen avulla kävely-, pyöräily- ja juoksulenkkejäsi. Kannattaa huomioida, että Lilyssä ei ole niin paljon esiasennettuja urheiluprofiileja kuin varsinaisissa urheilukelloissa. Perusliikkujalle toiminteita on kuitenkin riittävästi, ja päivittäisen liikunnan seuraaminen onnistuu kellon avulla mainiosti. Kun Lily on pariliitetty älypuhelimeesi, voit kurkata sähköpostit, tekstarit ja hälytykset suoraa kellostasi. Jos sinulla on Android-puhelin, voit myös vastata viesteihin kellon kautta vaikka kesken treenin.


 


Tärkeimmät tekniset tiedot:


 


Linssi: Gorning Corilla Glass 3-lasi


Kehys: Anodisoitu alumiini


Hihna: Silikoni, sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta 110 – 175 mm


Näyttö: TFT LCD, 240 x 201 kuvapistettä, 25,4 x 21,3 mm


Akunkesto: Jopa 5 päivää (ei koske pulssioksimetrin unen seurantaa)


Vesiluokitus: 5 ATM


Muisti: 7 ajoitettua suoritusta, 14 päivän aktiivisuuden seurantatiedot


Älypuhelimen yhteensopivuus: iPhone, Android


Tarkemmat harjoittelu- ja analyysiominaisuudet löydät Garminin nettisivuilta.


 


Tilaa Garmin Lily Sport Edition tästä


 



 


Lue myös nämä esittelyt:


 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa