Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
  • 5204 custom-general.kudos
  • 4576 custom-general.replies
  • 44 custom-general.solutions

Googlen tekoäly osaa soittaa puheluita ja varata ajan puolestasi

Google AI.jpg

 

 

Googlella, kuten monilla muillakin isoilla toimijoilla on ollut oma tekoälyhanke kehitteillä jo vuosien ajan. Google on hankkeessaan jo niin pitkällä, että tekoäly pystyy soittamaan vaikka parturiin puolestasi ja varaamaan sinulle ajan hiustenleikkuuseen.

 

Google esitteli päivityksiä mm. Google Assistant -palveluun I/O 2018 -tapahtumassa. Ääni, jolla tekoäly puhuu on yllättävänkin todellisen kuuloinen, ja ainakaan näissä videolla nähtävissä esimerkeissä vastapuoli ei tajua puhuvansa robotin kanssa.

 

Googlen tekoäly on jopa niin pitkällä, että se osaa sopeutua vaihtuviin/yllättäviin tilanteisiin. Jos vastapuoli ei ymmärrä kysymystä vaan sille joutuu toistamaan kysymyksen tai kysymyksen joutuu kysymään vähän toisella tapaa, tekoäly ymmärtää tilanteen sekä nyanssit ja mukautuu tilanteeseen ihmisen kaltaisesti. Katso videolta lisää, siinä esitellään kuulemma kahta aitoa puhelua joissa tekoäly juttelee kahden eri virkailijan kanssa. Tämän jälkeen esimerkiksi Applen Siri tuntuu aika, heppoiselta.

 

Aiheesta on kirjoittanut muun muassa The Verge kattavan raportin.

 

⎮Telia Yhteisön capitán⎮Apple iPhone 12 Pro Max⎮Apple iPad Air 2⎮ Apple TV 4K⎮Apple MacBook Pro⎮

1 vastaus
olkitu
Kunniajäsen
  • 683 custom-general.kudos
  • 4424 custom-general.replies
  • 125 custom-general.solutions

Suomeksi sitten odotetaan joskus 🙂

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .