Ideal of Sweden -suojakuoret persoonaasi kuvastamaan

  • 16 November 2021
  • 1 kommentti
  • 43 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13


Meillä jokaisella on varmasti joskus tippunut puhelin, tai se on ottanut jonkinlaista muuta osumaa käytön yhteydessä. Uskon myös että puhelimen ulkonäkö on monella tärkeä, ja ainakin itse voin myöntää kiinnittäväni siihen huomiota laitevalinnoissani. Puhelimen pitää näyttää ja tuntua hyvältä, sekä sen haluaisi kuvastavan myös omaa persoonaa. Kumpaankin näistä ongelmista helpoin ratkaisu on etsiä puhelimelle mieluisat suojakuoret.


 


Ideal Of Sweden - suojakuorivalmistaja naapurista


 


Laitevalmistajat tuovat markkinoille puhelimia yleensä erilaisilla värivaihtoehdoilla. Eniten puhelimen ulkonäköä saat kuitenkin mieleiseksesi hankkimalla laitteelle oman tyyliset suojakuoret. Erilaisia suojakuoria on tarjolla lukuisia, ja yksi erittäin suosittu suojakuorien ja muiden puhelimen lisävarusteiden valmistaja on verkkokaupastammekin löytyvä Ideal Of Sweden


 


Ideal Of Sweden on nimensä mukaisesti ruotsalainen vuonna 2013 perustettu yritys. Heidän jokainen tuotteensa on laatutestattu ennen toimitusta, sekä valmistettu kestäviä materiaaleja hyödyntäen. Kestävät materiaalit kuluttavat vähemmän maapallomme luonnonvaroja, ja Ideal Of Sweden pyrkiikin löytämään mahdollisimman ympäristöystävälliset ja luontoa kuormittamattomat ratkaisut tuotteisiin ja niiden valmistukseen.


 


Löydät verkkokaupastamme Ideal Of Sweden -merkin suojakuoria monille eri laitemalleille ja laitevalmistajille. Tässä esiteltynä muutamia erilaisia vaihtoehtoja, huomioithan että saatavuudet vaihtelevat hieman eri laitemalleittain.


 


Helposti mukana pidettävä Mayfair Clutch -malli


 



 


Mayfair Clutch -mallista suojakuorta voit hyödyntää esimerkiksi käsilaukun korvikkeena. Saat sen suojiin puhelimesi lisäksi myös maksukortit, kolikot, setelit ja henkkarit. Tavarat pysyvät varmasti kuorien sisällä paikoillaan sen magneettilukon avulla.


Pakkaukseen sisältyy irrotettava rannehihna helpottamaan clutchin mukana kantamista, sekä myös oma erillinen puhelinkotelo jos haluat välillä pitää vain sitä mukanasi.


 


Clutch on käsintehty ympäristöystävällisistä ja kestävistä materiaaleista. Mikrokuituvuori estää puhelintasi naarmuuntumasta pitäen sen hyvässä tallessa kaikilta ulkoisilta kolhuilta.


 


Läpällinen suojakotelo - näppärä lompakon korvaaja


 



Ideal Of Swedeniltä löydät myös klassiset kannelliset suojakotelot. Kuori suljetaan magneettilukon avulla, ja clutch-mallin tavoin saat koteloon talteen myös esimerkiksi maksukortin. Kannellisisissa koteloissa kuoriin nähden etuna on se, että näyttö on peitettynä kokonaan tehden puhelimesta paremmin suojatun.


 


Nahkaisen näköisissä suojakoteloissa on käytetty Premium PU -keinonahkamateriaalia, joka on valmistajan mukaan jopa aitoa nahkaa kestävämpää selviytyen paremmin kulutuksesta. Materiaalivalinnallaan yritys kertoo tukevansa eläinystävällistä ja vegaanista tuotantotapaa.


 


Persoona esiin! Klassiset suojakuoret erilaisilla kuoseilla


 



Ideal Of Swedeniltä löydät myös laajan valikoiman erilaisia takakuoria joihin puhelin on helppo painaa kiinni. Voin kertoa omalla kokemuksella, että kuoret pysyvät todella tukevasti paikoillaan, ja ne ulottuvat aina näytön reunoille saakka antaen näin kauttaaltaan hyvän suojan näyttöä lukuunottamatta.


 


Takakuoret on valmistettu vahvasta, mutta joustavasta muovista. Kuoren sisäpinta on varustettu mikrokuituvuorella, joka estää puhelimen oman takakuoren naarmuuntumista. Suojakuori tekee puhelimesta helpommin käsiteltävän myös siinä tilanteessa, kun puhelimesi on itsessään liukaspintainen.


 


 


Miten sinä olet suojannut puhelimesi ulkoisilta kolhuilta (laita vaikka kuva kommenttikenttään), vai tuleeko käytettyä suojakuoria lainkaan? 


 


Oma Samsung Galaxy S8 näyttää nyt tältä:


 



1 kommentti


 


Multa löytyy tälläinen! Ihan vastaavaa ei näyttänyt enää verkkokaupassa olevan, kun on jo 1,5vuotta vanha kuori. Siellä oli kuitenkin joitain vastaavia.

Vastaa