Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63234
Kirjoituksia 172563

It's showtime - Applen lanseerauspäivä lähestyyHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 885
1/4

It's showtime - Applen lanseerauspäivä lähestyy

Applen lanseeraustilaisuus on pian käsillä.Applen lanseeraustilaisuus on pian käsillä.

Apple ilmoitti pitävänsä 25.3. tapahtuman, joka kulkee nimellä It's showtime. Luvassa on siis todennäköisesti uusien laitteiden, palveluiden tai molempien lanseeraustilaisuus. Tapahtuma järjestetään Steve Jobs Teatterissa, Cupertinossa, Californiassa ja sitä voi seurata suorana Applen verkkosivuilta. Lähetys alkaa suomen aikaa klo 19. 

Millaisia huhuja olet lanseerauksesta kuullut? Puuttuuko Applelta kenties jotain mitä muilla jo on ja jokohan sellainen tulisi tämän julkistuksen yhteydessä? Onko jotain jota erityisesti toivot tai odotat? 

 

Elämme jännittäviä aikoja!

 

 

Edellinen lanseeraustilaisuus oli viime syyskuussa. Voit fiilistellä sitä katsomalla alla olevan videon.

 

[video]

 

3 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 342
2/4

Vs: It's showtime - Applen lanseerauspäivä lähestyy

Noniiin! Streami on auki. Tähän asti Apple on julkistanut News+ appin, aiempi News app- on ollut käytetyin uutissovellus. Uudistukset tuovat sovellukseen lisää ulottuvuuksia ja yli 300 eri lehteä luettavaksi.

 

Applen edustaja meinitsi myös Apple Paysta, se tulee käyttöön yli 40 maahan.

 

Apple julkisti myös oman maksukorttinsa! Kyseessä on fyysinen kortti, jossa ei ole kortinnumeroa, ei CVV eikä allekirjoitusta. Kaikki nämä tiedot löytyy Apple Walletista. Apple Card sovellus laskee rahankäyttöäsi eri kategorioihin. Jos oikein ymmärsin niin Apple maksaa myös sovelluksen käytöstä? 

0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 342
3/4

Vs: It's showtime - Applen lanseerauspäivä lähestyy

Seuraavaksi löytyy Apple Arcade alusta. Sieltä löytyy erilaisia mobiili- ja tietokonepelejä ja Applen asiantuntijat työskentelevät ahkerasti pelikehittäjien kanssa. Apple Arcade lupaa herättää pelit eloon! Arcade osio tulee löytymään AppStoresta. Kaikkia pelejä voi pelata myös offlinetilassa. 

0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 885
4/4

Vs: It's showtime - Applen lanseerauspäivä lähestyy

Illan edetessä julkistettiin vielä Apple TV Channels sekä Apple TV +

Channels yhdistää useita tilauspalveluita ( Amazon, HBO, Hulu, Showcase ym. ) ja kanavia yhteen pakettiin. Sieltä voi katsoa niin urheilulähetyksiä, lastenohjelmia kuin TV-sarjojakin. Nämä ainakin toitaiseksi ovat maarajoitettuja joten ihan kaikissa maissa TV-sarjoja ei tuon kautta ole katsottavissa. 

 

Apple TV+ on kuukausimaksullinen palvelu ja sisältää Applen itsensä tuottamaa sisältöä. Apple panostaa tähän jo tämän vuoden aikana todella isolla summalla. Yhteistyössä on mukana esim. Steven Spielberg sekä Oprah Winfrey. 

Uudistettu Apple TV sekä Channels julkaistaan päivityksenä toukokuun aikana.  Apple TV+ on tulossa tulevan syksyn aikana ja se lanseerataan yli sadassa maassa. Oletettavissa on että palvelu saadaan myös Suomeen. 

Positiivista oli myös se että Apple TV:n palvelut ovast tulossa myös Samsungin, Sonyn ja LG:n älytelkkareille!

Seurasitko itse julkistustilaisuutta ja mitä mieltä olet uudistuksista? Itse en ainakaan osannut odottaa Applen julkaisevaa omaa maksukorttia, melkoinen yllätys. Mielenkiinnolla jään kyllä seuraamaan mitä tuon osalta tapahtuu Hymiö Yllättynyt