Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
EssiJn
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 134 custom-general.kudos
  • 130 custom-general.replies
  • 20 custom-general.solutions

Kuoriutuiko lahjapaketista uusi laite? Näillä vinkeillä käyttöönotto sujuu vaivatta

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

 

Sim-kortin irtisanomisaika.jpg

 

 

Saitko lahjaksi uuden puhelimen, tabletin tai älykellon ja nyt mietit, kuinka laite kannattaa ottaa käyttöön? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Lue alta, kuinka otat laitteen käyttöön vaivattomasti ja takaat sujuvan käytön alusta alkaen. 

 

Näin tilaat SIM-kortin

 

Jos et saanut paketin mukana yhteensopivaa SIM-korttia, hätä ei ole tämän näköinen - saat sen noudettua suoraan Telia Kaupasta tai myyntipisteeltä. Saat myös tilattua SIM-kortin kotiosoitteeseesi kirjautumalla Telian sivulle, ja valitsemalla vaihtoehdon Liittymäni ja palveluni. Klikkaa liittymää, johon haluat tilata uuden SIM-kortin. Liittymätietosi alta löydät otsikon Hallinnoi liittymääsi ja sen alta Tilaa uusi SIM-kortti. Tee tilaus klikkaamalla Lähetä tilaus. Postitse toimitettavan SIM-kortin mukana saat SIM-kortin aktivointiohjeet.

 

Näin aktivoit SIM-kortin 

 

SIM-kortin aktivointi hoituu näppärästi Telian sivuilla sekä Minun Telia sovelluksessa. Kun olet kirjautunut sivuille tai sovellukseen Telia-tunnuksilla tai verkkopankkitunnuksillaa, klikkaa omaa nimeäsi nettisivulla tai henkilöhahmo-kuvaketta Minun Telia sovelluksen oikeassa alareunassa, valitse ensin kohta Liittymäni ja palveluni. Valitse sivulta se liittymä, jonka SIM-kortin haluat aktivoida, ja klikkaa kohtaa aktivoi SIM-kortti. Kirjoita sitten uuden SIM-kortin numero aktivoi SIM-kortti -kenttään, ja paina lopuksi Lähetä tilaus. SIM-korttisi on nyt käyttövalmis!

 

 

Näin saat eSIMin käyttöön

 

Uusimmat älykellot ja iPhonet on varusteltu eSIM-teknologialla. Voit hankkia eSIM-palvelulle valikoimastamme minkä tahansa liittymän, mutta älykellojen tapauksessa suosittelemme Multi-SIM -palvelua, jossa sama puhelinnumero on sekä matkapuhelimessa että älykellossa. Näin sama numero on mukanasi kaikkialla minne menetkin, ja saat kellon hyödyt parhaiten käyttöösi. Suosittelemme, että aktivoit eSIMin käyttöösi Telia Kaupassa tai Express-myymälässä, mutta käyttöönotto onnistuu myös asiakaspalvelumme kautta vuorokauden ympäri. Lue lisää eSIMeistä täällä.

 

Siirrä tiedot uuteen laitteeseen


Jotta uuden laitteen käyttöönotto sujuisi mahdollisimman sujuvasti, tarpeellisten tiedostojen siirtäminen vanhasta laitteesta uuteen on välttämätöntä. Lue tarkemmat ohjeet esimerkiksi tietojen siirtämisestä iPhonesta Androidiin tai päinvastoin, tietojen siirrosta Applen iCloudin avulla, sekä erilaisista pilvipalveluvaihtoehdoista

 

Jos et halua hikoilla tekniikan kanssa, käyttöönottoapunasi toimii myös aina Helppi, jonka asiantuntijat tavoitat puhelimitse tai löydät jo 19:stä Telia Kaupasta. Yhteystiedot, valokuvat, videot ja viestit siirtyvät helposti uuteen laitteeseesi ilman stressiä. 

 

Suojaa laitteesi sisältä ja ulkoa

 

Uutuuttaan kiiltelevää puhelinta tai tablettia ei malta laskea käsistään. Suosittelenkin hankkimaan uusille laitteille heti suojakuoret, jotta vältyt ikäviltä onnettomuuksilta ja pidennät laitteen käyttöikää. Suojakuori on pieni investointi esimerkiksi särkyneen näytön korjauskustannuksiin verrattuna. Tutustu suojakuoriin ja muihin lisälaitteisiin täällä.

 

Myös laitteen tietoturvasta kannattaa huolehtia heti alkumetreiltä alkaen. Torju virukset, shoppaile huoletta verkossa ja vältä feikkipankit tietoturvaohjelman avulla.

0 vastausta