Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
ReOlivia
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
  • 295 custom-general.kudos
  • 471 custom-general.replies
  • 20 custom-general.solutions

Näin otat eSIMin käyttöön

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

esimin käyttöönotto.jpg

 

Sähköinen simkortti eli eSIM on ollut saatavilla meillä nyt jonkun aikaa, se tuo sinulle vapautta ja on ympäristöystävällinen valinta. Lue Tuijan blogista tarkemmin, mikä on eSIM ja mitä siitä hyötyy.  Kirjoittelin vielä rautalankaohjeet kuinka eSIM otetaan käyttöön. Varmista alkuun, että sinulla on eSIM tuettu laite.

 

Käyttöönotto nykyliittymään

esimin tilaus.JPG

 

1. Kirjaudu telia.fi asiakassivuille > Klikkaa nimeäsi ja sen jälkeen Liittymä ja palveluni ja valitse liittymä jonka korttia haluat muokata. Sen jälkeen pääset ylläolevaan näkymään.

 

 

esimin tilaus2.JPG

 

2. Seuraavassa vaiheessa pääset valitsemaan vaihdetaanko liittymälle uusi fyysinen simkortti vai sähköinen sim. Klikkaa eSIM ja toimi sivun ohjeiden mukaisesti.

 

esimin tilaus epäonnistui.JPG

 

3. Jos eSIM tilauksen yrittää lähettää "liian" aikaisin tulee ylläoleva herja. eSIM tulee ladata laitteelle ennen sen aktivoimista. Kun eSIM on ladattu QR-koodilla laitteeseen voit painaa Lähetä tilaus ja saat kuittauksen tilauksen vahvituksesta. Nyt vanha korttisi lakkaa toimimasta ja eSIM aktivoituu käyttöön. 

 

Älykelloon suositellaan multisim-palvelua, jolloin samaa numeroa käyttää puhelin, sekä kello. Kelloon asennus tapahtuu samalla tavalla tai asiakaspalvelu voi myös myös syöttää järjestelmään kellon sarjanumeron (IMEI).

 

Käyttöönotto uuteen liittymään

 

Kun tilaat ihan täysin uutta liittymää voit ottaa heti käyttöön eSIMin, eikä fyysistä korttia tarvita laisinkaan. Liittymätilaus menee ihan täysin samalla tavalla kuin kortillisen siminkin tilaus. Sim-kortin tyypiksi valitaan eSIM ja valitaan puhelinnumero ja painetaan Lähetä tilaus. Saat sähköpostiin tilausvahvistuksen, jossa on QR-koodi, sen jälkeen se aktivoidaan kuten ylläolevassa ohjeessa.

esimin tilaus uuteen liittymään.JPG

 

Miten teillä on käyttöönotto sujunut?

 

Lue myös:

0 vastausta