OnePlus 8 Series julkaistaan 14.4. - Osallistu keskusteluun ja voita kuulokkeet





Edit 15.4.2020. OnePlus 8 Series on nyt ennakkomyynnissä verkkokaupassamme. Toimitukset alkavat seuraavasti:


OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB  Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB Tilattavissa & Toimitukset arviolta 4.5.

OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.


OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.



-------

OnePlus vahvisti lanseeraavansa uuden 8 Series -mallistonsa 14. huhtikuuta suorassa livestream-lähetyksessä. Julkistustilaisuus starttaa klo 18 Suomen aikaa.

Järjestämme yhteistyössä OnePlussan kanssa OnePlus 8 -sarjan online pop-up -myyntijonon täällä Yhteisössä. Jos siis haluat saada OnePlus 8:n hyppysiisi ensimmäisten joukossa, klikkaa linkkiä ja ilmoittautu jonoon. Näin pääset tilaamaan uutuuspuhelimen ennen muita sekä saat myös OnePlus-lahjoja pop-up-laatikon kera. 


Lanseeraussivuston mukaan kaikki OnePlus 8 Series -laitteet tukevat 5G:tä, jonka lisäksi OnePlus kertoo julkaisevansa vuoden 2020 parhaan 120 Hz:n näytön, joka tarjoaa ennennäkemättömän sujuvan katselukokemuksen varsinkin videoita toistettaessa. Valmistajan mukaan uusi kasisarja tulee olemaan myös kaikkien aikojen tehokkain ja kaunein lippulaivamallisto, jonka OnePlus on koskaan julkaissut.


Seuraamme livestreamia myös täällä Yhteisössä. Toivottavasti liityt mukaan fiilistelemään uutuuksia kanssamme. Päivitämme tänne myös tietoa myynnin aloituksesta sekä saatavuuksista lanseeraustilaisuuden jälkeen.




 


Osallistu keskusteluun ja voit voittaa Bullets Wireless 2 -kuulokkeet!


 


***


Edit 20.4.


 


Kilpailu on nyt päättynyt. Voittajat on arvottu ja kaikki heidät on nyt tavoitettu ja he ovat:


 


@Mikroautouuni 
@Lasipuu 


@pVeli81 


 


Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille valvojaisiin osallistuneille :)


 


***



Lanseeraustilaisuuden kunniaksi arvomme kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kolme paria OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita (arvo 99€)!

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun ennakkoon ja/tai lanseeraustilaisuuden aikana. Voit kertoa esimerkiksi mitä odotat uudelta OnePlus 8 Series -mallistolta tai ensifiiliksesi lanseerauksen yhteydessä.

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:


 



  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 31.3. - 14.4. kello 17.59 -välisenä aikana)

  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 18-20 -välisenä aikana)

  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.4. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)



Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin. 

Muista myös Telia & OnePlus 5G laitelähettiläs-skaba, jonka äänestykseen voit osallistua vielä tämän viikon ajan. Samalla osallistut arvontaan, josta voit voittaa OnePlus 7T -puhelimen tai Bullets Wireless 2 -kuulokkeet.



Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: OnePlus 8 Series -lanseeraus 14.4.2020



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 31.3. – 14.4.2020 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan kolme (3) kappaletta OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita. Yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 99€/kpl. 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa OnePlus 8 Series -malliston laitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.



  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 31.3. - 14.4. kello 17.59 -välisenä aikana)

  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 18-20 -välisenä aikana)

  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.4. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)


Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.4. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 31.3.2020




Lue lisää:
OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro – suurempi, nopeampi ja sulavampi


126 kommenttia

Nyt nähdään tarkat tiedot uusista puhelimista!

Ettäpä jännittää, enkä usko että OnePlus tälläkään kerralla petä.

Nyt se sitten virallisesti esitellään. Toivottavasti hinta/laatu-suhde ob kohdallaan.

Toivottavasti ei vielä maaginen tonnin raja ylity hinnassa. :smileyvery-happy:

Hyvältä näyttää puhelin?

Matta parempi.

Toivotaan nousevaa kameraa kuten 7 pro

On hienoja hetkiä!

Hienolta näyttää uusi Oneplus.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Kyllähän tätä on odotettu. Toivottavasti esitellään uuden puhelimen tehoja jonkun näyttävän pelin kanssa.

 

Julkistustilaisuus ensin. Tulee myös olemaan kiintoisaa nähdä, minkälaiset arviot vaikka Android Authority ja MrMobile tekevät uutuudesta.

Näyttö on loistava!

Kamera mun käyttöön hyvä.

Todella mielenkiintoinen uutuus on nyt kyseessä!

You like what you see? groovy baby - Groovy Austin Powers - quickmeme

Komialta näyttää!

kumman aiotte ostaa?

Odotan mielenkiinnolla hintaa puhelimelle....

No Johan ne luurin lykkäs ?? ip68 ja langaton lataus???

OnePlus 8  on ihan Pro kamaa.

Nyt panee mietityttämään ihan tosissaan että olisiko tuo se mun uus puhelin, vai satsaanko kuitenkin ihan tosissani mummon wanhaan Doroon.

Kyllähän nämä uutuudet on aina jännittävän upeita..alkaa tehdä mieli vaihtaa uutuuteen!


@Max11@  kirjoitti:

No Johan ne luurin lykkäs ?? ip68 ja langaton lataus???




Leonardo Dicaprio Cheers Meme - Imgflip

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Hyvä tuota on tavoitella,ehkä hinnasta riippuen joutuu odottamaan uutuuden hinnan pudotusta.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +3

Ihana uus vihree väri. Aika reippaastihan nuo vertaa iphoneen, eipä siinä mitään, ihan hyvä. 

20min ja pääsee tekee pro tilausta, NICE! 

En ollut täysin vakuuttunut haluanko vaihtaa Oneplus 6T McLarenista 8 Prohon. Jatkuva iPhone 11 Prohon vertailu vakuutti kyllä tilaamaan uuden :D

Loistavalta vaikuttaa ❤

Mielenkiintoinen esittelytilaisuus! Kyllä kelpaisi jo päästä näpräämään tuota lippulaivamallia!!

Vastaa