Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66584
Kirjoituksia 179914

Oneplus 6T on pian täälläOneplus 6T on pian täällä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

Oneplus 6T on pian täällä

1/5

Oneplus 6T Telia.jpg

 

 

Uusi Oneplus 6T on järjestyksessään toinen meille myyntiin tuleva Oneplus-puhelin. Uutukainen julkaistaan New Yorkissa 29.10. ja ennakkomyynti käynnistyy vielä samana iltana. Ennakkoon tilattujen puhelimien toimitukset käynnistyvät 6.11. alkaen.

 

Turun Skanssissa, Oulun Valkeassa ja Helsingin Kampissa on 2.11. pop-up-pisteet, joista voit ostaa oman Oneplus 6T -puhelimen ja saat sen sieltä heti heti mukaan. Jos haluat niin ilmoittaudu myös kiinnostuslistalle ja saat tietoa myös sähköpostiisi.

 

---

 

Oneplussan puhelimet tunnetaan pätevistä ominaisuuksista kuitenkin verrattain edulliseen hintaan. Joten kysymys kuuluukin, että millainen puhelin on Oneplus 6T ja mihin hintaluokkaan se tulee asettumaan? Millaisia huhuja on liikkeellä?

 

Edellinen malli, Oneplus 6 oli ja on hyvä puhelin ainakin käyttökokemuksien perusteella joten voitaneen olettaa, että 6T on entistä parempi.

Vastaa
4 vastausta

Ismoman
Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

2/5

Hei. Tykkään siitä ominaisuudesta kun on iso näyttö ja iso luuri ne ovat plussaa tälle komeudelle 😊

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

3/5

@Ismoman minkä kokoinen on iso tai sopivan kokoinen puhelin? Nykyään kun puhelimissa on rajattomat näytöt niin näyttö on iso ilman, että ulkomitat kasvaa 🙂

Vastaa
0 tykkäystä

SINAD
Konkari
Viestejä 683 kpl

4/5

Ei teillä olisi enää Oneplus 5T:tä (128GB) myynnissä? Tarvitsisin mahdollisimman "roottausystävällisen" puhelimen ja 5T taitaa olla tällä hetkellä paras mitä löytyy siihen tarkoitukseen. Myös 6/6T voisi menetellä, mutta siinä on nettitietojen mukaan joku uusi partitiointijärjestelmä, joka kai vaikeuttaa asioita. Vai onko kukaan vielä rootannut 6T:tä?

 

5T:n saatavuus suomesta on kuitenkin todella heikkoa, eBaysta löytyy kyllä ja esim. aasiasta saisi tilattua jopa valmiiksi rootattuna (ROOT + TWRP recovery), mutta hinta näissä on melkein sama kuin 6T:llä. Itse asiassa erikoista tässä on se että vaikka 5T on vanhempi malli niin se on monessa paikkaa jopa kalliimpi kuin 6T. Lieneekö sitten helppo roottaus juurikin se syy korkeaan hintaan, ehkä ne on halutumpia.

Vastaa
0 tykkäystä

NikoNo
Moderaattori
Viestejä 1 502 kpl

5/5

Ei ole @SINAD näitä vanhoja malleja enää myynnissä, eli nyt joutuu haalimaan sellaisen jostain muualta. Toki itse suosittelisin kyllä hankkimaan 6 tai 6T mallin, niin ei tarvitse isommin alkaa säätämään ja paketti tulee postin kautta pikaisesti perille.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.