Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66638
Kirjoituksia 180002

Samsung Galaxy Watch sekä eSIM tulivat myyntiin SuomessaSamsung Galaxy Watch sekä eSIM tulivat myyntiin Suomessa

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

Samsung Galaxy Watch sekä eSIM tulivat myyntiin Suomessa

1/130

Samsung Galaxy Watch Telia.jpg

 

 

Samsung Galaxy Watch -älykellossa on sisäänrakennettu eSIM-toiminto, jonka ansiosta kello toimii itsenäisenä laitteena. Voit siis lähteä lenkkipolulle pelkkä kello ranteessa ja kuulokkeet korvilla ja voit kuunnella musiikkia, soittaa ja vastaanottaa puheluita, navigoida karttojen avulla ja niin edelleen. Et siis tarvitse enää erikseen puhelinta jonka kautta verkkoyhteydet toimivat vaan pelkkä kello riittää.

 

Galaxy Watch 46mm harmaaGalaxy Watch 46mm harmaaGalaxy Watch 46mm harmaaGalaxy Watch 46mm harmaa

Galaxy Watch pitää sisällään sykemittarin, GPS-ominaisuuden sekä 17 erilaista harjoitustilaa. Kello on myös vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan myös uintitreeneihin. Galaxy Watch toimii sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmien kanssa ja Samsungin mukaan sen akku kestää mallista riippuen jopa neljä päivää joka kuulostaa kyllä erittäin hyvälle verrattuna muihin älykelloihin. 

 

Kellosta löytyy eri kokoa, 42 ja 46mm sekä kolme eri värivaihtoehtoa, musta, hopea ja ruusukulta.

 

Kellon hinnat ovat alkaen 379€.

 

MustaMustaHopeaHopeaRuusukultaRuusukulta

 

Mikä eSIM?

esim_icon_telia.jpg

 

eSIM on lyhyesti sanottuna laitteisiin sisäänrakennettu, sähköinen SIM-kortti. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Samsung Galaxy Watch -älykello ja uusia laitteita tulee koko ajan lisää. eSIM toimii kuten perinteinen SIM-kortti joita olemme käyttäneet esimerkiksi matkapuhelimissa jo vuosikaudet. eSIM:ssä on uutta se että se on laitteessa kiinteästi ja sisäänrakennettu ominaisuus eikä siitä tarvitse sinun enää erikseen huolehtia. Tähän asti älykelloihin yhteydet on pitänyt jakaa matkapuhelimen kautta (tai kellosta riippuen sinne piti asettaa perinteinen sim-kortti) joten puhelinta on pitänyt kantaa aina mukana. Jatkossa voit lähteä lenkkipolulle pelkkä Galaxy Watch ranteessa ja langattomat kuulokkeet korvilla ja voit soittaa tarvittaessa puheluita, vastailla viesteihin ja niin edelleen. Halutessasi saat saman tutun puhelinnumeron käyttöösi myös älykelloosi joten käyttö on sekä vaivatonta ja että myös saumatonta.

 

Voit hankkia Samsung Galaxy Watch -kelloon valikoimastamme minkä tahansa liittymän. Suosittelemme siihen kuitenkin ensisijaisesti Multi-SIM -palvelua, jossa sama puhelinnumero on sekä matkapuhelimessa että älykellossa. Näin sama numero on mukanasi kaikkialla minne menetkin.

 

Samsung Galaxy Watch -kellon eSIM:n aktivointi edellyttää, että puhelimessasi on myös meidän liittymä. Muiden operaattoreiden liittymillä aktivointi ei onnistu.

 

Ensimmäinen eSIM-palvelumme kanssa yhteensopiva laite on siis Samsung Galaxy Watch -älykello. Tulevaisuudessa eSIM-laitteita tulee myöhemmin lisää.

 

Tiedote: Telia tuo eSIM-laitteet verkkoon

 

Lue myös:

 

Vastaa
129 vastausta

Jalle1
Kommentaattori
Viestejä 45 kpl

11/130

en ymmärrä miksi koko ajan puhut 3g kellosta. kyseessä on palvelu joka tilataan erikseen maksullisena oli galaxy watch tai ei mitään kelloa. jonain päivänähän se lanseraataan. eli mikä on tarkka päivämäärä?????

Vastaa
0 tykkäystä

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 518 kpl

12/130

Itse rivien välistä luin, ettei ihan suoraviivaista tuo ole, joten esimmi tulee kun tulee... Jos tulee.

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

13/130

@Jalle1, en ole ihan varma mitä viimeisellä viestilläsi tarkoitat, jos ymmärsin jotenkin väärin niin pahoittelut. Mutta siis, eSIM:hän on liitetty (kiinteästi) aina laitteeseen ja alkuvaiheessa tuemme ainoastaan Samsung Galaxy Watchin eSIM:iä. Eihän kännykkäliittymääkään voi hankkia ilman, että tiedetään mikä sim-kortti siihen liitetään. eSIM ei ole myöskään mikään erillinen palvelu minkä voisi hankkia yksinään.

 

Tulemme tarjoamaan ajan myötä palveluita myös muille eSIM-laitteille, mutta nyt alkuvaiheessa keskitymme tarjoamaan liittymiä eSIM-laitteista vain Samsungin uudelle kellolle ja sen myynti alkaa 14.9. ja toimitukset käynnistyvät 28.9.

Vastaa
0 tykkäystä

Jalle1
Kommentaattori
Viestejä 45 kpl

14/130

Hei.

Tiedustelen galaxy watch kellon käyttöönottoa tilanteessa missä minulla on numerollani käytössä multisimpalvelu ja 2 puhelinta.

saanko galaxy watchin ja esimin liitettyä tähän settiin?

Vastaa
0 tykkäystä

Merja_J
Moderaattori
Viestejä 1 021 kpl

15/130

@Jalle1 Tuohon settiin sitä ei saa enää liitettyä. Eli ainakaan toistaiseksi ei ole mahdollista että yhdellä numerolla olisi kolme eri laitetta samanaikaisesti käytössä.

Vastaa
0 tykkäystä

Rodimus
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

16/130

Monilla foorumeilla on huhuttu, että Galaxy Watchissa saa LTE-yhteydet toimimaan vain Samsungin puhelimella. Pitääkö tämä paikkansa?

 

Samsungin sivuilla on myös pienellä tälläinen teksti.

 

"4G LTE standalone connectivity only available on Samsung Galaxy Watch LTE version. Standalone voice calling on LTE version requires initial pairing with eligible Samsung Galaxy device and separate qualifying wireless plan. Your carrier may not support standalone voice calling, or support may be available only in certain areas. Please check with your carrier for more information. Standalone functionality limited if paired phone is not powered on or connected to a wireless network."

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

17/130

Kellon ennakkomyynti alkoi viime yönä ja toimitukset ovat tosiaan 28.9. alkaen.

 

Tiedoksi ja muistutukseksi niin kun kello on sinulla hyppysissä niin suosittelemme että menet lähimpään Telia Kauppaan aktivoimaan kellon eSIM jossa siellä aktivoidaan siihen Multi-SIM-palvelu 🙂

 

---

 

@Rodimus en tiedä tähän sanoa mutta kyselen ja palaan.

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

18/130

@Rodimus tähän tuli jo vastaus: Meillä myynnissä oleva kello toimii myös ilman puhelinta, eli sillä voi käyttää nettiä ja soittaa puheluita ilman puhelinta. Asennuksessa vaaditaan älypuhelin, Android tai iOS.

 

Kerrotko missä tuo lainaamasi teksti Samsungin sivuilla mainitaan, pystytkö heittämään tänne siihen suoran urlin? 

Vastaa
0 tykkäystä

Rodimus
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

19/130
@TeroRe https://www.samsung.com/us/explore/galaxy-watch/ Ihan sivun alareunassa on numeroidut lisätekstit. En tarkoittanut että toimiiko se ilman puhelinta, vaan monissa arvosteluissa on ollut, että puhelin vaatii Samsung Galaxy puhelimen, jotta LTE yhteyden saa ylipäätänsä alunperin edes toimimaan kellossa. "initial pairing"
Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

20/130

Kiitos @Rodimus lisätiedoista.

 

Meillä on testattu tämä käyttöönotto myös iPhonen kanssa, joten väite ei pidä paikkaansa. En osaa sanoa muuta tuohon huhuun 🙂

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.