Sony Xperia Z3+ mukana vesileikeissä!

  • 16 November 2021
  • 7 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10307 kommenttia

 


Merivesi on vielä kylmää ja hyppypaikalta on veteen noin kaksi metriä. En ole varsinainen vesipeto mutta miehen on tehtävä mitä miehen on tehtävä! Tsekkaa video miten siinä oikein sitten kävi.


 



 


 


Sony kesti menossa hyvin, kuivatin USB-portin ennen sen käyttämistä ja videon lataamista tietokoneelle. Sonyn ohjeistuksen mukaisesti :)


 


Mielestäni kaikkien puhelimien pitäisi olla vesitiiviitä, niitä kun käsitellään usein sellaisissa olosuhteissa että vedeltä tai vain kosteudelta ei voi aina välttyä. Xperia Z3+ ei ole ensimmäinen "tavalliselta" näyttävä vedenkestävä puhelin ja onkin todella hyvä nykyään on puhelimia jotka ovat vesitiiviitä ilman erillisiä suoja- yms kuoria. Tavalliselta on hipsuissa sen takia, että tämä kyseinen Sony on todella tyylikäs ja kiiltävä metallipinta vain korostaa fiilistä "voiko tämä oikeasti olla vedenpitävä". On se.


 


Tsekkaa Sonyn speksit verkkokaupastamme --> linkki


Klaanista löytyy myös käyttökokemukset-ketju --> linkki


 



 


7 kommenttia

vedenpitävissä puhelimissa  on se huonopuoli että niissä käytännössä on oltava kiintee  akku  että pysyy vedenpitävinä minkä  pystyy käytännössä vaan vaihtaan huollossa  eli akun vaihto tulee maksaan aikapaljon 

 tämä ei ole ongelma jos ei  kuluta akkua ihan mahdottomasti eikä ole sitten  tarvetta vaihtaa akkua

Aika monessa muussakin älypuhelimessa on nykyään kiinteä akku vaikkei vesitiiviitä olisikaan. Tositilanteessa tuossa saattaisi ote hellittä, jolloin puhelinta pitäisi vielä yrittää sukeltaa. Saisi myös kellua.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Halpa ratkaisu puhelimen kelluntaan...

https://m.verkkokauppa.com/fi/product/6913/fjrjd/Insmat-vesitiivis-kotelo-puhelimelle-musta/

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@PasiS, kyllä tuo silleen oli tosi tilanne että Sony oli kädessä koko ajan 🙂 Laitoin siihen kiinni sellaisen rannelenkin että luuri ei pääse karkaamaan.


 


@kiisseli67, tämä on toki vain minun mielipide mutta kätevin olisi jos puhelin pitäisi vettä ja vaikka kelluisikin "ihan sellaisenaan", ilman mitään lisävarusteita. Niiden kanssa kärsii kaikki käytettävyys :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@TeroRe , toki tuon hintainen puhelin voisi kelluakin :smileywink:  itsellä myös vedenkestävä Xperia Z1 compact. Tullu lähinnä testattua vesisateessa :smileyvery-happy: aattelin vain ehdottaa tuota kelluntakeinoa, toki voisihan sitä askarrella korkista ja siimastakin jotain apukelluketta ja pujottaa siiman puhelimen rannelenkki kohtaan :smileylol:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Joo hyvä vinkki tuo pussukka @kiisseli67, kelitkin vissiin taas lämpeämässä niin jengi alkaa taas painella vesille :)

@TeroRe, tositilanteella tarkoitin vahingossa putoamista.

Vastaa