Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63804
Kirjoituksia 173768

Sovellukset esittelyssä: Samsung Health tekee liikkumisesta hauskempaaHighlighted

Sovellukset esittelyssä: Samsung Health tekee liikkumisesta hauskempaa

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

Sovellukset esittelyssä: Samsung Health tekee liikkumisesta hauskempaa

1/1

Samsung_Health_sovellus.PNG

 

Samsungin jo vuonna 2012 esittelemä Samsung Health on erittäin helppokäyttöinen ja kattava hyvinvointisovellus, joka seuraa päivän aktiviteetteja, syke- ja stressitasoja, ravintoa ja unta. Sovellus antaa jatkuvasti tietoa edistymisestäsi ja tekee liikkumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta entistä hauskempaa ja palkitsevampaa.

 

Määritä tavoitteesi ja seuraa kehittymistäsi

Samsung Health auttaa sinua seuraamaan ja hallitsemaan painoasi. Voit asettaa sovellukseen nykyisen painosi sekä tavoitepainosi. Sovellus auttaa syömään terveellisemmin ja seuraa esimerkiksi päivän aikana kulutettuja kaloreita sekä kertoo päivän aterioiden suositellut kalorimäärät. Voit määrittää haluamasi ravintotavoitteet ja syöttää päivän ravintotiedot hyvin yksityiskohtaisesti, jolloin sovellus laskee niiden sisältämät kalorimäärät automaattisesti.

Aktiivisuustavoitteiden avulla pystyt seuraamaan päivän aktiviteettejä, määrittämään liikuntatavoitteesi ja kirjaamaan tekemäsi harjoitteet. Sovellus myös muistuttaa, jos olet jäämässä jälkeen tavoitteistasi. Yksi Samsung Healthin hienoimmista ominaisuuksista on harjoituksen automaattinen tunnistus. Sovellus siis tunnistaa liikkeesi, kun esimerkiksi juokset tai kävelet ja tallentaa harjoituksen, kun sen kesto ylittää 10 minuutin rajapyykin. Sinun ei siis tarvitse syöttää jokaista harjoitusta käsin tai aloittaa sen tallennusta manuaalisesti.


Sovellus seuraa myös untasi, sen laatua ja jatkuvuutta sekä auttaa saavuttamaan ihanteellisen unirytmin. Se kertoo muun muassa todellisen uniajan ja kuinka iso osa unesta oli kevyttä, syvää tai REM-unta. Sovellus myös muistuttaa, jos et saa riittävästi lepoa. Omaa unihistoriaa on myös helppo seurata historianäkymän kautta.

 

 

 

Käytä saumattomasti eri laitteilla

 

Samsung Health toimii eri mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella, tabletilla ja älykellolla ja synkronoi tiedot eri laitteiden välillä. Sovellus toimii saumattomasti myös useiden kolmannen osapuolen terveyssovellusten kanssa. Voit myös yhdistää sen lukuisiin lisälaitteisiin, kuten aktiviteettirannekkeisiin, pyörän antureihin, sykemittareihin, älyvaakoihin ja verenpaine- ja verensokerimittareihin. Kaikki yhteensopivat sovellukset sekä lisälaitteet ja niiden valmistajat löytyvät listattuna suoraan sovelluksesta Tietoja-välilehdeltä.

 

Samsung Healthista saa kaiken irti Samsung Galaxy Watch -älykellon avulla. Kellon avulla  muun muassa syke- ja stressitasojen mittaaminen ja seuranta on äärimmäisen helppoa.

 

Kello tunnistaa kuusi eri harjoitusta (kävely, juoksu, pyöräily, crosstrainer, soutulaite ja dynaaminen harjoitus) ja tallentaa käyttäjän treenit automaattisesti. Halutessaan treenin voi valita manuaalisesti peräti 39 vaihtoehdon joukosta. Galaxy Watch on vesitiivis, joten myös uinti onnistuu mainiosti.


Kellon avulla myös unen seuraaminen on vaivatonta ja voit heti aamulla tarkistaa kuinka yösi sujui ja kauanko nukuit. Galaxy Watch osaa myös varoittaa, jos syke on liian korkea. Tällöin se ehdottaa erilaisia hengitysharjoituksia, joilla sykkeen saa takaisin normaalitasolle.


Jaa treenituloksesi ja haasta ystäväsi


Liikkuminen yhdessä ystävien kanssa on usein yksinäistä puurtamista hauskempaa ja Samsung Healthissa tämä on otettu hienosti huomioon. Yhdessä-toiminnon avulla voit jakaa omat treenituloksesi ystävillesi ja haastaa heitä erilaisiin kilpailuihin. Voit myös kisailla muiden Samsung Health -käyttäjien kanssa sekä osallistua erilaisiin maailmanlaajuisiin haasteisiin. Yhdessä-toiminnon avulla oman motivaation ja liikuntakipinän ylläpitäminen on helpompaa ja palkitsevampaa, kun käyttäjät kannustavat toisiaan entistä parempiin suoritukseen.


Sovellus sisältää myös erilaisia harjoitusohjelmia ja ohjevideoita esimerkiksi painonpudottajalle, kuntosalikävijälle tai vaikkapa aloittelevalle juoksijalle. Tämä helpottaa erityisesti liikuntaharrastuksen aloittamista.

 

Ota terveys omiin käsiisi ja lataa Samsungin Health AppStoresta tai Google Play -kaupasta.

Lue lisää:
- Vapaudu puhelimen kahleista – Samsung Galaxy Watch ja eSIM muuttaa käsityksesi kelloista

0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.