Spotify 2017 wrapped, mitä ja kuinka paljon kuuntelit?

  • 16 November 2021
  • 33 kommenttia
  • 19 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

 



 


 


Näin vuodenvaihteen lähestyessä on kiva aina summailla kulunutta vuotta erilaisin tavoin. Spotifyllä on hauska ja helppo Wrapped-palvelu jonka kautta kukin voi tarkistaa, minkä verran ja mitä musaa tulikaan tänä vuonna kuunneltua.


 


Haussa Yhteisön Spotify-guru 2018


 


Tee testi ja ota screenshot näkymästä, jossa näkyy kuuntelemasi minuutit (minun esimerkki tuossa alla) ja postaa se tämän blogin kommentteihin 31.12.2017 mennessä. Kenellä eniten kuunneltuja minuutteja saa Yhteisöön Spotify-guru arvonimen vuoden 2018 ajaksi ? Pliis, älä photoshoppaa lukemia vaan ole rehellinen 🙂 Ja postaa statsisi silti vaikka jollain olisi isommat lukemat kuin sinulla, mukava nähdä minkä verran jengi käyttää Spotifya ja mitä musaa sieltä tulee kuunneltua.


 


Jos et ole vielä tehnyt testiä niin nyt äkkiä tekemään, kirjaudu tänne omilla Spotify-tunnuksillasi --> https://2017wrapped.com/fi/. Palvelu näyttää kuunneltujen minuuttien lisäksi mm. mitä biisejä ja mitä artisteja kuuntelit eniten.


 


Minulla Spotifyn käyttö on näköjään vähenemään päin, vuonna 2014 kuuntelin vielä 28 000 minuutin verran:


 



 


Hyvää lähestyvää joulua sekä uutta vuotta ja hyviä hetkiä Spotifyn ja Yhteisön parissa jatkossakin :)


33 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Tällasta settiä täällä. Toki samaa tiliä luukuttaa pari muutakin perheenjäsentä joten ihan ei omilla kuunteluilla päästä näihin lukemiin. Ja itse tulee kuunneltua Youtubea myös silloin kun Spotify on "varattu" :)


 


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos kaikille postaajille. @Kondekka kuunteli Spotifya eniten viime vuonna joten myönsin hänelle juuri Spotify-guru -arvonimen, onneksi olkoon :)

Kunniamerkki +4

Kiitos @TeroRe! Hyvää ja onnellista uuttavuotta kaikille tasapuolisesti!

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Pakkohan se on postata omatkin tilastot tänne nähtäville. Yllätyin kyllä, kuinka paljon lopulta tullut kuunneltua. 


Spotify on parasta! ❤


 


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Joskus taannoin Spotifyn soittolistan, siis sinun itsesirakentaman listan, pystyi järjestämään joko uusimmat tai vanhimmat lisäykset ensin. Nykyään ei onnistu tai sitten en vain osaa? Eli listan viimeisenä on viimeksi lisätyt biisit ja haluaisin ne sinne listan ekaksi jolloin kun alan kuuntelemaan ylhäältä alas niin kuulen tuoreimmat lisäykset ensin.


 


Onnistuuko nykyään? iPhone käytössä, jos tällä on jotain merkitystä. Ei onnistunut kyllä Androidillakaan.

Kunniamerkki +14

@TeroRe Kun soittolista on auki, vedä alaspäin sormella niin ylös tulee näkyviin suodatin valikko jossa voit valita haluamasi järjestyksen. Näin ainakin anterolla kun juuri testasin, voin testata myöhemmin iossilla vielä jos ei onnistu näillä ohjeilla :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Wohoo, kiitos @tilasto, löysin! Eipä tullut koskaan mieleen pyyhkäistä näkymää noin. Sain järjestettyä biisit kuten halusin :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Toimii samanlailla @TeroRe iPhonessa, siitä suodatuksesta klikkaa niitä kolmea viivaa ja valitsee lajitteluperusteen ??


 


Edit. Höh, ei pysty poistamaan viestiä ?

Vastaa