Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
  • 137 custom-general.kudos
  • 561 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Suojaa kannettava tietokoneesi tyylillä

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Untitled.png

 

Kannettava tietokone on suuri investointi. Parhaimmallakaan tietokoneella ei kuitenkaan tee mitään, mikäli se sattuu menemään syystä tai toisesta rikki. Vaikka useimmat kannettavat kestävät pieniä kolhuja, kannattaa kuitenkin panostaa itse läppärin lisäksi myös sitä suojaavaan laadukkaaseen suojaan. Kannettavalle on syytä hankkia suojus, varsinkin jos sitä tulee kuljetettua mukana – tällöin riski odottamattomille vahingoille kasvaa.

 

Kannettavaa suojaavia suojakoteloita, reppuja sekä laukkuja löytyy kattava määrä eri vaihtoehtoa. Valinnanvaraa löytyy niin materiaalien kuin valmistajien väliltä. Oikeanlaisella suojuksella voit välttää kannettavaan kohdistuvat vahingot, kuten putoamisen ja muut kolhaukset. Tästä artikkelista löydät vinkkejä ja eri vaihtoehtoja tietokoneesi suojaamiseen!

 

 

Suojatasku vie vähän tilaa

 

Ohut suojakotelo suojaa kannettavaa tietokonetta, eikä se vie paljoa tilaa. Suojatasku on oivallinen valinta kannettavan tietokoneen suojaamiselle, jos kuljettaa läppäriä esimerkiksi laukussa mukana. Tietokoneen suojataskun koko ilmoitetaan aina tuumamittaisina tietokoneiden näyttöjen koon tapaan. Pääsääntöisesti suosituin suojataskun koko on 15-tuumaa, mutta lähestulkoon kaikille markkinoilla yleisimmin myydyille kannettaville löytyy oikeankokoinen suojatasku. Suojataskuista löytyy paljon valinnanvaraa niin ulkoasun, materiaalin ja värityksen suhteen.

 

 

Laptop cover.png

 

Tyylikäs tietokonesalkku

 

Tietokonesalkku on hyvä vaihtoehto kannettavan tietokoneen suojaamiseen, ja samalla se on myös tyylikäs sekä käytännöllinen asuste. Tietokonesalkusta löytyy taskuja tietokoneen lisätarvikkeille, kuten laturille ja hiirelle, joten saat siihen mahtumaan kaiken tarvittavan. Niin kuin kannettavan suojataskuista, myös tietokonesalkuista valikoima on monipuolinen niin materiaalien kuin valmistajien suhteen. Salkku kulkee mukavasti mukanasi, kannoit sitä sitten kahvoista taikka laukkuna olalla.

 

 

Kätevä tietokonereppu

 

Tietokonereppu on siitä kätevä vaihtoehto kannettavan suojaamiseen, että siihen mahtuu tietokoneen lisäksi myös kaikki muu työpäivän aikana tarvittava tavara. Eli jos kuljetat mukanasi paljon tavaraa tai liikut esimerkiksi pyörällä, on tietokonereppu sinulle oikea valinta.

 

Tietokonerepuista löytyy yleensä läppärin kuljettamista varten tehty erillinen pehmustettu suojatasku, johon kannettavan saa laitettua paikoilleen. Näin muut repussa kuljetettavat tavarat eivät pääse sitä kolhaisemaan. Myös tietokonerepuissa on ilmoitettu tuumamittana siihen mahtuvan tietokoneen koko. Tietokonerepuista löytyy kattava valikoima, josta löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

 

 

Laptop.png

 

 

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tietokonelaukkuja. Tutustu eri malleihin ja tilaa omasi!

 

Tilaa tietokonelaukku täältä

 

 

Lue lisää:

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta