Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 265 custom-general.kudos
  • 605 custom-general.replies
  • 32 custom-general.solutions

USB Hub – Kannettava tietokone käyttöön kaikilla varusteilla

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

USB Hub Telia.jpg

 

Etätyöt ovat yleistyneet entisestään ja monen kotitoimistolta löytyykin läppäri töiden hoitamista varten. Kannettava tietokone toimii hyvin myös opiskeluiden hoitamiseen tai vapaa-ajan käyttöön. Joskus kuitenkin pelkkä kannettava tietokone kaipaa rinnalleen lisätarvikkeita tehokkuuden tai käyttömukavuuden lisäämiseksi.

 

Tällaisia tarvikkeita voisi olla erillinen hiiri sekä näppäimistö, yksi tai useampi lisänäyttö, kuulokkeet, mikrofoni, kaiuttimet, web-kamera tai paikka verkkokaapelille. Läppäri harvemmin sisältää riittävästi paikkoja tällaiselle kokoonpanolle tai edes osalle sitä. Ratkaisuna on hankkia USB-hub tai toisin sanottuna USB-telakka. Tällainen hubi liitetään tietokoneeseesi ja hubista löytyviin portteihin voit kytkeä haluamiasi laitteita, jotta ne toimivat tietokoneesi kanssa. USB-hubeja löytyy erilaisiin käyttötarkoituksiin ja esittelen tässä artikkelissa lyhyesti Telian valikoimasta löytyvät Targuksen telakat.

 

USB-C hubit

 

Targus USB-C to 4x USB A-telakka

 

Tämä on pienikokoinen USB-hub, jonka avulla voit liittää neljä USB-A -laitetta yhteen USB-C-porttiin. Hubista löytyy siis neljä USB-A-liitäntää eli voit kytkeä siihen esimerkiksi hiiren, näppäimistön, USB-kuulokkeet tai jonkun muun lisälaitteen. Tämä USB-hub toimii plug & play -periaatteella ja on yhteensopiva Windows-, Chrome OS- ja MacOS-käyttöjärjestelmien kanssa.

 

Targus USB-C to 4x USB A-telakkaTargus USB-C to 4x USB A-telakka

 

 

Targus USB-C 4 Multiport -telakka

 

Pienikokoinen USB-hub, jolla voit liittää neljä lisälaitetta yhteen USB-C-liitäntään. Hubista löytyy kaksi USB-A ja kaksi USB-C-porttia lisätarvikkeitasi varten. Hubi ei vaadi ajureita tai asennuksia, vaan toimii heti kiinni kytkemällä. Laite on yhteensopiva Windows-, Chrome OS- sekä MacOS-käyttöjärjestelmien kanssa.

 

Targus USB-C 4 Multiport -telakkaTargus USB-C 4 Multiport -telakka

 

Targus USB-C Single Video 4K HDMI VGA Multiport -telakka

 

Kompakti telakka kotitoimistosi lisätarvikkeille. Tämän hubin avulla saat yhdistettyä kolme lisälaitetta ja ulkoisen näytön tietokoneesi USB-C-porttia hyödyntäen. Näytön liittämiseen voit käyttää HDMI- tai VGA-liitäntää ja HDMI-portti tukee 4K-resoluutiota. Lisälaitteiden liittämistä varten hubissa on kaksi USB-A- ja yksi USB-C-portti. Voit myös kytkeä USB-C-latausjohdon ja ladata isäntälaitetta lisälaitteen kautta 100W latausteholla.

 

Targus USB-C Single Video 4K HDMI VGA Multiport -telakkaTargus USB-C Single Video 4K HDMI VGA Multiport -telakka

 

Targus USB-C Single Video 4K HDMI Multiport -telakka

 

Tämän USB-telakan avulla yhdistät monet kotitoimistosi lisälaitteet yhdellä johdolla. Se on myös helppo kuljettaa mukana. Kaapelin voi korvata myös erillisellä pidemmällä USB-C -kaapelilla (myydään erikseen), jolloin saat hubin tarvittaessa piiloon pöydältä haluamallesi paikalle. Telakasta löytyy reilu kattaus eri liitäntämahdollisuuksia: HDMI-, 3x USB-A, USB-C sekä Ethernet-liitäntä ja SD/MicroSD-korttipaikka.

 

Targus USB-C Single Video 4K HDMI Multiport -telakkaTargus USB-C Single Video 4K HDMI Multiport -telakka

 

Targus Universal Dual 4K USB-C -telakka

 

Monipuolinen USB-kaapelitelakka kotitoimistoasi varten. Tämä USB-hubi on yhteensopiva Windows-, MacOSX-, Chromebook-, Android- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Saat liitettyä siihen jopa kaksi ulkoista näyttöä ja useita lisälaitteita. Gigabitin Ethernet-väylän ansiosta yhteysnopeudet eivät jää pullonkaulaksi. Telakan etupuolella on puhelimen tai tabletin lataamiselle soveltuvat USB-A- ja USB-C-portit. Telakka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja on näin passiivisesti jäähdytetty. Liitäntöjä löytyy HDMI x2 (2.0), VGA, USB-A x3, USB-C, Audio, Ethernet. Maximilatausteho on 65W, jolla voit ladata myös läppäriäsi USB-C-kaapelilla.

 

Targus Universal Dual 4K USB-C -telakkaTargus Universal Dual 4K USB-C -telakka

 

Targus Universal Dual 4K -telakka

 

Kahdelle ulkoiselle näytölle sekä useille lisätarvikkeille tarkoitettu hubi, jonka kautta voit myös ladata USB-C-laitteita max 100W latausteholla (esimekriksi läppäriäsi). Mukana toimitetaan perinteiset laitevalmistajien omat latauspäät mm. ASUS, Dell, HP ja Lenovo-laitteille. Voit kytkeä lisälaitteesi kiinni USB-A- tai USB-C-liitännöillä. Saat hubiin liitettyä kaksi ulkoista näyttöä joko DisplayPortilla (4096x216/60hz) tai HDMI:llä (4096x2160/60hz). Gigabitin Etherenet-väylä tarjoaa hyvät nettiyhteydet. Hubi on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Windows 7, 8, 8.1, 10 (32/64bit), MacOSX v10.8 tai uudempi, Android 5.0 tai uudempi, Chromebook, Linux Ubuntu 14.04x LTS ja 16.04 LTS x86.
Liitännät takana: 3x USB-A 3.1, 2x Displayport 1.2a, 2x HDMI 2.0, tuki kaapelilukolle ja Gigabit Ethernet.
Liitännät sivulla: 2x USB-A 3.1, USB-C 3.1 ja 3,5mm (kuuloke/mikrofoni).

 

Targus Universal Dual 4K -telakkaTargus Universal Dual 4K -telakka

 

Targus Universal Quad 4K -telakka

 

USB-kaapelitelakka jopa neljälle ulkoiselle näytölle! Näytöt ovat yhdistettävissä DisplayPortilla (3840x2160/60hz) tai HDMI:llä (3840x2160/60hz) Mukana toimitetaan perinteiset laitevalmistajien latauspäät (mm. ASUS, Dell, HP ja Lenovo) ja tämän lisäksi USB-C – USB-A/USB-C -adapteri. Telakan sivusta löytyy mobiililaitteiden lataukseen soveltuva USB-A-väylä. Hubin avulla saatkin siis ladattua suoraan tietokonettasi sekä muita mobiililaitteitasi ja maksimilatausteho USB-C-laitteille on 100W. Tämä USB-hubi on yhteensopiva Windows, MacOSX, Chromebook, Android ja Linux -käyttöjärjestelmien kanssa, jonka vuoksi sen käyttö on vaivatonta jatkossakin, jos tietokoneesi vaihtuu. Lukuisten USB-porttien myötä saat kaikki lisätarvikkeesi liitettyä hubiin ja se on myös Thunderbolt 3 -yhteensopiva.
Liitännät takana: 3x USB-A 3.0, 4x DisplayPort 1.2++, 4x HDMI 2.0, tuki kaapelilukolle ja Gigabit Etgernet-portti.
Liitännät sivuilla: USB-A 3.0, USB-C 3.1 ja 3,5mm (kuuloke/mikrofoni)

 

Targus Universal Quad 4K -telakka TeliaTargus Universal Quad 4K -telakka Telia


Lue myös:

 

 

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

1 vastaus
AsiakasY
Vakiokalustoa ☆☆
  • 101 custom-general.kudos
  • 400 custom-general.replies
  • 3 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tuo telakka on kyllä kätevä kotonakin näin etätyö-aikaan. Itselläni kun on erillinen näyttö, näppäimistö ja hiiri niin kaapelin vaihtaminen työ- ja oman koneen välillä on ikävää puuhaa. Kummallakin koneella joutuu juttuja kuitenkin tekemään. Ratkaisu löytyi työpaikan kierrätyslavalta, jossa oli Lenovon vastaava laite. USB-piuha virtajohdon lisäksi koneeseen kiinni, niin kaikki toimii. Työpaikalla olisi omaan työläppäriin vielä parempi hubi. kun samalla USB-C kaapelilla tapahtuu yhteys ja lataus samalla.