Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori
  • 95 custom-general.kudos
  • 368 custom-general.replies
  • 21 custom-general.solutions

Vertailussa Garmin Fenix 6 Solar ja Garmin Fenix 6S Solar - Aurinkoenergialla toimivat älykellot

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Garmin Fenix 6 SolarGarmin Fenix 6 Solar

 

Garmin julkaisi ensimmäisen kerran Fenix 6 -sarjan urheilukellot vuonna 2019 ja niistä kirjoitimme aikaisemmin täällä Yhteisössä. Nyt sarja on saanut kaksi uutta jykevää, mutta hienostunutta mallia lisää, jotka kantavat nimiä Garmin Fenix 6 Solar sekä Garmin Fenix 6S Solar. Nämä multisport-GPS-älykellot hyödyntävät aurinkovoimaa, joka valmistajan mukaan takaa kellolle pidemmän käyttöajan yhdellä latauksella.

 

Kellot eroavat toisistaan lähinnä kokonsa puolesta. Ulkonäöllisesti eroa on jonkin verran kellojen rungossa, mutta ominaisuuksiltaan kellot vastaavat melkolailla toisiaan. Fenix 6 Solarin näytön koko on 1,3 tuumaa, kun 6S Solarissa se on 1,2 tuumaa. Kellot ovat siis näytön osalta täysin samankokoiset kuin aikaisemmin julkaistut mallit Fenix 6 ja Fenix 6S. Kellojen visuaalista ilmettä on mahdollista muuttaa personoidumman näköiseksi Connect IQ -kaupasta ladattavilla mukautetuilla kellotauluilla. Kelloissa ei ole kosketusnäyttöä vaan runkoa reunustavat viisi fyysistä painiketta, joilla pääsee navigoimaan kellon eri toimintoihin. Molemmista malleista löytyy Yhdysvaltain sotilasstandardin mukainen lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys. Rungon materiaalina on ruostumaton teräs ja ranneke on silikonia. Sekä Fenix 6 Solar ja Fenix 6S Solar -mallit ovat saatavilla hopean värisenä.

 

Aurinkoenergia takaa pitkäaikaisen käytön

 

Kelloissa on kestävä aurinkolatautuva Power Glass -kellolasi sekä mukautettavat virrankulutuksen hallintatilat, joiden ansiosta kellon akku kestää valmistajan mukaan jopa viikkoja. Pitkä akunkesto helpottaa arjessa, kun kelloa ei tarvitse ladata useasti ja kellon saa ladattua jopa ilman johtoja. Valmistaja kertoo, että Fenix 6 Solarissa aurinkolatauksella akkuun saa virtaa jopa 14 päivän ajaksi, kun 6S Solarissa vastaava aika on 9 päivää. Kelloissa olevalla virranhallinnalla voi seurata, miten eri asetukset ja anturit vaikuttavat akunkestoon ja sen avulla akunkestoa pidentäviä muutoksia voi tehdä nopeasti.

 

Uutuuksina kelloissa on sisäkiipeilyyn ja surffaukseen tarkoitetut lajiprofiilit sekä murtomaahiihdon ja maastopyöräilyn suoritustietojen mittaus. Muita esiladattuja suoritusprofiileja ovat esimerkiksi uinti, juoksu, pyöräily, patikointi, soutu ja golf. Kelloista on siis moneksi ja ne sopivat sekä vaativalle urheilijalle, että myös aloittelijalle. Valmistajan mukaan oman harjoittelun edistymistä voi seurata entistä paremman suoritusseurannan ja edistyksellisen sopeutumiswidget 2.0 avulla.

 

 

Garmin Fenix 6S SolarGarmin Fenix 6S Solar

 

Omaa hyvinvointiasi voit seurata Body Battery -energianseurannalla. Body Battery mittaa sykevaihtelua, stressiä, unta ja muita tietoja, ja niiden avulla voit optimoida oman kehon energisyyttä toimintaan tai lepoon. Kelloihin on mahdollista kirjata myös päivittäin juomiesi nesteiden määrä, jonka avulla omaa nesteytystä pystyy seuraamaan. Kello kertoo jopa arvioidun hikoilun määrän suorituksen aikana.

 

Älykelloissa on optinen sykemittaustekniikka, joka mittaa urheilusuoritusten intensiivisyyttä ja sykevaihtelua. Valmistaja kertoo, että rannesykemittari toimii myös veden alla, jolloin vesiurheilua harrastavan ei tarvitse miettiä, saako sykkeitä mitattua samalla tavalla kuin esimerkiksi juoksussa. Suorituskykymittauksella voi seurata harjoittelutietoja. Näistä esimerkkinä juoksun dynamiikkatiedot, sekä lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautettu maksimaalinen hapenottokyky ja palautumisohjaus. Kelloissa on useita eri ominaisuuksia, jotka auttavat seuraamaan urheilusuorituksia ja parantamaan omia tuloksia.

 

Teknikset tiedot:

 

 

  Garmin Fenix 6 Solar Garmin Fenix 6S Solar
Linssin materiaali Power Glass Power Glass
Näytön koko Halkaisija 1,3", 33,02 mm Halkaisija 1,2", 30,44 mm
Näytön tyyppi Auringonpaisteessa luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel) Auringonpaisteessa luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
Resoluutio 260 x 260 240 x 240
Ranneke Mukana 22 mm:n hihna, jonka materiaalina silikoni Mukana 20 mm:n hihna, jonka materiaalina silikoni
Kehys Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs
Runko Kuituvahvisteinen polymeeri ja metallinen takakansi Kuituvahvisteinen polymeeri ja metallinen takakansi
Muisti 64 Mt

64 Mt

Yhteydet

Bluetooth Smart, ANT+

Bluetooth Smart, ANT+

Mitat 47 x 47 x 15,1 mm 42 x 42 x 14,2 mm
Paino 85 g (pelkkä runko: 62 g) 60 g (pelkkä runko: 44 g)
Yhteensopivuus

iOS, Android

iOS, Android
Muuta Vedenkestävä (10 ATM) Vedenkestävä (10 ATM)

 

Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi lataus-datakaapelin sekä tietolehtisen.

 

Tilaa Garmin Fenix 6 Solar tai Fenix 6S Solar

 

Oletko sinä ehtinyt jo hankkia itsellesi Garmin Fenix 6 Solar tai Garmin Fenix 6S Solar -älykellon? Mitä mieltä olet ollut kellosta, kommentoi alle!

 

Lue lisää:

| Telia Yhteisön moderaattori | iPhone 12 | Sarjat | Musiikki | Kaikkea maan ja taivaan väliltä |

0 vastausta