Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
ReOlivia
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
  • 295 custom-general.kudos
  • 471 custom-general.replies
  • 20 custom-general.solutions

Viisi älyranneketta esittelyssä - Tehokas kaverisi jumpalle

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Älyrannekkeet esittelyssä.jpg

 

Mielestäni on mahtavaa, että voit pysyä perillä terveydestäsi erilaisten laitteiden avulla. Älyranneke kertoo sinulle pitäisikö tänään pitää lepopäivä vai onko keho valmis kunnon HIIT-rääkkiin. Olen itse aktiivinen älyranneke- tai älykellokäyttäjä ja siksi esittelen sinulle tässä blogissa viisi aktiivisuusranneketta treeneihin tai muuten vain terveellisen elämän kaveriksi.

 

Samsung Galaxy Fit

 

Samsung Galaxy Fit.jpg

 

99€

Musta / Hopea

 

Samsungin mukaan Galaxy Fit -aktiivisuusranneke on niin kevyt ettei sitä edes huomaa. Mielestäni yksi tärkeimmistä älyrannekkeen ominaisuuksista on keveys. Rannekkeen on oltava mukava, muuten sitä ei halua käyttää. Fit-rannekkeen valmistuksessa keveys on otettu erityisesti huomioon, ja käytettävät materiaalit ovat lähes painottomia. Tämä älyranneke on suunniteltu aktiiviseen elämään, mutta sopii muillekin kuin himotreenaajalle. 

 

Näet tietosi tarkalla täysivärisellä AMOLED-näytöllä. Laitteen akku kestää keskimääräisellä käytöllä noin viikon. Kesto voi vaihdella riippuen siitä, mitä toimintoja laitteella on käytät. Fit kestää myös hieman vettä ja likaa, laitteella on 5 ATM vedensietoluokitus. Laite sietää sadetta, mutta Samsung Galaxy Fit -älyranneketta ei kuitenkaan ole tarkoitettu uimiseen. 

 

Älyranneke mittaa sykettäsi koko päivän ja antaa sinulle ilmoituksen, kun leposykkeesi on tavallista korkeampi. Samsung Health -sovellus pitää sinut ajantasalla niin unen mittauksesta neljässä eri vaiheessa kuin syketiedoista.

 

Verkkokauppaan

 

Samsung Galaxy Fit E

 

Samsung Galaxy Fit e.jpg

 

49€

Valkoinen / Musta

 

Edellisen rannekkeen tapaan Samsung Galaxy Fit E -aktiivisuusranneke on valmistettu ultrakevyistä materiaaleista. Samsungin mukaan Fit E pysyy mukanasi myös intensiivisten treenien aikana. Saat puhelinilmoitukset suoraan ranteeseesi, eikä sinun tarvitse enää keskeyttää kuntoilua sen takia.

 

Älyrannekkeessa on auto workout tracking, mikä tunnistaa kolme erilaista liikuntamuotoa: kävelyn, juoksun ja dynaamisen treenaamisen. Saat kaikki treenituloksesi Samsung Health -sovellukseen. Verrattuna Galaxy Fit -aktiivisuusrannekkeen neljän vaiheen unimittaukseen, Fit E mittaa untasi kolmessa eri vaiheessa.

 

Verkkokauppaan

 

Huawei Band 4

 

Huawei Band 4.jpg

 

44,90€

Musta / Vaaleanpunainen / Punainen

 

Huawei Band 4 -älyranneke on personoitavissa hyvin pitkälti sellaiseksi kuin itse haluat. Huawei Watch Face Store tarjoilee todella paljon valinnanvaraa kellotauluun. Tässä älyrannekkeessa on erikoisin lataus mitä olen ennen nähnyt. Ranneke irroitetaan ja sieltä paljastuu USB pää, jonka voit liittää mihin vain olemassa olevaan laturiisi. Kätevää!

 

Band 4 -aktiivisuusranneke mittaa sykettäsi jatkuvasti ja ilmoittaa jos sykkeesi nousee keskimääräistä korkeammalle. Huawei TruSeen 3.5. -teknologia pitää huolen ilmoituksista, jotka liittyvät terveyteesi, kuten unenlaatuusi. Kyseinen teknologia mittaa unen neljää eri vaihetta ja tunnistaa kuusi unettomuuteen liittyvää ongelmaa. Laite antaa sinulle neuvoja kuinka nukut paremmin. Huawein mukaan älyranneke käyttää näkymätöntä valoa, jonka ei pitäisi häiritä untasi.

 

Käytössäsi on yhdeksän eri harjoitusmuotoa, joilla voit mitata treeniesi kulkua. Band 4 antaa yksityiskohtaisen tiedon sykkeestä, askeleista, nopeudesta ja kulutetuista kaloreista.

 

Verkkokauppaan

 

Garmin Vivosmart 4

 

Garmin Vivosmart 4 .jpg

 

119€

S/M:  Punainen / Musta / Hopea 

L: Musta

 

Voit tarkkailla tämän rannekkeen avulla kehoasi jopa viikon putkeen. Vivosmart 4 ilmoittaa älykellon tapaan puhelimeesi saapuvista puheluista ja viesteistä värinäilmoituksella. Body battery -toiminto kertoo sinulle vireystasostasi ja siitä kuinka valmis olet treenaamaan tai toisaalta siitä, että tänään on parempi levätä. 

 

Ranneke on vesitiivis, eli voit pitää sen mukana myös uidessa. Seuraat Garmin Vivosmart 4 avulla myös omaa hyvinvointiasi, untasi ja fyysistä kuntoa. Vivosmart 4 mittaa sykkeen ranteestasi, joten et tarvitse erillistä sykevyötä.

 

Verkkokauppaan

 

Garmin Vivosport

 

Garmin Vivosport.jpg

 

119€

S/M: Fuksia

L: Musta

 

Garminin sporttiversiossa seuraat juoksulenkkisi matkanpituutta, tahtia ja sijaintia sisäisen GPS:n avulla. Liikuntaprofiileja rannekkeesta löytyy niin juoksuun, kuntosalitreeniin kuin cardioonkin. Vivosport-rannekkeen Move IQ -tekniikka tunnistaa automaattisesti, kun aloitat kuntoilun.

 

Säännöllisillä hengitysharjoitusmuistutuksilla Vivosport pitää huolen siitä, että muistat myös rentoutua. Ranneke mittaa stressitasoa, unta, askeleita, kaloreita ja paljon muuta. 

 

Gamin Vivosport on todella linjakas, se on vain 11 mm paksu, joten sopii tiukemmankin hihan alle. Voit jakaa treenituloksesi muiden käyttäjien kanssa Garmin Connect -mobiilipalvelun kautta.

 

S/M Verkkokaupassa

L Verkkokaupassa

 

 

 

Aktiivisuusrannekkeet esittelyssä.jpg

 

@SannaMKoo kirjoitti vuosi sitten blogissa tarkemmin älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden eroista. Nämä ovat edelleen relevantteja pointteja! Onko sinulla käytössäsi jompikumpi tai molemmat? Kommentoi alle!

 

Lue myös:

 
0 vastausta