Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66578
Kirjoituksia 179901

Xiaomi puhelimet myyntiin TelialleXiaomi puhelimet myyntiin Telialle

SaJoonas
Moderaattori
Viestejä 563 kpl

Xiaomi puhelimet myyntiin Telialle

1/3

Xiaomi telia.png

 

Meillä on teille mahtavia uutisia! Suositut Xiaomi -puhelimet ovat saapuneet valikoimaamme.

Xiaomi on kiinalainen elektroniikkavalmistaja, jonka puhelimet tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Yhtiö on perustettu vuonna 2010, ja vuonna 2018 Xiaomi oli maailman neljänneksi suurin matkapuhelinvalmistaja, joten mistään pienestä putiikista ei ole kyse. Xiaomi toimitti esimerkiksi vuonna 2019 huhti-kesäkuussa 32,1 miljoonaa älypuhelinta. Xiaomi valmistaa älypuhelinten lisäksi muita elektroniikkatuotteita, kuten sähköpotkulautoja ja kodin elektroniikkaa.

Xiaomi puhelimet yhdistää kalliimman hintaluokan lippulaivapuhelimien ominaisuudet hieman huokeampaan hintaan. Xiaomin älypuhelimissa käytetään yhtiön omaa MIUI-käyttöliittymää, joka perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Visuaaliselta ilmeeltään MIUI-käyttöliittymä on hillitty ja puhelimen kuvakkeet ovat pääosin muodoltaan pyöreitä. Kielivaihtoehdoista löytyy tietenkin myös suomen kieli.

 

Alla on lista malleista, jotka tulevat meille myyntiin.

  • Xiaomi Mi 10 5G (8 + 256 Gt)
  • Xiaomi Mi 10 5G Pro (8 + 256 Gt)
  • Xiaomi Redmi Note 8T (4 + 64 Gt)
  • Xiaomi Redmi Note 8T (4 + 128 Gt)
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6 + 64 Gt)
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6 + 128 Gt)

 

Xiaomi-puhelimet ovat tuttuun tapaan saatavilla myös kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla. Liittymäasiakkaanamme saat myös pidennetyn kolmen vuoden takuun puhelimiin ja tabletteihin.

Onko sinulla entuudestaan kokemuksia Xiaomi-puhelimista ja mitä ajatuksia kyseisen valmistajan laitteet herättävät sinussa?

 

Lue myös:

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

MarkoMI5
Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

2/3

Redmi Note 8T mallin päivitykset ovat Xiaomin puolelta näköjään unohdettu.

Tämä on huomattu myös muualla ja aiheuttaa paljon närää.

Seuraava luuri onkin sitten joltain asiallisemmalta valmistajalta.

Vastaa
0 tykkäystä

Kuukkelinpuu
Vakiokalustoa
Viestejä 106 kpl

3/3

Juniorille jouduin uusimaan puhelimen heti koulun alkaessa. Omat vaatimukset mielessä katselin tarjontaa paikallisessa kivijalkakaupassa.

 

Ainoa joka miellytti omaa silmää, kättä ja lompakkoa oli Redmi 9 64gb versiona. Tuollekin tuli hintaa yli 200€ kotelon ja panssarilasin kanssa.

 

Yleinen käytettävyys on hyvällä tasolla. Kameralla pärjää päivällä. Käyttöjärjestelmä on kohtuullisen puhdas ja ainakin vielä tulee päivityksiä (korvaa aikaisemman 8 version).

 

Itselle mietin seuraavaa puhelinta ja voi olla, että katson myös Xiaomin tarjontaa. Omenamaasta vaan voi olla aika kova hyppy "Anteron kyytiin".

 

Paikalliselle Powerille annan hyvästä palvelusta kiitoksen, mutta tarvikkeiden saannissa meni useampi viikko. Kuulemma tukkurin vaikea toimittaa tarvikkeita. Mene ja tiedä. Seuraavan puhelimen saatan tilata verkkokaupan kautta, jolloin ostoskoriin menee tarvittavat varusteet samaan toimitukseen.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.