Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

JBL.png

 

 

 

JBL on monille tuttu kaiuttimien ja kuulokkeiden valmistaja. Nyt JBL on täydentänyt Link-kaiutinsarjaansa ja tuonut markkinoille ääniohjattavan JBL Link 500 -kaiuttimen, joka on varustettu langattomalla verkolla ja Bluetoothilla.

 

Tämän 3,5 kiloisen kaiuttimen näppärä lisä ja erikoisominaisuus on sen sisäänrakennettu Google Assistant, joka on henkilökohtainen apurisi ja aina valmis auttamaan. Sanot vain "OK Google" ja voit kysyä kaiuttimelta neuvoja tai käskeä sitä soittamaan musiikkia esimerkiksi Google Playsta ja Spotiftysta. Lisäksi voit pyytää sitä sammuttamaan valot, kertomaan kellonajan sekä säätilan. Kaiuttimen kaksi mikrofonia sijaitsee laitteen yläosassa Google Assistant painikkeen vieressä. Ääniohjaus toimii tällä hetkellä muun muassa englanniksi ja ruotsiksi, mutta suomenkielistä tukea kaiuttimeen ei ole vielä tullut.

 

Monien arvosteluiden mukaan Link 500 -kaiutin tarjoaa laadukasta 24-bitin / 96 kHz:n äänentoistoa. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu Chromecast, jonka ansiosta äänen peilauksen puhelimesta kaiuttimeen pitäisi olla mutkatonta. Jos sinulla on useampi kaiutin joissa on sisäänrakennettu Chromecast, voit yhdistää ne Google Home -sovelluksessa toisiinsa ja soittaa musiikkia niistä kaikista samaan aikaan. Google Home -sovelluksen avulla voit hallinnoida puhelimesi kautta äänentoistoa. Kaiutin lähtee päälle sen alla olevasta virtapainikkeesta ja kaiuttimen yläosassa olevat neljä pientä valoa syttyvät, kun kaiutin lähtee päälle.

 

JBL Link 500 on saatavilla mustan sekä valkoisen värisenä verkkokaupastamme.

 

 

JBLL.png

 

 

 

Tekniset tiedot

 

 

  • Teho: 4 x 15W
  • Taajuusvaste: 55 Hz-22kHz
  • Langaton verkko: 802.11b/g/n/ac (2,4/5 GHz)
  • Bluetooth: v. 4.2
  • Tuetut äänimuodot: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
  • Mitat: 370 x 200 x 157 mm
  • Paino: 3,5 kg

 

 

 

 

 

Katso myös

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-JBL-Link-500-Bluetooth-kaiutin/ba-p/192098
Linkki kopioitu