Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Jabra Elite 45h.png

 

Tanskalaisen laitevalmistaja Jabran kuulokkeet ovat tunnettuja erityisesti niiden laadukkaaksi kuvaillusta äänenlaadusta ja edistyneistä kaiuttimista. Jabran kattavasta valikoimasta löytyy monia nappikuulokkeita, on-ear-kuulokkeita sekä vastamelutoiminnolla varustettuja malleja. Tässä artikkelissa käydään tarkemmin läpi, millaisilla ominaisuuksilla Jabran Elite 45h -kuulokkeet ovat varustettu.

 

Kuulokemarkkinoiden hintatasossa Elite 45h asettuu selkeästi edullisempaan kastiin. Alle sadan euron hintalapun ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä mallin ominaisuuksista ei ole tingitty. Sen myötä ne ovatkin oikein varteenotettava vaihtoehto uusiksi kuulokkeiksi.

 


Yksilöllisesti räätälöity äänentoisto

 

Elite 45h -kuulokkeista löytyy suuret 40 mm:n kaiuttimet. Laitevalmistaja kertoo kaiuttimien olevan kooltaan tämän kokoisen kuulokeluokan suurimmat. Kuulokkeet ovat varustettu Jabran MySound -teknologialla, joka mahdollistaa räätälöidyn äänentoiston kuulosi mukaan. Elite 45h -kuulokkeet ovat Jabran Elite-sarjan ensimmäinen MySound-ominaisuudella varustettu malli. Äänentoistoa pystyt muokkaamaan Jabran Sound+ -sovelluksessa, jonka kautta voit säätää ja personoida musiikkiasi mukautettavan taajuuskorjaimen avulla kunnes se kuulostaa haluamaltasi. Voit esimerkiksi tehostaa bassoa tai lisätä diskanttia, jotta saat äänentoistosta juuri itsellesi mieluisan. Lopputuloksena syntyy tasapainoinen ääni, joka on räätälöity henkilökohtaisen mieltymyksesi mukaan.

 

Elite 45h -kuulokkeiden kaiuttimien ja mikrofonien kerrotaan pitävän huolta äänenlaaduista niin musiikin kuin puheluiden osalta. 40 mm:n jykevät kaiuttimet toistavat musiikkia vahvasti mahdollistaen rikkaan äänimaailman. Vaikka kuulokkeista ei löydy vastamelutoimintoa, kerrotaan laitteen kaksoismikrofonin vaimentavan ympäristön ääniä niin, että puhelimessa puhuminen onnistuu hälyisemmässäkin paikassa.

Kuulokkeet toimivat yhteen Siri- ja Google Assistant -ääniavustajan kanssa. Ääniavustaja kertoo sinulle pyynnöstäsi muun muassa päivän sään, se muistaa kaikki kalenterimerkintäsi ja toistaa lempibiisejäsi.

 

 

Käyttömukavat kuulokkeet pitkäkestoisella akulla

 

Jabra Elite 45h on rakenteeltaan kevyt ja ulkoasultaan tyylikäs. Sirot ja taitettavat kuulokkeet on suunniteltu sopimaan liikkuvaan elämäntyyliin. Pehmeät ja muotoutuvat ovaalinmuotoiset kuulokekupit ovat varustettu Memory Foam -korvapehmusteilla. Napakka istuvuus ja ergonominen rakenne varmistavat kuulokkeiden miellyttävän käytön pidemmäksikin ajaksi. Värivaihtoehtoja Elite 4h -kuulokkeista on kolme: musta, beige ja tummansininen. Verkkokaupastamme löytyy tällä hetkellä mustan värinen malli.

 

Laitevalmistajan mukaan kuulokkeissa on 50 tunnin akunkesto, joten voit huoletta kuunnella musiikkia ja puhua puheluita ilman pelkoa virran loppumisesta. Markkinoilta on vaikea löytää saman hintaluokan kuulokkeita tällaisella akun kestolla. Lisäksi kuulokkeisiin saa nopeasti lisää virtaa pikalatauksen avulla. Valmistaja kertoo, että 15 minuutin lataus mahdollistaa jopa 10 tuntia lisää kuunteluaikaa.

 

 

Tekniset tiedot

 

  • Vastamelutoiminto (ANC): Ei
  • Taajuusalue: 20 - 20 kHz
  • Mikrofoniratkaisu: 2 mikrofonia (2 x MEMS)
  • Bluetooth: 5.0
  • Akun kesto: Jopa 50 tuntia
  • Latausaika: 1 tunti ja 30 minuuttia erityisellä USB-seinälaturilla (500 mA)
  • Pikalataus: Kyllä, 15 minuutissa jopa 10 tuntia kuunteluaikaa lisää
  • Liitännät: Bluetooth, USB-C latausta varten
  • Yhteensopivuus: Android, iOS

 

 

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-Jabra-Elite-45h-kuulokkeet/ba-p/228292
Linkki kopioitu