Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

jays m seven true wireless bluetooth kuulokkeet telialta.jpg

 

Jays on ruotsalainen 2006 perustettu laitevalmistajayritys, jonka valikoimasta löytyy erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Jays M-Seven -kuulokkeet ovat täysin langattomat, eli kuulokkeiden välillä ei ole johtoa ja voit ladata ne kotelossaan nopeasti vaikkapa työmatkan aikana. Kerron tässä artikkelissa tarkemmin Jays M-Seven -kuulokkeista.

 

Lataa Jays -kuulokkeesi nopeasti ja huomaamatta

 

Kotelolla lataat kuulokkeet tyhjästä täyteen kolme kertaa, ennen kuin itse kotelo tulee ladata uudelleen. Kotelon lataaminen täyteen kestää noin 2,5 tuntia ja kuulokkeet latautuvat kotelossa tunnissa tyhjästä täyteen.

 

Kuulokkeiden akun kestävyys on noin 9,5 tuntia putkeen kuuntelua. Jos kuulokkeita ei käytetä, ne pysyvät valmiustilassa Jaysin mukaan 90 päivää, ennenkuin akku loppuu. Jays M-Seven kuulokkeiden myyntipakkauksessa tulee mukana USB C-latauskaapeli, jolla lataat kotelon tietokoneellasi tai käyttämällä erikseen myytävää USB-laturia. 

 

 

parhaat kuulokkeet salille

 

Kuulokkeet ovat yhteensopivat Apple Sirin tai Google Assistantin kanssa. M-Seven -kuulokkeiden ollessa päässäsi voit napauttaa toista kuuloketta ja kysyä esimerksi missä on lähin kauppa, ja Siri/Google Assistant kertoo sen sinulle. Samaan tapaan toimii myös puhelut, jos kuuntelet musiikkia ja puhelimesi soi, sinun tarvitsee vain napauttaa toista kuuloketta ja vastaat puheluun. Enää sinun ei tarvitse etsiä puhelinta laukusta ja samaan aikaan kuunnella soittoääntä kuulokkeista. 

 

Kuulokkeiden kosketustoiminnot ovat hyvin monipuoliset. Toimintoja ovat esimerkiksi napauttamalla:

  • kerran: vastaa/lopettaa puhelun tai play/pause
  • pitkästi: toisella kuulokkeella volume hiljenee ja toiselle suurenee
  • kaksi kertaa: vaihtaa kappaleen
  • kolme kertaa: ääniohjaus Siriin tai Google Assistantiin

 

Jays mainostaa näissä kuulokkeissaan hienkestävyyttä ja IPx5 luokitusta. IP-luokitus on kansainvälinen vesi- ja pölytiiviyttä mittaava luokitus. Käytännössä IPx5 luokitus tarkoittaa sitä että kuulokkeet on suojattu kestämään matalapaineista vesisuihkua vähintään kolmen minuutin ajan ja ovat suojattu pölyltä niin, ettei haitallista pölykerrostumaa pääse muodostumaan. Kuulokkeissa on siisti ja yksinkertainen ulkoasu, latauskotelo kulkee kevyesti mukana takin taskussa tai kassissa. 

 

Kuulokkeiden mukana tulee kolme eri kokoista tulppaa, joilla voit varmistaa sinulle mukavimman istuvuuden korviisi. Jays M-Seven -kuulokkeita voit käyttää yksin tai erikseen, eli jos haluat kuulla toisella korvalla ympärillesi ja toisella kuunnella esimerkiksi radiosta uutislähetystä, se onnistuu vaivatta.

 

 

Tilaa Jays-kuulokkeet tästä

 

Oletko tutustunut Jays merkin valikoimaan aikaisemmin? Kommentoi alle!

 

Lukaise myös:

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-Jays-M-Seven-True-Wireless-bluetooth-kuulokkeet/ba-p/199585
Linkki kopioitu
7 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Hei, nimeni on Olivia! Olen yksi Telian sometiimin jäsenistä ja toimin Yhteisössä moderaattorina ja kirjoitan artikkeleita blogiosioihin. Vastaan myös muualla Telian sosiaalisen median kanavissa.