Esittelyssä Microsoft Surface Laptop 3

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 25 katselukertaa


Microsoft Surface Laptop 3 -kannettava sopii niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Tämä ohut ja tyylikäs tietokone on varustettu 13,5-tuuman kokoisella PixelSense-kosketusnäytöllä, 10. sukupolven Intel Core i5 -suorittimella, integroidulla Intel Iris Plus Graphics -näytönohjaimella, kahdeksan gigatavun keskusmuistilla sekä 256 gigatavun tallennustilalla. Kannettava painaa vain vajaat 1,28 kiloa, joten se kulkee helposti matkassa mukana.


 


Surface Laptop 3 on saatavissa kahdessa eri koossa sekä kahdessa eri designissa. Kokovaihtoehdot näytön osalta ovat 13,5- sekä 15-tuumaa. Ulkoasun perusteella valittavana on kaksi mallia erilaisilla näppäimistöpinnoitteilla. Värivaihtoehdot näistä ovat mattamusta sekä platina.


 


 



 


 


Surface Laptop 3 -läppäri on saanut arvosteluissa kehuja sen kosketusnäytöstä, joka tuo sujuvuutta laitteen käyttöön. Laitevalmistajan mukaan 13,5-tuuman kosketusnäyttö 3:2-kuvasuhteella tarjoaa käyttömukavuutta ja terävän grafiikan niin editoimiseen kuin luoville 3D-sovelluksille. PixelSense-näytöstä löytyy myös valoisuuden tunnistin, joka säätää automaattisesti tietokoneen näytön kirkkauden ympäristön valaistusolosuhteiden mukaan.


 


Teräviä ja selkeitä videopuheluita varten kannettavasta löytyy sisäänrakennettu 720 pikselin HD-webkamera sekä studiomikrofonit. Lisäksi läppärissä on sisäänrakennetut Omnisonic-kauttimet Dolby Audio -äänellä, jotka mahdollistavat yhdessä nautinnollisen kuuntelukokemuksen niin elokuvien kuin pelien parissa. Tietokoneessa on liitännät USB-laitteita ja Surface Connect -porttia varten, eli siitä löytyy kaikki peruskäyttöön tarvittavat liitännät.


 


Surface Laptop 3 -kannettavan käyttöjärjestelmänä toimii Microsoftin muistakin tietokoneista tuttu Windows 10 Home. Windows 10 pitää sisällään muun muassa virustorjunnan ja Internet-suojaukset, salasanattoman Windows Hello -toiminnon sekä paljon muuta. Surface 3 -kannettavassa on laitevalmistajan mukaan pitkäkestoinen 11,5 tunnin akunkesto sekä parannettu valmiustila, joka säästää laitteen akkua. Lisäksi pikalatauksen avulla saa tyhjän akun nopeasti jopa 80 %:n tasolle noin tunnin latauksella.


 


 


Tilaa Microsoft Surface 3 13,5" täältä


 


 


Tekniset tiedot


 


Näytön koko: 13,5"
Resoluutio: 2256 x 1504
Paneeli: PixelSense
Kosketusnäyttö: Kyllä
Suoritin: Intel Core i5-1035G7
Suorittimen teho: 1,2 GHz (turbo jopa 3,7 GHz, 6 Mt:n välimuisti)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home
Keskusmuisti: 8 Gt LPDDR4x
Näytönohjain: Integroitu Intel Iris Plus Graphics
Ääni: Omnisonic-kaiuttimet ja Dolby Audio
Web-kamera: 720 p HD f2.0 -kamera
Akku: Jopa 11,5 tunnin akunkesto
Muistikorttipaikka: Ei
Liitännät: 1 x USB-C, 1 x USB-A, 1 x 3,5 mm kuulokeliitäntä, 1 x Surface Connect -portti, yhteensopiva Surface Dialin näytön ulkopuolisten komentojen kanssa
Wifi: Wi-Fi 6: 802.11 ax
Bluetooth: 5.0
Kiintolevy: 256 Gt SSD
Optinen asema: Ei
Mitat: 308 x 223 x 14,5 mm
Paino: 1288 g


 


 



 


 


Tietokoneen nettiyhteys



Muista myös päivittää nopea netti kotiisi, jotta voit käyttää tietokonettasi ilman yhteyden katkeilua!


 


 


Lue lisää:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa