Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

XiaomiMi11T_Pro5G_Telia copy.jpg

 

Xiaomi julkisti syyskuussa kaksi uutta puhelinmalliaan, joista tässä esittelen juuri myyntiin tulleen Xiaomi Mi 11T Pro 5G -puhelimen. Kyseinen malli on seuraaja viime vuoden Xiaomi Mi 10T -sarjalle parannetuin ominaisuuksin. Vaikka ulkoisia muutoksia ei edeltäjään juurikaan ole, on konepellin alla kuitenkin tapahtunut uudistuksia.

 

Vertaansa vailla olevat kameraominaisuudet

 

Puhelimen etulasi on muotoilultaan tasainen ja materiaaliltaan Gorilla Glass Victus -lasia. Etukamera on sijoitettu keskelle näytön yläosaa, ja se on varustettu 16 megapikselin selfiekameralla. 6,67” AMOLED näytössä on Full HD+ -tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus, joka tekee puhelimen käytöstä sujuvaa. Näytön kosketusherkkyys on peräti 480 hertsiä, joka auttaa erityisesti pelatessa.  Näytön kehykset on pyritty minimoimaan, jolloin näytön pinta-ala ulottuu reunasta reunaan. Puhelinta ympäröi alumiinikehys, joka tuo laitteeseen tyylikkyyttä ja laadukkuuden tuntua. Takaosan vasemmassa yläkulmassa on Xiaomille tyypillinen laatikkomainen kamera-alue, joka pitää sisällään 108 megapikselin pääkameran, kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakameran sekä viiden megapikselin telemakrokameran.

 

Studiotasoisilla kameraominaisuuksilla ja älykkäillä elokuvatehosteilla teet videoistasi uudenlaisia kokonaisuuksia. Voit esimerkiksi pysäyttää videolle kuvaamasi tietyn toiminteen Time Freeze -ominaisuudella, tai käyttää Magic Zoom ominaisuutta, jossa zoomaat taustaa lähemmäksi samalla kun etualalla oleva kohde pysyy paikoillaan. Night time-lapse -ominaisuudella puolestaan voit kuvata nopeutettua elokuvaa hämärissä olosuhteissa.  Alla olevasta videosta näet tarkemman esittelyn käytössä olevista tehosteista. 

 

 

 

Tehopakkaus joka ei vanhene hetkessä

 

Tyylikkäiden kuorien uumenissa hyrrää Qualcommin Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Kyseinen suoritin on käytössä useammassakin tänä vuonna julkaistussa matkapuhelimessa, kuten esimerkiksi OnePlus 9 Prossa. Keskusmuistia on kahdeksan gigaa ja tallennustilaa 256 gigaa. Akkutehoon on panostettu erityisen paljon. 5000 mAh akun saa ladattua 120 watin langallisella pikalatauksella. Xiaomi onkin kertonut akun latautuvan tyhjästä täyteen vain 17 minuutissa. Kymmenen minuutin latauksella voit katsoa videoita seitsemän tuntia, puhua 11 tuntia tai tallentaa videoa jopa kahden tunnin ajan. Latausominaisuuksista löydät halutessasi lisätietoa Xiaomin sivustolta. Maininnan arvoista on myös puhelimesta löytyvät Harman Kardonin stereokaiuttimet. Merkkinä Harman Kardon on tunnettu laadukkaasta ja muhkeasta äänimaailmastaan. Lisäksi Xiaomi on luvannut 11T Pro 5G -mallille kattavan päivityslupauksen. Uutuusmallit tulevat valmistajan mukaan saamaan kolme Android-versiopäivitystä, ja tietoturvakorjauksia neljän seuraavan vuoden ajan. Kyseinen malli ei siis vanhene hetkessä.

 

 

Tärkeimmat tekniset tiedot:

 

Näyttö: 6,67” AMOLED, 120 hertsiä, Corning Gorilla Glass Victus

Resoluutio: 2400 x 1080 pikseliä

Etukamera: 16 Mpix, f/2,45

Takakamerat: 108 Mpix, f/1,8 pääkamera + 8 Mpix, f/2,2 ultralaajakulmakamera + 5 Mpix, f/2,4 telemakrokamera Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 888 5G

RAM-muisti: 8 Gt

Käyttöjärjestelmä: Android 11

Akku: 5000 mAh, 120 watin lataus

Liitännät: USB Type-C 2.0

Sim-kortti: Nano-SIM

Mitat: 164,1 x 76,9 x 8,8 mm.

Paino: 204 g

Muuta: Kasvojentunnistus, sormenjälkilukija, Dual-SIM, stereokaiuttimet, ei muistikorttipaikkaa eikä IP-luokitusta.

 

 

Xiaomi Mi 11T Pro 5G on nyt ennakkotilattavissa verkkokaupastamme. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi virtalähteen ja pikaoppaan. Värivaihtoehtoina ovat Moonlight White, Meteorite Grey ja Celestial Blue. Toimitukset alkavat 25.10.

 

 

Lue myös nämä:

 

 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-Xiaomi-Mi-11T-Pro-5G-laatutuntumaa-ja-tehokkuutta/ba-p/230283
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.