Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Uusi OnePlus 9 sarja Telia.jpg

 

OnePlus julkistaa tänään uuden 9-sarjan kello 16 alkaen Suomen aikaa. Ennakkotietoa on tihkunut sen verran, että kamerapuolella OnePlus on lyönyt hynttyyt yhteen legendaarisen kameravalmistajan Hasselbladin kanssa. OnePlus promoaakin uutta 9-sarjaa slouganilla "Your Best shot". OnePlus on puffannut Suomen Instagram-tilillään muun muassa True Colors -kokemusta, joka viitannee kameran värierotteluun / värierottelukykyyn ja luonnollisiin väreihin.

 

Tuotekuviakin ollaan jo nähty, tässä jutun kuvituskuvassa tuossa yllä nähdään uuden 9-sarjan takakannet ja takakamerat.

 

 

 

Jos et tiedä ruotsalaista kameravalmistajaa Hasselbladia niin tiedoksi, että muun muassa Nasa käytti aikoinaan Hasselbladin kameroita legendaarisilla kuulennoillaan. Hasselblad tekeekin laadukkaita kameroita, pääasiassa ammattilaisten käyttöön.

 

 

Seuraa lanseerausta alla olevan feedin kautta ja kommentoi, että mitä odotat uudelta 9-sarjalta ja millaista ennakkotietoa olet kuullut tai nähnyt 🙂

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/OnePlus-9-sarjan-lanseeraus-tanaan-23-3-kello-16-alkaen/ba-p/220459
Linkki kopioitu
15 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.