Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

iPhone_7.jpg

 

 

16.9. käynnistyi iPhone 7:n myynti ja ennakkotilausten toimitukset. Meidänkin talouteen hankittiin yksi, ostin rouvalle 32GB Plus-mallin Rose Gold -värillä. Kuvasin unboxingin ja vertasin nopeasti uutukaisen kameraa edeltävään iPhone 6 Plus -malliin.

 

 

Niinkuin videolta näkee niin 7-malli ei juuri eroa edeltäjästään, koko ja muotoilu on samaa. 7 Plus tuntuu käteen jostain syystä raskaammalta vaikka todellisuudessa se on muutaman gramman kevyempi. Ulkonäön puolesta erot tulevat siitä että perinteinen 3,5mm kuulokeliitäntää ei enää ole ja 7 Plus-mallissa on kaksi pääkameraa takakuoressa ja antennien valkoiset viivat/raidat on sijoitettu nyt puhelimen ylä- ja alareunoihin.

 

Paketissa on mukana itse puhelin, pikaopas, laturi, korvanappikuulokkeet jotka ovat nyt siis tällä Lightning-liitännällä sekä adapteri, joka muuttaa Lightning-liitännän 3,5mm plugiksi ja näin voit käyttää uudessa iPhonessa mitä tahansa kuulokkeita.

 

---

 

Toimitukseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia löydät tästä blogista.

 

iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -mallien käyttökokemuksia löydät tästä ketjusta, tervetuloa jakamaan myös omia kokemuksia tai kysymään lisäinfoa 🙂

 

Voit tilata oman iPhonesi Soneran verkkokaupasta, (alkuvaiheessa saatavuus on rajoitettua ja mallikohtaista).

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Unboxing-uusi-Apple-iPhone-7-Plus/ba-p/133450
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.