Unboxing uusi Apple iPhone 7 Plus

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10304 kommenttia

 



 


 


16.9. käynnistyi iPhone 7:n myynti ja ennakkotilausten toimitukset. Meidänkin talouteen hankittiin yksi, ostin rouvalle 32GB Plus-mallin Rose Gold -värillä. Kuvasin unboxingin ja vertasin nopeasti uutukaisen kameraa edeltävään iPhone 6 Plus -malliin.


 



 


Niinkuin videolta näkee niin 7-malli ei juuri eroa edeltäjästään, koko ja muotoilu on samaa. 7 Plus tuntuu käteen jostain syystä raskaammalta vaikka todellisuudessa se on muutaman gramman kevyempi. Ulkonäön puolesta erot tulevat siitä että perinteinen 3,5mm kuulokeliitäntää ei enää ole ja 7 Plus-mallissa on kaksi pääkameraa takakuoressa ja antennien valkoiset viivat/raidat on sijoitettu nyt puhelimen ylä- ja alareunoihin.


 


Paketissa on mukana itse puhelin, pikaopas, laturi, korvanappikuulokkeet jotka ovat nyt siis tällä Lightning-liitännällä sekä adapteri, joka muuttaa Lightning-liitännän 3,5mm plugiksi ja näin voit käyttää uudessa iPhonessa mitä tahansa kuulokkeita.


 


---


 


Toimitukseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia löydät tästä blogista.


 


iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -mallien käyttökokemuksia löydät tästä ketjusta, tervetuloa jakamaan myös omia kokemuksia tai kysymään lisäinfoa :)


 


Voit tilata oman iPhonesi Soneran verkkokaupasta, (alkuvaiheessa saatavuus on rajoitettua ja mallikohtaista).


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa