Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia_Nordea_ApplePay_1260x720.jpg

 

 

Tänään 24.10. Suomen mobiilimaksukentälle on liittynyt kauan odotettu ja suuri peluri, nimittäin Apple Pay maksupalvelu on tänään rantautunut pitkän odotuksen jälkeen Suomeen.

 

Apple on julkaissut maksupalvelulleen suomenkieliset sivut, joilla palveluun voi tutustua tarkemmin.

 

Apple Pay on Applen laitteissa ja sovelluksissa toimiva maksupalvelu, jonka avulla voi maksaa kaupan kassalla lähimaksua käyttäen, sekä helposti maksupainikkeella verkossa ja sovelluksissa. Touch ID:tä tukevissa laitteissa käyttäjä voidaan tunnistaa sormenjäljellä, mikä sujuvoittaa toimintaa verrattuna tunnuslukujen näppäilyyn.

 

Apple Pay on myös erittäin turvallinen maksutapa, sillä korttisi tietoja ei koskaan välitetä maksutapahtumissa, vaan maksutiedot on "tokenisoitu", eli maksuissa välittyy vain laitteesi tunniste, sekä vain kyseistä maksutapahtumaa varten luotu tunnistetieto.

 

Jos haluat ottaa Apple Payn käyttöön, sinun pitää vain lisätä maksukorttisi Apple laitteesi Wallet sovellukseen, jonka jälkeen voit alkaa maksamaan kortillasi ostoksia. Ohjeita kortin liittämiseksi löytyy Applen tukisivuilta. Nordean asiakkaat voivat liittää kortin myös Mobiilipankin tai Nordea Payn kautta näiden ohjeiden mukaisesti.

 

Mikäli oma tilipankkisi ei vielä tarjoa Apple Pay mahdollisuutta kortilleen, voit hankkia pankkiriippumattoman maksukortin, jonka voit liittää Apple Payhin. Näitä kortteja ovat esimerkiksi ST1 Mastercard, Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard ja Tuohi Mastercard.

 

Apple Payn käyttöönottaminen vaatii iOS:n, Watch OS:n tai macOS:n uusimman version laitteeseen.

kjns
Kunniajäsen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Apple-Pay-on-saapunut-Suomeen/ba-p/157572
Linkki kopioitu
20 kommenttia 👇