Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Apple Keynote 2018 Telia.jpg

 

EDIT 12.9. Arvonta on pidetty ja voittajat on nyt myös tavoitettu, he ovat @jukis74  & @peekotu. Onneksi olkoon 🙂

 

EDIT 12.9. Skaba on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille 🙂

 

EDIT 10.9. kello 22:11

Julkistustilaisuus ja skabamme päättynyt. Apple julkaisi tänään uuden Apple Watch Series 5 kellon (GPS & GPS + Cellular -mallit), iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimet sekä uuden iPadin.

 

Puhelimien ennakkomyynti alkaa jenkeissä tulevana perjantaina, Suomen osalta tilanne on tätä kirjoittaessa vielä auki. Myös hinnat Suomen osalta on avoinna.

 

Avasimme oman ketjun uusien Apple-laitteiden saatavuus- ja toimituskeskusteluita varten.

 

Hinnat ja saatavuudet jenkeissä:

 

 • Apple Watch Series 5 GPS 399 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • Apple Watch Series 5  GPS + Cellular 499 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 699 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro 999 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro Max 1099 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • Uusi iPad alkaen 329 dollaria (ennakkomyynti alkaa 30.9)

 

iPhone 11 ominaisuuksia (1)iPhone 11 ominaisuuksia (1)iPhone 11 ominaisuuksia (2)iPhone 11 ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (1)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (1)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (3)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (3)

 

---

 

Syksyn omenasato on kypsymässä joka tarkoittaa myös sitä, että Applen vuosittainen Special Event -julkistustilaisuus on ihan oven takana. Tänä vuonna julkistustilaisuus on 10.9. klo 20.00 alkaen, joten enää ei mene kauaa, kun pääsemme kuulemaan mitä uutta ja kivaa Apple tuokaan myyntiin tänä vuonna.

 

Tulemme seuraamaan perinteiseen tapaan julkistustilaisuutta täällä Laiteyhteisössä, jaamme tietoa siitä mitä julkistustilaisuudessa tapahtuu ja mitä siellä on julkaistu. Sinäkin seuraat varmasti Applen streamia Cupertinosta, joten tule mukaan kanssamme fiilistelemään illan antia tähän ketjuun - osallistut samalla Apple AirdPods -kuulokkeiden arvontaan! 🍏

 

Osallistu keskusteluun jo nyt ja voita Apple Airpods-kuulokkeet

 

Olet mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun tässä ketjussa tilaisuuden aikana ja/tai jo ennakkoon. Esimerkiksi; kerro mitä sinä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta, mitä kaipaat, mitä huhuja olet ehkä kuullut. Julkistuksen aikana: mikä julkistuksista kolahti eniten, minkä uutuuslaitteesta tai laitteista aiot hankkia. Ja niin edelleen.

 

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteitaKlikkaa LUE LISÄÄ -painiketta jutun lopusta ja tutustu skaban sääntöihin tarkemmin.

 

Koostamme tilaisuuden jälkeen tietoa tämän vuoden omenasadosta omaan erilliseen keskusteluun, joten seuraa Laiteyhteisöä jatkossakin niin tiedät millaisia ja milloin uusia omppuja tullaan tänä vuonna saamaan. Jos haluat saada sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta niin tsekkaa telia.fi/kampanjat/uusi-iphone ja osallistut samalla arvontaan.

 

---

 

Ei muuta kuin keskustelut käyntiin ja onnea arvontaan. Ollaan kuulolla 10.9. kello 20 alkaen 🍏

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Apple Special Event 10.9.


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9. – 10.9.2019 kello 22:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta Apple Airpods -kuulokkeita, yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 179€/kpl. 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Applen tämän vuoden uutuuslaitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.09.2019

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Apple-Special-Event-10-9-klo-20-skaba-paattynyt/ba-p/192425
Linkki kopioitu
231 kommenttia 👇
masedoni
Uusi jäsen

Hyvältä vaikuttaa. Kamera täytyy testata ihan käytännössä ja kovasti odottelen DxOMarkin testiä. Ei tule näitä hankittua kuitenkaan.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hinnat:

 

- iPhone 11 Pro 999 dollaria

- iPhone 11 Pro Max 1099 dollaria

 

Ennakkotilaukset käynnistyvät perjantaina 13.9. 5am (PDT)

Toimitukset käynnistyvät 20.9. alkaen

JaniRii
Tutustumassa

Kiitos @jaypekka hyvästä tiivistyksestä!

 

Edit SannaMKoo: Lisätty käyttäjätägi

AppleIphone
Uusi keskustelija

Hinnat tulee olemaan samat kuin viime vuonna. Jos nousee niin suomessa vedetään välistä. 

peekotu
Vakiokalustoa ☆

TV+ ei paha hinta,voi ainakin kokeilla. Toivottavasti tulee alennus laitteen kylkeen jos hankkisi ensi kertaa jotain apple tuotetta.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Siihen taisi päättyä laitejulkistukset.

 

Mitä mieltä illan annista, laitteet ja hinnat yms?

Sekunti
Kunniajäsen

Hinnat ovat ainakin pysyneet lähes samana. Onneksi eivät ole nousseet Hymiö Erittäin onnellinen

BassTony
Tutustumassa

Eipä näköjään tullut vielä Macbook-julkistusta.

AppleIphone
Uusi keskustelija

@TeroRe@  kirjoitti:

Siihen taisi päättyä laitejulkistukset.

 

Mitä mieltä illan annista, laitteet ja hinnat yms?


En valita hinnoista kun kalleimmat androidit maksaa 1600 euroa. Pro max ja series 5 kello lähtee tilaukseen. Taas parannettiin vähän kaikkea, varsinkin kamerat sai puuttuvat palaset. Ja Ios 13 on loistava. 

SirTimo
Uusi jäsen

Hinnat oli tyypilliset, mut harmi kun ei tullut one more thingiä.

Ilkka286
Kommentaattori

Harmi että iPhonet ovat edelleen Lightning-liitännällä. Ei huvittaisi tässä vaiheessa hankkia enää muuta kuin USB-C:tä.

Tonttuko
Uusi keskustelija

Mielenkiintoisia uutuuksia.

CodeR3d
Uusi jäsen

Mielenkiintoisia julkaisuja

 

Kerrataan yhdessä viestissä olennaisimmat asiat

- TV+ vaikuttaa halvalle jos sisältää sarjat ja pelit, 5 euroa kuussa ja vuodeksi ilmaiseksi jos ostaa iPadin, iPhonen tai AppleTV:n. Mukavaa kilpailua esim. Netflixille

- iPad 7. generaatio, pävitetty perus iPad jolla useimmat ihmiset pystyvät korvaamaan tietokoneen

- Apple Watch, pävitetty versio, tehokkaampi, lisää ominaisuukia muttei mikään erityinen päivitys


Mielenkiintoisimmat päivitykset on iPhonen kalliimpien mallien 3 kameraa, jotka taitaa olla markkinoiden parhaat. Hinnat ei vaikuta niin kovilta kuin alkuun olisi voinut kuvitella, hinta pienimmällä muistilla varustettuna 699, 999, 1099 dollaria, jotka toki euroiksi muutettuina ovat kalliimpia eli 829, 1179 ja 1279 euroa.

Hinnat ovat korkeita kuten yleisestikin Applella muttei toisaalta kalliimpia kuin vastaavat huippumallit Samsungilla.

Jäin ja jään edelleen kaipaamaan Applelta keskihintaluokan puhelinta, jolloin markkinat voisivat avautua laajemmallekin yleisölle ja käyttäjille.
iPhone SE2 olisi varsin oivallinen tähän markkinarakoon ja toisaalta täyttäisi aukon samalla myös fyysiseltä kooltaan pienempien kännyköiden saralla. Toisaalta yhä useampi käyttää puhelinta nykyään osittain tai kokonaan korvaamaan tietokonetta, jolloin suuri näyttö on plussaa ja helpottaa käyttöä mahdollistaen paljon enemmän asioita.

Itselleni voisin huolia kakkospuhelimeksi iPhone SEn manttelinperijän.

 

Tulevat käyttöjärjestelmäpäivitykset puhelimiin ja iPadeihin ei mitään muuta maata mullistavaa, mutta iPadin käyttö toisena näyttönä esim. Macbook Prolla on kaivattu ominaisuus.

 

Terveisin

Mac-käyttäjä vuodesta 2006 ja kokonaan Apple-ekosysteemiin siirtynyt vuonna 2013 joka suhtautuu Appleen kriittisin silmin, mutta pitää Applea arvossaan. Apple on ollut aina edelläkävijä ja jos muut merkit seuraavat Applea lähes kaikessa, se kertonee että Apple tekee enemmän oikein kuin väärin.

Onkoananasta
Uusi jäsen

Taidan odotella itse 2020 iPhone tarjontaa, huhujen mukaan tulossa kiinnostavammat uutuudet silloin.

 

Fender1988
Uusi jäsen

Olenkohan nyt aivan pihalla vai laskivatko hinnat viime vuodesta? Tai sitten valuuttamuunnin on väärässä 😄 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hieno tiivistys @CodeR3d , kiitos!

Valistaja
Uusi jäsen

Samassa pysyvät pro hinnat vs Xs. iPhone 11 muutaman kympin laskee.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Fender1988@  kirjoitti:

Olenkohan nyt aivan pihalla vai laskivatko hinnat viime vuodesta? Tai sitten valuuttamuunnin on väärässä 😄 


En muista viime vuoden hintoja dollareissa, mutta minunkin mielestäni tämän vuoden omenat ovat edullisempia kuin viime vuonna? 🙂

kiisseli67
Kunniajäsen

@Onkoananasta@  kirjoitti:

Taidan odotella itse 2020 iPhone tarjontaa, huhujen mukaan tulossa kiinnostavammat uutuudet silloin.

 


Tulisikohan silloin iPhone SE2?

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Tässä vielä kootusti illan anti ja tiedot:

 

Apple julkaisi tänään uuden Apple Watch Series 5 kellon (GPS & GPS + Cellular -mallit), iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimet sekä uuden iPadin.

 

Puhelimien ennakkomyynti alkaa jenkeissä tulevana perjantaina, Suomen osalta tilanne on tätä kirjoittaessa vielä auki. Myös hinnat Suomen osalta on avoinna.

 

Tulemme avaamaan pian tänne Yhteisöön oman uuden ketjun, jossa kerromme hinnoista sekä saatavuuksista. Lisäämme linkin myös tähän ketjuun.

 

Hinnat ja saatavuudet jenkeissä:

 

 • Apple Watch Series 5 GPS 399 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • Apple Watch Series 5  GPS + Cellular 499 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 699 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro 999 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro Max 1099 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • Uusi iPad alkaen 329 dollaria (ennakkomyynti alkaa 30.9)
iPhone7
Uusi jäsen

Moi,

 

Osaatko sanoa jo tässä vaiheessa, että miten AW Series 4:n käy Telian valikoimia ajatellen? Myydäänkö varastossa olevat mallit pois esim. alennuksella vai lähteekö ne kenties vain hiljaisuudessa takaisin Applelle?

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@iPhone7@  kirjoitti:

Moi,

 

Osaatko sanoa jo tässä vaiheessa, että miten AW Series 4:n käy Telian valikoimia ajatellen? Myydäänkö varastossa olevat mallit pois esim. alennuksella vai lähteekö ne kenties vain hiljaisuudessa takaisin Applelle?


Tämä on hyvä kysymys johon minulla ei ole juuri nyt vastausta. Tämä tarkentuu varmasti myöhemmin, kunhan pöly hiukan laskeutuu 🙂

Ilkka286
Kommentaattori

@TeroRe@  kirjoitti:

@Fender1988@  kirjoitti:

Olenkohan nyt aivan pihalla vai laskivatko hinnat viime vuodesta? Tai sitten valuuttamuunnin on väärässä 😄 


En muista viime vuoden hintoja dollareissa, mutta minunkin mielestäni tämän vuoden omenat ovat edullisempia kuin viime vuonna? 🙂


Kyllä ne dollarihinnat näyttivät laskeneen: https://www.macrumors.com/2019/09/10/iphone-11-price-starts-at-699/

 

Applen Suomen sivut tietävät jo kertoa hinnaksi 829€ 64-gigaiselle, 879€ 128-gigaiselle ja 999€ 256-gigaiselle.

torstiva
Uusi jäsen

Kovasti olen odottanut, että toisitte Hermès Apple Watchit valikoimaan, ja pari kertaa on sanottu, että on tulossa, mutta mitään ei ole kuulunut. Ehkä vihdoin nyt S5:n kohdalla?

Tonttuko
Uusi keskustelija

@CodeR3d@  kirjoitti:

Mielenkiintoisia julkaisuja

 

Kerrataan yhdessä viestissä olennaisimmat asiat

- TV+ vaikuttaa halvalle jos sisältää sarjat ja pelit, 5 euroa kuussa ja vuodeksi ilmaiseksi jos ostaa iPadin, iPhonen tai AppleTV:n. Mukavaa kilpailua esim. Netflixille

- iPad 7. generaatio, pävitetty perus iPad jolla useimmat ihmiset pystyvät korvaamaan tietokoneen

- Apple Watch, pävitetty versio, tehokkaampi, lisää ominaisuukia muttei mikään erityinen päivitys


Mielenkiintoisimmat päivitykset on iPhonen kalliimpien mallien 3 kameraa, jotka taitaa olla markkinoiden parhaat. Hinnat ei vaikuta niin kovilta kuin alkuun olisi voinut kuvitella, hinta pienimmällä muistilla varustettuna 699, 999, 1099 dollaria, jotka toki euroiksi muutettuina ovat kalliimpia eli 829, 1179 ja 1279 euroa.

Hinnat ovat korkeita kuten yleisestikin Applella muttei toisaalta kalliimpia kuin vastaavat huippumallit Samsungilla.

Jäin ja jään edelleen kaipaamaan Applelta keskihintaluokan puhelinta, jolloin markkinat voisivat avautua laajemmallekin yleisölle ja käyttäjille.
iPhone SE2 olisi varsin oivallinen tähän markkinarakoon ja toisaalta täyttäisi aukon samalla myös fyysiseltä kooltaan pienempien kännyköiden saralla. Toisaalta yhä useampi käyttää puhelinta nykyään osittain tai kokonaan korvaamaan tietokonetta, jolloin suuri näyttö on plussaa ja helpottaa käyttöä mahdollistaen paljon enemmän asioita.

Itselleni voisin huolia kakkospuhelimeksi iPhone SEn manttelinperijän.

 

Tulevat käyttöjärjestelmäpäivitykset puhelimiin ja iPadeihin ei mitään muuta maata mullistavaa, mutta iPadin käyttö toisena näyttönä esim. Macbook Prolla on kaivattu ominaisuus.

 

Terveisin

Mac-käyttäjä vuodesta 2006 ja kokonaan Apple-ekosysteemiin siirtynyt vuonna 2013 joka suhtautuu Appleen kriittisin silmin, mutta pitää Applea arvossaan. Apple on ollut aina edelläkävijä ja jos muut merkit seuraavat Applea lähes kaikessa, se kertonee että Apple tekee enemmän oikein kuin väärin.


Hei en ihan ymmärtänyt dollari -> euro -muunnosta. Eikös kerroin ole jotain ole jotain 0,905 eli dollari on 90,5 cent? Joten esim 699 USD = 632,71 €, 999 USD = 904, 26 €, 1099 USD = 994,78 €.

torstiva
Uusi jäsen

Ei se mene noin Applella. Käytetään ihaan omaa kaavaa valuuttamuunnokselle, vertaa vaikka Apple US ja Apple Suomi sivuilta.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@torstiva@  kirjoitti:

Kovasti olen odottanut, että toisitte Hermès Apple Watchit valikoimaan, ja pari kertaa on sanottu, että on tulossa, mutta mitään ei ole kuulunut. Ehkä vihdoin nyt S5:n kohdalla?


Tästä ei ole tässä vaiheessa kerrottavaa. Myynti käynnistyy kellojen osalta ihan lähikoina, kannattaa seurailla verkkokauppaamme sekä Yhteisön Apple uutuudet 2019: Saatavuudet ja toimitukset -keskustelua jonne päivitämme tilannetietoa sitä mukaa kun asiat etenevät.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Tiedoksi ketjuun:

 

Avasimme Apple uutuudet 2019: Saatavuudet ja toimitukset -keskustelun, jota päivitämme koko ajan ja sitä mukaa, kun uutta tietoa tulee ja toimitukset etenevät. Ota seurantaan, ja kysy siellä halutessasi lisää saatavuuksien ja toimitusten suhteen.

 

Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille. Oli tosi mukava fiilistellä kanssanne Applen lanseerausta. Kaikki 10.9. kello 22 mennessä keskusteluun osallistuneet ovat mukana Airpodsien arvonnassa, ja arvonta alkaa nyt. Kun arvonta on suoritettu lähetämme voittajille privan jossa kerromme voitosta. Kun voittajat on tavoitettu julkaisemme heidän nickinsä tässä ketjussa.

 

Seurailehan siis privaasi seuraavien tuntien ajan 🙂 🍏

KoomikkoH
Uusi jäsen

@torstiva@  kirjoitti:

Ei se mene noin Applella. Käytetään ihaan omaa kaavaa valuuttamuunnokselle, vertaa vaikka Apple US ja Apple Suomi sivuilta.


Ja kun noita hintoja vertailee niin pitää muistaa että Jenkki-hinnoissa EI ole mukana veroja jotka määräytyy kunkin osavaltion mukaan. Eli hintalappu apple.comissa ei ole suoraan vertailukelpoinen eurohintoihin missä verot mukana!

Anxzy
Uusi jäsen

kameran ominaisuudet todella kiinnostaa odotan innolla.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Arvonta on pidetty ja voittajat on nyt myös tavoitettu, he ovat @jukis74  & @peekotu. Onneksi olkoon Hymiö Onnellinen

 

--

 

Samalla en malta olla kertomatta, että Series 5 -kellojen ennakkomyynti on jo käynnissä ja huomenna perjantaina käynnistyy sitten myös iPhone 11:n ennakkomyynti.

 

Ota Apple uutuudet 2019: Saatavuudet ja toimitukset -keskustelu seurantaan ja tilaa oma uutuus-omppu verkkokaupastamme.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.