Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Nyt se on täällä!! Sain tänään hyppysiini Marshallin aluevaltauksen älypuhelinmaailmaan, London-musapuhelimen!

 IMG_1252.JPG

 

Kuvasimme heti nopsaan lyhyen unboxingin, tsekatkaas tämä alkuun.

 

 

Ensivaikutelma on se että London on taattua Marshall-kamaa, jo pelkkä pakkaus materiaaleineen tuntuu laadukkaalta. Laite ja varusteet on pakattu ehkä vähän turhankin hyvin, tällainen laitefriikki kuin minä en meinaa malttaa avata pakkauksia siististi ja rauhallisesti vaan kaikki kuoret tekee mieli repiä auki jotta näkee mitä sieltä löytyy 🙂

 

Ja sieltähän löytyy siisti kompaktin kokoinen puhelin. Koko on sitä luokkaa että ainakin omaan käteen tämä on yhdellä kädellä käytettävä luuri. Takakuori ja sekä puhelimen sivuosat on verhoiltu Marshall-henkisesti nahalla (ei aitoa nahkaa kuitenkaan). Painikkeet ovat laadukkaan tuntuiset ja varsinkin laitteen volume-näppäin on mallia heavy duty - ihan oikea rulla! Äkkiseltään oudon näköinen on puhelimen yläreuna, siellä kun on tuplaliitäntä kuulokkeita/mikkiä varten 🙂

 

IMG_1256.JPG

 

Näyttö on tarkka ja se reagoi tarkasti sekä herkästi painalluksiin. Tärkeä asia joka vaikuttaa käytettävyyteen.

 

London on yllättävänkin kevyt, ehkä omaan makuun jopa liian kevyt mutta toisaalta keveys on plussaa koska silloin sitä ei niin huomaa taskussa jne.

 

Marshall Londonhan on musaluuri ja minulla on täysin vielä testaamatta se mihin tämä laite on tehty - raporttia ja videota luvassa myöhemmin siitä miltä tämä oikein kuulostaa! Jos peilataan vähääkään siihen millainen valmistaja Marshall on niin voin kuvitella kuinka hienolta musa kuulostaa Londonilla kuunneltuna!

 

Seuraa Londonin myynninaloitusta Soneran sivuilta, sieltä löydät myös Londonin tekniset tiedot --> linkki

 

IMG_1255.JPG

 

EDIT1: Perustin oman käyttökokemukset -ketjun ja se löytyy täältä --> linkki.

 

EDIT2: Nyt reilun viikon käytön jälkeen puhelimen äänenlaatu vakuuttaa. Kuvasin videon jossa demoan kuinka hyvä ääni Londonissa oikein on, verrattuna tavalliseen puhelimeen ja sen kaiuttimeen.

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Ensikokemukset-Marshall-Londonista/ba-p/109509
Linkki kopioitu
19 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.