Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Epos Adapt 660.png

 

Tanskalainen EPOS on yhdessä Sennheiserin kanssa kehittänyt EPOS Sennheiser Adapt 660 -vastamelukuulokkeet, jotka on kehitetty erityisesti toimistokäyttöön. Kuulokkeista löytyy pitkäkestoinen akku, ensiluokkaiseksi kehuttu äänenlaatu, mukautuva vastamelutoiminto sekä UC-sertifiointi, jonka myötä kuulokkeet ovat yhteensopivat yleisimpien kokousohjelmien, kuten Microsoft Teamsin kanssa.

 

Verkkokauppaamme on ilmestynyt myyntiin muitakin EPOS-kuulokkeita. Näet koko valikoiman täältä.

 

 

Täydellinen keskittyminen ilman häiriöitä

 

Langattomat Adapt 660 -vastamelukuulokkeet muistuttavat ominaisuuksiltaan hyvinkin paljon Epoksen Adapt 360 -mallia, mutta spekseiltään nämä kuulokkeet ovat hieman kattavammat. Valmistajan mukaan kuulokkeissa on hyödynnetty koneoppimista puheentoistoa optimoivan algoritmin kehittämisessä. EPOS AI -tekniikan kerrotaan erottavan puheluissa käyttäjän äänen niin selkeästi, ettei ympäristön hälinä kuulu puheluiden taustalta hektisessäkään tilassa. Tämä ominaisuus tukee hyvin kuulokkeiden toimistotyöhön suunnattua käyttötarkoitusta. Lisäksi kuulokkeista löytyy kolme sisäänrakennettua mikrofonia, joiden myötä äänenlaatu on selkeä puheluissa. Adapt 660 -malli onkin saanut kehuja vakuuttavasta puheluiden laadusta.

 

Työskentelyä tukee myös kuulokkeiden ympäristön ääniin mukautuva vastamelutoiminto, joka säätää melunvaimennuksen vahvuuden sen mukaisesti, kuinka meluisassa ympäristössä kulloinkin ollet. Näin työskentely äänekkäissä tiloissa, kuten toimistolla ja kulkuvälineissä sujuu mukavasti. Vastamelun voimakkuutta voit myös itse säätää sopivaksi EPOS Connect App -sovelluksessa, joka on ladattavissa Google Play ja App Store -sovelluskaupoista.

 

 

 

Saumatonta yhteistyötä eri viestintäalustojen kanssa

 

Niin kuin muistakin Epoksen around-ear-kuulokkeista, myös Adapt 660 -mallista löytyy UC-optimointi ja Microsoft Teams -sertifionti. Kuulokkeet toimivat siten saumattomasti kaikkien suosituimpien viestintäalustojen kanssa. UC-optimoinnin (Unified Communication) myötä kuulokkeet sopivat erityisesti Softphone -ohjelmistopuhelimen käyttöön. Bluetoothin avulla voit yhdistää kuulokkeet samanaikaisesti myös puhelimeesi. Lisäksi kuulokkeista löytyy tuki Amazon Alexa -ääniavustajalle, joka auttaa sinua arjen askareissa.

 

Adapt 660 -vastamelukuulokkeiden käyttö tietokoneen kanssa onnistuu erillisen USB-donglen avulla. Myyntipakkauksen mukana tuleva USB-donglen on ohjelmoitu valmiiksi kuulokkeita varten. Riittää, kun laitat kuulokkeet päälle ja asetat USB:n kannettavassa olevaan liitäntään.

 

Kuulokkeiden käynnistäminen ja sammuttaminen on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Sammuttaaksesi kuulokkeet sinun tarvitsee vain pitää kuppeja kädessä ja kääntää niitä sisäänpäin, kunnes kuuluu ilmoitus laitteen sammumisesta. Kuulokkeet eivät siis mene automaattisesti valmiustilaan, kun ne ottaa pois päästä. Saat käynnistettyä laitteen samalla systeemillä, mutta päinvastaisesti – eli kääntämällä kuulokekuppeja ulospäin. Tällöin kuulokkeiden kerrotaan yhdistyvän automaattisesti viimeisimpään käytössä olleeseen Bluetooth-laitteeseen.

 

Kuulokkeiden hallinta onnistuu oikean kuulokekupin kosketuslevystä. Äänenvoimakkuutta voit säätää pyyhkäisemällä kosketuslevyä ylös ja alas. Kappaleen vaihto onnistuu pyyhkäisemällä kosketuslevyä eteen ja taakse. Napauttamalla kosketuslevyä kahdesti, saat ympäristön äänet vahvistumaan, jos haluat käydä keskustelun ottamatta kuulokkeita pois.

 

Adapt 660 -vastamelukuulokkeet on saatavilla mustan värisenä. Ulkoasua viimeistelee kaunis mattapintainen viimeistely ja pehmustetut yksityiskohdat.Adapt 660 -vastamelukuulokkeet on saatavilla mustan värisenä. Ulkoasua viimeistelee kaunis mattapintainen viimeistely ja pehmustetut yksityiskohdat.

 

Käyttömukavat kuulokkeet pitkäkestoisella akulla

 

Adapt 660 -vastamelukuulokkeiden muotoilu on hyvin simppeli, eikä niistä löydy mitään ylimääräistä merkintää Epos Sennheiser -logoa lukuun ottamatta. Malli on saatavilla mustan värisenä mattapintaisella viimeistelyllä. Kuulokekuppien sisäosaan on laitettu merkinnät oikeasta ja vasemmasta puolesta kirjaimin ”L” ja ”R” – eli Left ja Right.

 

Ulkoasultaan jämäkän näköiset kuulokkeet istuvat korville mukavasti pehmustettujen korvatyynyjen ja pannan ansiosta. Napakasti korville istuvat kuulokekupit eristävät myös itsessään taustalta kuuluvia ympäristön ääniä. Hyvin istuvat kuulokkeet ja niiden pehmeät korvapehmusteet tekevät kuulokkeiden pitkäkestoisesta käytöstä mukavaa. Kuulokkeiden sanka on myös säädettävissä käyttäjällensä sopivaksi.

 

Myyntipakkauksen mukana toimitetaan kuulokkeiden säilyttämistä varten käytännöllinen kankainen suojakotelo. Suojakotelon pohjalle on painatettu printti opastamaan kuulokkeiden oikeaoppista säilyttämistä. Tämä näytetään tarkemmin alla olevassa YouTube-videossa. Kokoontaitettavan headset-rakenteensa myötä kuulokkeita on myös helppo kuljettaa matkassa mukana.


Olitpa sitten liikenteessä, toimistolla tai etätöissä, Adapt 660 -vastamelukuulokkeet pysyvät aina menossa mukana. Laitevalmistaja on ilmoittanut kuulokkeiden akunkestoksi 20 tuntia vastamelu ja Bluetooth päällä, ja peräti 30 tuntia ilman vastamelutoimintoa. Kuulokkeiden lataus onnistuu mikro-USB:llä, eli latauksen kohdalla on hyvä huomioida se, ettei kuulokkeita ole mahdollista ladata yleisesti käytetymmällä USB-C-laturilla.

 

 

 

Tekniset tiedot

 

 • Taajuusvaste: 17Hz - 23,000Hz
 • Vastamelu: Mukautuva vastamelu
 • Mikrofoni: Digitaalinen MEM, keilanmuodostava mikrofoni (kolme mikrofonia)
 • Akun kesto: Jopa 30h (vastamelu käytössä, Bluetooth pois käytöstä)
 • Latausaika: 3h
 • Yhteydet ja liitännät: Bluetooth 5.0 ja 3,5mm liitäntä
 • IP-luokitus: Ei
 • Yhteensopivuus: PC, Mac, mobiililaitteet 3,5mm liittimellä
 • Mitat: 63 x 136 x 174 mm
 • Paino: 227g
 • Myyntipakkauksen sisältö: ADAPT 660 kuuloke, BTD 800 USB dongle, USB-A - Micro USB latauskaapeli, 2,5mm - 3,5mm audiokaapeli, suojalaukku, turvallisuusohjeet, määräystenmukaisuustodistus

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-EPOS-Adapt-660-vastamelukuulokkeet-toimistokayttoon/ba-p/227766
Linkki kopioitu