Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

garmin instict esports älykello.jpg

 

 

Garmin tunnetaan kenties parhaiten hyvinvointi ja urheilu -älykellojen valmistajana. Nyt Garmin laajensikin urheilukellojensa repertuaarin myös e-urheilun puolelle. Garmin Instinct Esports -älykellon avulla voit analysoida kehosi suoritusta peliesi aikana sekä jakaa mahdolliselle yleisöllesi kehosi statistiikkaa suoratoistoissasi.

 

Kestävyyttä ja pitkää akun kestoa

 

Esteettisesti Garmin Instinct Esports -älykello on rouhean urheilullinen. Kellon jämerää mustaa runkoa koristaa punaiset yksityiskohdat. Halkaisijaltaan kello on 40 mm ja se sopii ranteisiin joiden ympärysmitta on 132 - 224 mm. Myös kestävyyteen on panostettu, kellossa on Yhdysvaltojen armeijan MIL-STD-810G-sertifikaatti lämmön-, iskun- ja vedenkestävyydelle.

 

Älykellon toimintojen ja asetuksien välillä navigointi onnistuu kellon reunoissa olevilla painikkeilla. Näyttö on voimakaskontrastinen pikselinäyttö, jota on selkeä tulkita. Lataamisestakaan ei ihan heti tarvitse huolehtia, koska akun kestoksi kerrotaan e-sports-tilassa peräti 80 tuntia ja normaalitilassa 14 päivää.

 

Peliesi aikana sinun ei tarvitse olla koko ajan vilkuilemassa puhelintasi, koska voit yhdistää älypuhelimesi kelloosi. Tee pariliitos Instinct-kellosi yhteensopivan älypuhelimen kanssa niin saat ilmoitukset sosiaalisesta mediasta, tekstiviesteistä ja puheluista suoraan kelloosi.

 

Garmin sensorit.jpg

 

Elektronisen urheilun suoritusprofiili ja STR3AMUP!

 

Erikoisuutena tässä Instinct-sarjan älykellossa on erityiset seurantamahdollisuudet ja ominaisuudet, jotka ovat suunniteltu hyödyttämään pelaajaa. Instinct Esports Edition -älykellon e-urheilun suoritusprofiili seuraa sykettäsi ja stressitasojasi. Hyödyntääksesi tätä toimintoa tulee sinun valita ennen pelin alkua Instinct-älykellostasi e-urheiluprofiili. Tämä näyttää pelilaskurin lisäksi kellon näytöllä analytiikkaa kehosi toiminnoista.

 

Instinct Esports -älykellossa mielestäni hauskin ominaisuus on mahdollisuus lähettää sykkeesi, energiatasosi ja stressitasosi striimiisi Garminin STR3AMUP! -ominaisuudella. Alkuun sinun tulee yhdistää kellosi Bluetoothin avulla PC:seesi, jonka jälkeen saat asetettua kustomoitavan peittokuvan striimiisi. Tämä tuo taatusti lisäarvoa yleisöllesi, pelasit sitten kilpailullisia pelejä tai vaikka kauhupelejä.

 

Kehosi toimintoja mittaa:

 • Rannesykemittari – kello mittaa syketietojasi ja saat ilmoituksia mikäli sykkeesi pysyy liian korkeana tai matalana.
 • Unen tarkkailu – kello mittaa unesi laatua, sen määrän ja laadun perusteella
 • Stressin seuranta – kello seuraa sykevaihteluasi, jonka avulla valmistaja kertoo laskevansa stressitasopisteesi.
 • Body Battery – seuraa unen ja kehon mittareita joiden perusteella se arvioi energiatasosi.
 • Urheilusovellukset – kellossa on 30 esiladattua urheiluprofiilia ohjaamaan sekä seuramaan fyysisiä liikuntasuorituksiasi.

 

Kaikki kellon keräämä data synkronoidaan Garmin Connect -sovellukseen, jonka voit ladata maksutta Android tai iOS -puhelimellesi. Pelisi jälkeen voit huomata kerätyssä datassa erityiset stressipiikit ja sykkeen kohoamiset, jotka kenties osaat yhdistää tilanteisiin peleissäsi. Pidemmän aikavälin datan avulla voit analysoida sekä treenata fyysisiä ja henkisiä voimavaroja, joilla on suora vaikutus pelisuoritukseesi.

 

 

Pelaamiseen liittyvien ominaisuuksien lisäksi Garmin Instinct Esports on myös täysverinen GPS-urheilukello. Jokaisen on syytä ottaa terveys sekä aktiivisuus vakasti ja tämä älykello saattaa auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä pysyäksesi vireessä niin fyysisesti että henkisesti.

 

Yleiset tekniset tiedot:

 • Näytön koko: mukautettu kahden ikkunan muotoilu, 23 x 23 mm
 • Näytön tarkkuus: 128 x 128 kuvapistettä
 • Näytön tyyppi: mustavalkoinen, transflektiivinen MIP
 • Paino: 53 g
 • Akunkesto enintään: älykellotilassa 14 päivää, esports-tilassa 80 tuntia, GPS-tilassa 16 tuntia, UltraTrac-tilassa 40 tuntia
 • Vesiluokitus: 10 ATM
 • Muisti: 16 Mt
 • Yhteensopivuus: iPhone ja Android
 • Anturit: GPS, GLONASS, Galileo, kompassi, kiihtyvyysmittari, lämpömittari, barometrinen korkeusmittari ja rannesykemittari
 • Suositushinta: 319 euroa

 

TILAA Instinct esports -älykello

 

Lue myös:

MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Garmin-Instinct-Esports-alykello-e-urheilijalle/ba-p/215635
Linkki kopioitu