Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

freebuds 4i kokemuksia.png

 

Aktiivisella melunvaimennuksella varustetut Huawei FreeBuds 4i -kuulokkeet ovat muotoiltu käyttömukavuus edellä. Laitevalmistaja kertoo, että ergonomisesti suunnitellut Huawei FreeBuds 4i -kuulokkeet istuvat korviin tukevasti, ja niiden kevyet korvanapit vähentävät paineen tunnetta korvissa. Huawei FreeBuds 4i -kuulokkeiden sensorit vaimentavat taustamelua, joten voit nauttia huoletta suosikkikappaleistasi ja äänikirjoistasi esimerkiksi puistossa viltillä maaten. Huawei kertoo, että erityinen äänentehostusteknologia sekä AI noise reduction -teknologia voivat taltioida puheäänesi tarkasti jopa ruuhkaisessa ympäristössä, joten puheluiden puhuminen on helppoa ja vaivatonta kiireisessäkin ympäristössä. Jos sinulla on tarve kuulla ympäristön äänet esimerkiksi liikenteen keskellä tai kaupan kassalla, sinun ei tarvitse ottaa kuulokkeita pois kuullaksesi ympäristön äänet ja kommunikoidaksesi toisten kanssa. Voit painaa kuulokkeen painiketta pitkään ja vaihtaa läpikuuluvuus -tilaan, jolloin taustaäänet kuuluvat selkeästi.


Nämä vastamelukuulokkeet tukevat pikalatausta, joten musiikin kuuntelu ei pääse keskeytymään pitkäksi aikaa, vaikka akku loppuisikin. Pikalataus mahdollistaa 4 tuntia kuunteluaikaa 10 minuutin latauksella. Kun kuulokkeet ovat ladattu täyteen, voit kuunnella laitevalmistajan mukaan yhtäjaksoisesti musiikkia jopa 10 tuntia. Yhteensä Huawei lupaa 22 tuntia jatkuvaa musiikintoistoa latauskotelon kanssa. 
Jos käytössäsi on EMUI 10.0 -käyttöjärjestelmällä varustettu laite, kuulokkeet yhdistyvät automaattisesti puhelimeesi tai tablettiin latauskotelon avaamalla. Sinun täytyy vain kerran tehdä pariliitos laitteesi kanssa, niin jatkossa voit vaivattomasti aloittaa musiikin kuuntelun. Muihin laitteisiin kuulokkeet yhdistyvät normaalisti Bluetoothin välityksellä. 


Huawein mukaan kuulokkeiden 10 mm dynaaminen elementti ja herkkä polymeerikomposiittirakenne tuovat korviisi instrumenttien harmoniat, selkeän lauluäänen, iskevän basson sekä hienosäädetyn äänen. Arvosteluissa kuulokkeiden ääntä on kehuttu hyväksi, mutta joissain arvosteluissa basson on kerrottu olevan hieman turhan vaisu.

 

Kaiken kaikkiaan kuulokkeet ovat keränneet kehuja istuvuudestaan, kompaktista designista ja hinta-laatusuhteestaan. Näitä kuulokkeita voi suositella lämpimästi sellaiselle, jolla on käytössään EMUI 10.0 -käyttöjärjestelmällä varustettu laite, ja joka ei halua pulittaa hirveitä summia kuulokkeisiin.

 

 

Tekniset tiedot:
  • Melunvaimennus: kyllä
  • Bluetooth: 5.2
  • Elementti: 10 mm
  • Kaksi mikrofonia
  • Akku: 55 mAh per kuuloke, 215 mAh latauskotelossa
  • Akunkesto: noin 10 h yhdellä latauskerralla niin, että melunvaimennus ei ole käytössä
  • Latausaika: kuulokkeiden lataus noin 1 tunti, latauskotelon lataus noin 1,5 tuntia
  • Liitäntä: USB-C
  • Mitat: 37,5 x 23,9 x 21 mm (kuuloke), 48,0 x 61,8 x 27,5 mm (latauskotelo)
  • Takuu: 24 kk

 

TILAA TÄSTÄ

 

 

freebuds 4i.png

 

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Huawei-FreeBuds-4i-vastamelukuulokkeet/ba-p/224463
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.