Esittelyssä JBL Live 500BT -kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 83 katselukertaa


JBL Live 500 -kuulokkeet ovat varustettu 30 tunnin jykevällä akunkestolla, suurilla 50 mm:n kaiutinelementeillä, korkealaatuisella äänentoistolla ja syvällä bassolla. Näissäkin langattomissa JBL:n kuulokkeissa äänentoistosta huolehtii JBL:n legendaarinen soundi, joka vie musiikin kuuntelun täysin uudelle tasolle. Hinta-laatusuhteeltaan nämä kuulokkeet vaikuttavat oikein potentiaaliselta hankinnalta musiikin kuuntelua varten.


 


Tyylikkät ja helppokäyttöiset kuulokkeet legendaarisella JBL-soundilla


 


Live 500 -kuulokkeet ovat kevyet ja niissä on tyylikäs ja pelkistetty muotoilu. Lukuun ottamatta kuulokekupeissa sijaitsevaa JBL:n logoa, niistä ei löydy ylimääräisiä merkkejä tai muita kuviointeja. Sen myötä ne sopivat hyvin jokaiseen tyyliin, sekä esimerkiksi työkäyttöön.


 


Kuulokkeissa on tekstiilipäällystetty kuulokesanka sekä topatut korvatyynyt, jotka tekevät niistä mukavat käytössä. Pehmustetut korvakupit mahdollistavat sen, että kuulokkeita on miellyttävä käyttää yhtä soittoisesti pidemmänkin aikaa. Kokoon taittuvan rakenteensa ansiosta niitä on helppo kuljettaa matkassa ja ne mahtuvat kätevästi laukkuun mukaan. Värivaihtoehtoina JBL Live 500 -kuulokkeista löytyy musta ja valkoinen.


 


Kuulokkeiden yhdistäminen puhelimeen tapahtuu näppärästi bluetoothin avulla. Ensimmäisen yhdistämisen jälkeen laitteesi pitäisi muistaa automaattisesti kuulokkeet, joka nopeuttaa jatkossa laitteiden paritusta. Otettuasi puhelimessasi käyttöön JBL:n oma Headphones -sovellus, pääset räätälöimään kuulokkeiden äänentoiston haluamallesi tasolle. My JBL Headphones -sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta.


 


 



 


Käyttömukavuutta lisäävät ominaisuudet ja pitkäkestoinen akku


 


Live 500 -kuulokkeet sisältävät muistakin JBL:n kuulokkeista tutut Ambient Aware -toiminnon ja TalkThru-tekniikan, joiden avulla pysyt tietoisena ympäristösi äänistä ja voit keskustella ottamatta kuulokkeita pois korviltasi. Ambient Aware -ominaisuus selkeyttää ympäristön äänien, kuten liikenteen ja puheen läpäisevyyttä ja TalkThru-tila laskee musiikin äänenvoimakkuutta, jotta sinun olisi helpompi käydä keskustelua.


 


Painamalla kuulokekuppia saat käyttöösi henkilökohtaisen avustajan Google Assistantin tai Amazon Alexan, joiden avustuksella voit toistaa suosikkisoittolistasi, lähettää viestejä, tarkistaa säätiedot ja tehdä paljon muuta vilkaisematta puhelimeesi. JBL Headphones -sovelluksessa voit valita käyttöön haluamasi ääniavustajan.


 


Kuulokkeiden toistoaika on huimat 30 tuntia ja latausaika kaksi tuntia. Lisää virtaa kuulokkeisiin saa 15 minuutin pikalatauksella, jolloin käyttöaika kasvaa kahteen tuntiin. Myyntipakkauksen mukana toimitetaan mikrofonilla varustettu irrotettava audiokaapeli, jonka avulla voit jatkaa musiikin toistoa myös akun loputtua.


 


 



 


Tekniset tiedot


 


Bluetooth: 4.2
Tekninen taajuusvaste: 18 Hz–20 kHz
Enimmäistehonkesto:15 mW
Paino: 231,6 g
Akun kesto: 30 tuntia
Kaiutinelementit: 50mm 


 


Tilaa JBL Live 500 -kuulokkeet täältä


 


 



 


 


Lue lisää:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa