Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Klips The Fives -aktiivikaiuttimet.png

 

Klipsch The Fives on uusin tulokas laadukkaiden Klipsch-aktiivikaiuttimen joukossa. Nämä jykevät aktiivikaiuttimet ovat varustettu loistavalla äänenlaadulla sekä tyylikkäällä ja ajattomalla designilla. The Fives -aktiivikaiuttimet hyödyntävät Klipschin palkittua ja patentoitua Tractrix Horn -äänitorvitekniikkaa, jonka avulla kaiuttimet tuottavat vahvan ja kirkkaan äänentoiston.

 

Kaiuttimissa on aidosta puusta käsityöllä valmistettu runko, irrotettavat magneettiset kaiutinritilät, sekä hopean väriset metalliset painikkeet äänenvoimakkuuden säätämistä varten. Värivaihtoehtoina The Fives -aktiivikaiuttimista löytyy musta (matte black) ja ruskea (walnut).

 

Kaiuttimet ovat varustettu kattavalla valikoimalla liitäntöjä, joiden avulla ne saa kytkettyä esimerkiksi stereoihin, televisioon, tietokoneeseen sekä älypuhelimeen. The Fives -aktiivikaiuttimet ovat myös Klipschin ensimmäiset kaiuttimet, joista löytyy HDMI-ARC-liitäntä. Sen avulla kaiuttimet saa yhdistettyä suoraan televisioon nopeasti ja vaivattomasti. Tämän ominaisuuden myötä The Fives -aktiivikaiuttimet ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi soundbar-kaiuttimille.

 

Klipsch Connect App -sovelluksen avulla saat muun muassa hallinnoitua kaiuttimien akunkestoa, ladattua ohjelmistopäivityksiä ja paljon muuta. Sovellus on ilmainen ja sen saa ladattua Google Playsta sekä App Storesta.

 

 

Klips The Fives.png

 

 

Tekniset tiedot

 

Taajuusvaste: 50 Hz - 25 kHz
Bluetooth: 5.0
Mitat: 304,8 mm x 165,1 mm x 234,95 mm

Materiaali: Aitoa puuta

Liitännät: 3,5 mm analoginen miniliitin, RCA/Phono-etuaste, USB-B, HDMI ARC,
4.5" subwoofer-ulostulo

 

 

Tilaa Klipsch The Fives -aktiivikaiuttimet täältä

 

 

 

 

 

Lue lisää: 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Klipsch-The-Fives-aktiivikaiuttimet/ba-p/209583
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇