Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

LG.png

 

LG:n PN7 ja PN5 -bluetooth-kaiuttimilla nautit musiikista missä ja milloin tahansa. Meridian-tekniikka, DTS Stereo Plus sekä passiiviset säteilijät tuottavat jämäkkää soundia, ja laitteiden pitkäkestoinen akku takaa sen, että musiikin kuuntelu voi jatkua pitkään huoletta virran loppumisesta. Pienikokoiset kaiuttimet kulkevat kätevästi matkassa mukana kantokahvansa ansiosta. Lisäksi molemmissa kaiuttimissa on IPX5-luokitus, joka tarkoittaa, että kaiuttimet kestävät myös vettä. Voit siis huoletta ottaa ne mukaan vaikkapa rannalle!

 


Monivärinen valaistus luo tunnelmaa

 

 

PN7 ja PN5 -bluetooth-kaiuttimet ovat ulkonäöltään hyvin simppeleitä ja pelkistettyjä. Kaiuttimet ovat kooltaan sopivia niin kotikäyttöön kuin liikkuvaan elämäntapaan. Designinsa puolesta ne sopivat jokaiseen kotiin, ja ne saa aseteltua näkyville arvoisellensa paikalle vaikka telkkarin viereen tai lipaston päälle. PN7 ja PN5 -mallin kaiuttimet ovat varustettu värikkäillä LED-valoilla, jotka vaihtuvat rytmin mukaan ja tuovat lisätunnelmaa musiikkiisi.

 

Molempia kaiuttimia on helppo kuljettaa mukana niiden kevyen rakenteensa ansiosta. Lisäksi molemmissa malleissa on kädelle sopiva muotoilu sekä jämäkkyyttä tuova mattapinta, jotka helpottavat laitteen kantamista paikasta toiseen. Molemmat PN7 ja PN5 -kaiuttimet ovat saatavissa tummanharmaan värisenä.

 

 

LG-kaiutin.png

 

Kattava äänentoisto ja pitkäkestoinen akku

 

 

LG:n PN7 ja PN5 -kaiuttimien äänentoistosta vastaa Meridian tekniikka sekä DTS Stereo Plus. Laadukkaiden äänentoistolaitteiden tienraivaajana tunnetun Meridian Audion teknologian ansiosta kaiuttimet tuottavat vääristymättömän ja syvän basson sekä optimoidun äänentoiston. Kaiuttimien passiiviset säteilijät tuottavat rohkeita lyöntejä ja runsaat soundit täyttävät tilan kuin tilan. Laitevalmistajan mukaan ääni ei myöskään säröydy suurimmallakaan äänenvoimakkuudella, joten voit täysin uppoutua kuuntelemaasi musiikkiin. PN7-mallissa on 30W:n ääniteho ja PN5:ssa taas 20W:n ääniteho.

 

Molemmat PN7 ja PN5-kaiuttimet toimivat Bluetoothin avulla, jonka myötä ne voi kytkeä saumattomasti muihin Bluetoothia tukeviin laitteisiin. Voit soittaa musiikkia vaikkapa suoraan puhelimesta tai tabletilta sekä hallita näppärästi omaa soittolistaasi millä tahansa kaiuttimeen yhdistetyllä laitteella. Lisäksi voit linkittää langattomasti useampia kaiuttimia ja moninkertaistaa äänitehon. Voit myös liittää kaksi LG PN7 tai PN5 -kaiutinta yhteensopivaan LG-televisioon ja käyttää niitä television äänentoistolaitteina. Arvosteluiden mukaan niiden asentaminen on helppoa, ja ne tuottavat aidon surround-äänen kaikkeen katsomaasi sisältöön.

 

Sekä PN7 kuin PN5 -kaiutin on varustettu pitkällä akun kestolla. Laitevalmistajan mukaan PN5-kaiuttimessa on 18 tunnin akun kesto ja PN7-mallissa akun pitäisi kestää jopa 24 tuntia. Pitkäkestoinen akku tuo vapautta nauttia musiikista missä tahansa ilman huolia virran loppumisesta. LG:n mukaan PN7-mallissa akun latausaika on viisi tuntia ja PN5:ssa neljä tuntia.

 

 

LG kaiutin.png

 

Äänikomento ja XBOOM-sovellus lisäävät käyttömukavuutta

 

 

Molemmat kaiuttimet tukevat äänikomentoa, jonka avulla voit toistaa musiikkia, podcasteja ja paljon muuta. Android-puhelimella voit hyödyntää Google Assistantia ja iOS-laitteella Siriä. Kaiuttimen yläosassa on äänikomentoa varten painike, jota painamalla pohjaan noin kahden sekunnin ajan saat aktivoitua toiminnon.

 

Molempia kaiuttimia voi hallita kätevästi LG:n XBOOM-sovelluksella, jonka saa ladattua ilmaiseksi Google Play -kaupasta tai App Storesta. XBOOM-sovelluksella voit muun muassa muuttaa valaistusta ja äänenvoimakkuutta sekä muodostaa laiteparin kahden laitteen välille samalla kertaa ja jakaa soittolistoja Multi-Bluetoothin avulla.

 

 

Teknisiä tietoja vertailussa

 

 

  LG PN5 LG PN7
Hinta (17.02.2021) 69 € 199 €
Kanavia 2 2
Lähtöteho 20 W 30 W
Woofer-yksikkö 2 x 2 tuumaa  2 x 2,5 tuumaa
Impendanssi
4
4
Liitännät 3,5 mm aux-tulo, USB-C 3,5 mm aux-tulo + USB-C
Vedenkestävyys IPX5 IPX5
Akku 3.8 V / 3900 mAh - akun latausaika 4 tuntia, kesto 18 tuntia 7.4V / 3900 mAh - akun latausaika 5 tuntia, kesto 24 tuntia
Ääni Äänitehostus, DTS Stereo Plus Äänitehostus, DTS Stereo Plus
Bluetooth Kyllä Kyllä
Mitat 201 x 79 x 79 mm 333 x 127 x 163 mm
Paino 1,89 kg 2,88 kg

 

 

Tilaa LG PN5 -bluetooth-kaiutin

 

Tilaa LG PN7 -bluetooth-kaiutin

 

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-LG-PN5-ja-PN7-bluetooth-kaiuttimet/ba-p/218314
Linkki kopioitu