Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

LG TONE FP8 vastamelukuulokkeet.jpg

 

LG TONE FP8 -vastamelukuulokkeet esiteltiin kesällä 2021 LG Electronicsilta, ja niissä on useita tervetulleita päivityksiä. LG on vielä suhteellisen uusi nimi kuulokemarkkinoilla, ovat he siitä huolimatta vakiinnuttaneet paikkansa. TONE FP8 -kuulokkeiden ominaisuudet, kuten vastamelutoiminto ja simuloitu tilaääni ovat sellaisia ominaisuuksia, jotka löytyvät markkinoiden korkeimmankin hintapisteen kuulokkeista.

 

LG TONE FP8 -kuulokkeiden äänenlaatu

 

LG TONE FP8 -kuulokkeiden äänenlaadusta vastaa Meridian-äänitekniikka. Valmistaja lupaa ammattimaista Hi-Fi-ääntä, rikkaalla ja selkeällä äänentoistolla. Kuulokkeisiin integroidun taajuuskorjaimen kerrotaan tuottavan vaikuttavan basson ja korkeat diskanttiäänet. Vakuuttavamman bassosoundiin mahdollistaa osaltaan suurempi ja paranneltu ohjain ja kalvo, johon on lisätty liikkuvuutta sekä joustavuutta. Kuulokkeiden äänimaailman kerrotaan simuloivat oikeiden kaiuttimien kuuntelemiskokemusta tilantunteen luovalla äänellä. Bluetooth 5.2 minimoi äänenlaadun vähenemistä ja toistaa alkuperäisen äänen oikein.

 

Meridian on arvostettu brittiläinen audiojärjestelmien valmistaja, joka on tuottanut innovatiivisia, elegantteja ja erittäin tehokkaita audioratkaisuja jo vuodesta 1977 lähtien.

 

LG TONE FP8W -kuulokkeiden parannettu aktiivinen melunvaimennus valmistajan mukaan havaitsee ja estää ympäristön hälyä aikaisempaa tehokkaammin. Vastamelu-ominaisuus tuottaa ympäristön hälinään nähden vastakkaisessa vaiheessa olevan äänen, joka kumoaa melun. Ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi sen, että voit kuunnella musiikkia tai äänikirjaa hiljaisellakin äänellä ilman että ympäristön ääni häiritsee sinua. Vastamelukuulokkeet ovat oivalliset esimerkiksi lentokoneessa, julkisessa liikenteessä tai kiireisessä kahvilassa.

Puheluissasi äänenlaadusta vastaa kuulokkeiden kolmen mikrofonin järjestelmä, joka on valmistajan mukaan suunniteltu vähentämään ympäristön kohinaa.

 

 

FP8_White_04.png

 

LG:n TONE Free -sovellus

 

LG:n TONE Free -sovelluksella voit mukauttaa äänimaailman parhaaksi mahdolliseksi. TONE Free- sovelluksesta löydät viisi erilaista valmista äänitilaa; Immersiivisen, Luonnollisen, Basson korostustilan, Diskantin korostustilan ja 3D-äänimaiseman. Jos haluat, voit myös itse luoda täysin oman ääniprofiilin. Mukautusmahdollisuuksien lisäksi sovellus on muutoinkin kannattavaa ladata heti kättelyssä jo ennen kuulokkeiden käyttöönottoa, koska se tarjoaa kuulokkeisiisi aina viimeisimmän ohjelmistoversion.

 

TONE Free -sovelluksesta saat aktivoitua myös erityisen kuiskaustilan, joka mahdollistaa sen, että voit kuiskata ja silti tulla kuulluksi selkeästi. Kuiskaustilassa sinun on otettava toinen korvakuuloke pois ja pitää sitä lähellä suutasi mikrofonin tapaan. Tämä saattaa olla näppärä toiminto paikoissa, joissa et halua muiden kuulevan puhettasi. TONE Free -sovellus on ladattavissa niin Android- kuin iOS-alustoille.

 

LG TONE Free -sovelluksella voit muun muassa paikantaa kuulokkeesi. (Kuva; LG)LG TONE Free -sovelluksella voit muun muassa paikantaa kuulokkeesi. (Kuva; LG)

 

Käyttömukavuus, pitkä akunkesto ja bakteerien poistaminen

 

LG TONE FP8 -kuulokkeet ovat saaneet arvosteluissa kiitosta hyvästä istuvuudestaan, joka on LG:n mukaan ollut yksi tärkeimmistä ominaisuuksista kuulokkeita kehittäessä. Kuulokkeiden mukana tulee kolmet erikokoiset silikonisovittimet, joista voit valita oikean kokoiset sinun korvillesi. Silikonisia sovittimia reunustaa korvaa mukailevat kuoret, jotka jatkuvat lyhyeen varteen. FP8:n kosketuksella toimivat säätimet ovat sijoitettuna kuulokkeiden varsien yläosaan.

 

Voit käyttää varren säätimiä musiikin toistamiseen ja keskeyttämiseen, äänenvoimakkuuden säätämiseen, puheluihin vastaamiseen, vastamelutoiminnon aktivoimiseen tai äänitilan vaihtamiseen. Voit haluta esimerkiksi aktivoida pikaisesti keskustelutilan, jotta voit hoitaa esimerkiksi kassalla asioimisen tai kahvin tilaamisen ottamatta korvanappeja pois korvistasi. Latauskotelo on kompaktin kokoinen niin, että se mahtuu vaikka taskuusi.

 

Saat yhdellä latauksella 10 tuntia toistoaikaa nappikuulokkeista. (Kuva; LG)Saat yhdellä latauksella 10 tuntia toistoaikaa nappikuulokkeista. (Kuva; LG)


LG:n mukaan voit kuunnella kuulokkeilla 10 tuntia latausta kohden ja kotelo varaa noin 14 tuntia kuunteluaikaa, kun aktiivinen melunvaimennus on pois päältä. Toiminnon ollessa päällä akun kestoksi kerrotaan noin kuusi tuntia ja kotelon latauksen huomioon ottaen yhteensä noin 18 tuntia. Kotelossa on USB-C-latausportti ja se tukee myös langatonta lataamista, jos sinulla on Qi-latauslevy. Viiden minuutin lataamisella akkuun kerrotaan latautuvan noin tunnin verran kuunteluaikaa. Kuulokkeet latautuvat kotelossa magneettisten metallipinnien kautta.

 

Vastamelukuulokemarkkinoilla LG:n TONE Free FP8 -kuulokkeissa on ainakin yksi ominaisuus, joka erottaa sen muista valmistajista. Kuulokkeiden Uvnano-tekniikan kerrotaan tappavan 99,9 prosenttia bakteereista. UV LED -valo aktivoituu, kun lataustelakka on latauksessa ja nappikuulokkeet ovat sisällä. Valo kohdistuu kuulokkeiden korvakäytävään menevään osaan, joka tunnetusti kerää bakteereita ja pahimmillaan saattaa aiheuttaa korvatulehduksen. Nappikuulokkeissa on IPX4-luokitus, joka tarkoittaa sitä, että ne ovat roisketiiviit. Kuulokkeet eivät siis säikähdä hikoilua tai vesisateen ripsottelua.

 

FP8_White_02.png

 

 

LG TONE FP8 tekniset tiedot:

 • Bluetooth: 5.2, koodekki AAC ja SBC
 • Google-pikapariliitos
 • BLE-tuki
 • Latauskotelon latausliitäntä: USB-C
 • Mikrofoneja: 3
 • Aktiivinen melunvaimennus
 • Meridian-äänentoisto
 • Räätälöity taajuuskorjain
 • Akku kuulokkeissa: 68 mAh litiumioniakku, latausaika 1 tunti
 • Akunkesto: 6 h vastameluominaisuudella, 10 h ilman
 • Latauskotelon akku: 390 mAh, latausaika 2 tuntia
 • Google Assistant- ja Siri-tuet
 • Päivitysten hallinta
 • Vesitiiveys: IPX4
 • Kosketushallinta
 • Kuulokkeiden UVnano-latauskotelo poistaa 99,9 % bakteereista latauksen aikana
 • Kuulokkeiden koko: 21,2 x 28,3 x 23,2 mm
 • Latauskotelon koko: 54,5 x 54,5 x 30,0 mm
 • Takuu: 24 kk
 • Suositushinta: 199 euroa

 

TILAA LG TONE FP8 -kuulokkeet

 

Lue myös:

 
MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-LG-TONE-FP8W-vastamelukuulokkeet/ba-p/230868
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderoinnin lisäksi voit nähdä minun kirjoittelevan muissakin Telian somekanavissa. Pelailusta ja leffoista löydämme taatusti jutun juurta.