Esittelyssä Lenovo Yoga -läppärit

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 24 katselukertaa


 


Lenovo Yoga S730 13,3” -läppärit


 


Vain 11,9 millimetriä paksu Lenovo Yoga S730 on kaikkien aikojen ohuin Yoga-kannettava. Tämä platinanharmaa läppäri on varustettu pitkällä akunkestolla, Dolby Atmos -äänentoistojärjestelmällä sekä sormenjälkitunnistimella. Läppärissä on neliytiminen Intel-suoritin sekä täysteräväpiirtonäyttö, jotka Lenovon mukaan mahdollistavat laitteen saumattoman käytön.


 


Yoga S730 -kannettavaa on kehuttu tyylikkääksi ja virtaviivaisesti muotoiluksi laitteeksi, jota on pienen kokonsa myötä helppo kuljettaa mukana. Vain 11,9 millimetrin paksuinen runko on valmistettu hiekkapuhalletusta alumiinista ja se painaa ainoastaan noin 1,1 kiloa. Läppärin näppäimistössä on taustavalaistut painikkeet, joiden avulla myös hämärässä kirjoittamisen pitäisi onnistua näppärästi.


 


Arvosteluiden mukaan Dolby Atmos -äänentoistojärjestelmän surround- ja virtuaalikorkeusteknologiat luovat kolmiulotteisen tilan, jossa ääni virtaa kuulijan ympärillä ja yläpuolella. 12 tunnin akunkesto mahdollistaa sen, että läppäri on koko päivän valmiina käytettäväksi. Lenovon mukaan tunnin latauksella akku on 80-prosenttisesti täynnä. Läppäri on varustettu myös sormenjälkitunnistimella, jonka avulla voit kirjautua sisään kannettavaasi ilman salasanaa.


 


Verkkokaupassa on saatavilla kahta eri mallia Yoga S730 13,3 -tuuman läppäriä: Lenovo Yoga S730 13,3” ja Lenovo Yoga S730 13,3”. Näitä malleja erottaa toisistaan ainoastaan suoritin (Intel Core i5-8265U tai Intel Core i7-8565U)  ja tallennustila (256 Gt tai 512 Gt).


 



 



 


 


Lenovo Yoga 530 14” -läppärit


 


Lenovo Yoga 530 on kompaktin kokoinen 14-tuuman 2-in-1 -tietokone, jossa on 360 astetta kääntyvä kosketusnäyttö, alumiinivahvistettu runko, optimoitu Dolby Audio Premium ja Harmon-kaiuttimet. Yoga 530 on mukautuva laite ja sitä voi käyttää sekä tablettina että kannettavana. Läppäri on varustettu täysteräväpiirtoisella laajakuvanäytöllä, kapeilla reunuksilla ja 250 cd/m² -kirkkaudella.


 


Laite on vain 1,76 cm ohut ja painaa noin 1,6 kiloa. Siinä on uusimman sukupolven Intel Core i7 -suoritin. Lisäksi tietokoneeseen on saatavilla erillinen NVIDIA GeForce MX130 -näytönohjain. Läppäri on mallista riippuen varustettu joko kahdeksan tai kymmenen tunnin akunkestolla ja lisäksi laite tukee Rapid Charge -pikalataustekniikkaa, joten jopa vartin latauksella pitäisi saada kahdeksi tunniksi virtaa. Läppärin mukana tulee Lenovo Active Pen -kynä, jonka avulla voit tehdä muistiinpanoja ja ohjata läppärin toimintoja. Windows Ink -työtilan sovelluksien avulla käytät tietokonetta ilman näppäimistöä tai hiirtä.


 


Lenovo on testannut läppäreitään useamman kerran, jotta jokainen Lenovon tietokone kestäisi parhaalla mahdollisella tavalla. Lenovon mukaan niille suoritetaan kuusi erilaista rasitustestiä ennen kuin niiden massatuotanto aloitetaan.


 



 



 


 


Lenovo Yoga S940 14"


 


Lenovo Yoga S940 on varustettu älykkäillä ominaisuuksilla, kuten handsfree-kirjautumisella, sekä tekoälyä käyttävällä ja tarpeesi ennakoivalla katseenseurannalla. Yoga S940 on myös maailman ensimmäinen kannettava, jossa on näytön ympäri kietoutuva 3D-lasi. Väritykseltään tummanharmaa, hiekkapuhallettu ja alumiinista valmistettu siro Yoga S940 on vain reilun sentin paksuinen ja painaa noin 1,2 kg. Läppärin valmistuksessa on Lenovon mukaan käytetty korkealaatuisia materiaaleja, jotka mahdollistavat laitteen virtaviivaisen muotoilun ja viimeistelyn.


 


Yoga S940 on varustettu 14"-tuuman Full HD IPS -näyttöllä ja maailman ensimmäisellä reunoilta kaareutuvalla 3D-lasilla, joka pehmentää reunoja ja pienentää läppärin kapeita reunuksia. Laite saa tehonsa uusimmasta Intel Core i7 -suorittimesta. Läppärissä on 512GB -tallennustila, 16GB LPDDR3 -keskusmuisti, integroitu Intel UHD Graphics 620 -näytönohjain, JBL + Dolby Atmos -äänijärjestelmä sekä esiasennettu Windows 10 Pro 64bit -käyttöjärjestelmä.


 


Läppärissä on 15 tunnin pitkäkestoinen akku ja laitteen pikalataus onnistuu USB-C-kaapelilla. Tunnin latauksella akkua saa ladattua 80-prosenttia. Yoga S940n Glance-katseenseurantaohjelmiston avulla voit siirtää näytöltä sisältöjä silmiäsi liikuttamalla ja kun siirryt pois läppärin ääreltä, niin näyttö pimenee automaattisesti ja tiedot tallennetaan sekä yksityisyytesi että tietojesi suojaamiseksi. Lisäksi läppärin kasvontunnistuskameran avulla voit kirjautua koneellesi kasvoillasi ilman salasanaa. Mainitsemisen arvoinen ominaisuus on myös läppärin BackBlur-toiminto, joka sumentaa videon taustaa videopuheluiden aikana.


 


 



 



 


 


Lenovo Yoga C930 13,9"


 


Lenovo Yoga C930 13,9" -tuuman läppäri on varustettu laajalla valikoimalla erilaisia innovatiivisia ja älykkäitä ominaisuuksia. Väritykseltään harmaa läppäri painaa vain noin 1,38 kg ja se on 1,49 cm ohut. Yoga C930 -hybridikannettava on Lenovon mukaan suunniteltu käyttökokemus edellä. Siinä on arvosteluiden mukaan korkealaatuinen alumiiniviimeistely ja tyylikäs sekä siro muotoilu. Läppäri kääntyy täydet 360 astetta jokaista käyttötarkoitusta varten, joten sitä voi käyttää esimerkiksi tablettina. Lenovon mukaan tämän läppärin ominaisuudet riittävät mainiosti kuvien käsittelyyn sekä videoiden editointiin.


 


Läppärissä on 360 astetta kääntyvä 13,9 tuuman Full HD IPS -kosketusnäyttö. Tehonsa C930 saa Intel Core i5-8250U -prosessorista ja kahdesta Thunderbolt 3 -liitännöistä, joiden avulla laite voidaan kytkeä esimerkiksi kahteen erilliseen monitoriin. Läppärin prosessori on Lenovon mukaan suunniteltu tehokkuuden, sujuvuuden ja nopeuden takaamiseksi. Läppärissä on 512 Gt tallennustila, integroitu Intel UHD Graphics 620 -näytönohjain ja käyttöjärjestelmänä Windows 10 Home 64bit. Läppäri on varustettu 12 tunnin akunkestolla, joten sen pitäisi kestää pitkääkin käyttöä.


 


Lenovo on kuunnellut asiakkaidensa toiveita ja sen myötä C930 kannettavassa oleva webkamera on varustettu sen päälle laitettavalla TrueBlock-suojuksella. Sen tarkoitus on varmistaa, että yksityisyytesi on turvattu. Kun laitat suojuksen off-asentoon, niin näet punaisen ympyrän jolloin tiedät, että kamera on suljettu. Tämä ominaisuus vaikuttaa todella näppärältä. Sinun ei enää tarvitse laittaa ylimääräisiä lappuja web-kamerasi päälle.


 


Yoga C930:n mukana tulee digitaalinen Active Pen -kynä, jolle on oma lokeronsa laitteen rungossa. Helppoutta digitaalisen kynän käyttöön tuo myös se, että Active Pen -kynä asettuu siististi kannettavan runkoon piiloon ja se myös latautuu automaattisesti pidikkeessään. Lisäksi C930:sta löytyy valinnainen sormenjälkilukija, taustavalaistu näppäimistö, HD-tasoinen web-kamera ja ainutlaatuinen kääntyvä Dolby Atmos -kaiutinpalkki. Dolbyn kanssa yhteistyössä tehdyn maailman ensimmäisen Soundbar-saranan ansiosta äänentoiston pitäisi kuulua tuplasti kirkkaammin ja voimakkaammin.


 


 



 



 


Katso myös:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa