Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Microsoft Surface Pro 7.png

 

Microsoft Surface on Microsoftin tietokonesarja, johon kuuluu kaksi mallia: Surface ja Surface Pro. Surface Pro on paranneltu versio alkuperäisestä Surface-laitteesta. Sen muotoilu ja toiminnallisuus on ihastuttanut monia käyttäjiä jo vuosien ajan. Verkkokaupastamme löytyy sekä Surface, että Surface Pro -sarjan kannettavia. Tässä artikkelissa käydään tarkemmin läpi, millainen on Surface Pro 7. 

 

 

Monipuolinen 2-in-1 kannettava kosketusnäytöllä ja kattavilla ominaisuuksilla

 

Microsoft Surface Pro 7 on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu 2-in-1-kannettava, joka taipuu hetkessä tabletista kannettavaksi tietokoneeksi. Läppäri muuttuu kätevästi tabletiksi sen sisäänrakennetun jalustan ja irrotettavan Surface Signature Type Coverin -näppäimistösuojan ansiosta. Laitteen takana olevan jalustan avulla saat Surface Pro 7:n pysymään pystyssä tai tarvittaessa makaamaan pöydällä studiotilassa. Studiotila soveltuu hyvin esimerkiksi Surface Pen -kynän käyttöön, jonka avulla voit piirtää ja tehdä muistiinpanoja. Innovatiiviseen ja luovaan työskentelyyn suunniteltu kannettava kulkee helposti matkassa mukana, ja sen kestävä akkukin riittää hyvin koko työpäivän ajaksi.

 

Surface Pro 7:sta löytyy 10. sukupolven Intel Core -suoritin, Integroitu Intel Iris Plus Graphics -näytönohjain, 8 gigatavun muisti sekä 128 gigatavun tallennustila. Läppärin näyttö on kooltaan 12,3 tuumaa. PixelSense -kosketusnäytössä on 3:2 kuvasuhde ja upea 2736 x 1824 resoluutio. Näytössä on valoisuustunnistin, joka säätää automaattisesti näytön kirkkauden ympäristön valaistusolosuhteiden mukaan. Terävä ja kirkas näyttö sopii laitevalmistajan mukaan hyvin tarkkaan työskentelyyn sekä videoiden katseluun, ja sen kosketusnäyttö lisää käyttömukavuutta entisestään. Surface Pro 7 on varustettu kahdella Far-Field Studio -mikrofonilla ja Full HD web-kameralla, joiden avulla voit hoitaa palaverit ja neuvottelut suoraan koneelta.

 

 

 

 

Surface Pro 7:n käyttöjärjestelmänä toimii Windows 10 Home. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa virustorjunta, palomuuri ja Internet-suojaukset. Windows 10 Home -käyttöjärjestelmässä voit käyttää tuttuja toimintoja, kuten salasanatonta Windows Hello -kirjautumista, jonka avulla voit skannata kasvosi tai sormenjälkesi. Nopea, turvallinen ja salasanaton tapa on kätevä tapa avata tietokoneesi lukitus. Windowsissa voit hyödyntää tuttuja Microsoft 365 -sovelluksia, ja säilyttää valokuvat sekä tiedostot turvallisesti integroidussa OneDrive-pilvipalvelussa.

 

Kannettavasta löytyvien monipuolisten liitäntöjen avulla voit yhdistää läppärin esimerkiksi ulkoiseen näyttöön tai telakointiasemaan. Laitevalmistaja lupaa Surface Pro 7:n akun keston olevan jopa 10,5 tuntia. Pitkäkestoinen akku sekä pikalatausominaisuus mahdollistavat koko päivän käytön. Voit siis jättää huoletta laturin kotiin ilman pelkoa virran loppumisesta. Virransäästötila säästää laitteen akkua, ja kiireessä pelastaa pikalataus, jonka pitäisi palauttaa laitteen akun 80 % tasolle vain tunnissa.

 

 

Microsoft Surface Pro 7.png

 

 

Tekniset tiedot

 

Suorittimen teho: 1,1 GHz (turbo jopa 3,7 GHz, 6 Mt:n välimuisti)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home
Keskusmuisti: 8 Gt LPDDR4x
Näytönohjain: Integroitu Intel Iris Plus Graphics
Ääni: 1,6 W:n stereokaiuttimet, Dolby Audio, 2 x Far-Field Studio -mikrofonia
Web-kamera: Full HD -kamera
Akku: Jopa 10,5 tunnin akunkesto
Muistikorttipaikka: MicroSDXC-kortinlukija
Liitännät: 1 x USB-C, 1 x USB-A, 1 x 3,5 mm kuulokeliitäntä, 1 x Surface Connect -portti, yhteensopiva Surface Dialin näytön ulkopuolisten komentojen kanssa
Wifi: Wi-Fi 6: 802.11 ax
Bluetooth: 5.0
Kiintolevy: 128 Gt SSD
Optinen asema: Ei
Mitat: 292 x 201 x 8,5 mm
Paino: 775 g
Myyntipakkauksen sisältö: Surface Pro 7, virtalähde, pika-aloitusopas, tietoturva- ja takuutiedot. Surface Pen -kynä sekä Surface Signature Type Cover myydään erikseen.

 

 

Tilaa Microsoft Surface Pro 7 täältä

 

 

 

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Microsoft-Surface-7-Pro-tehokas-2-in-1-kannettava/ba-p/218545
Linkki kopioitu