Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Polar Pacer ja Pacer Pro.png

Polar Pacer -sarja tarjoaa nykyaikaiselle juoksijalle kaiken oleellisen, kuten tarkan ajan-, vauhdin-, matkan- ja sykeseurannan. Lisäksi kelloissa on harjoittelu-, uni- ja palautumistyökalut. Molemmilla kelloilla on Polarin mukaan samat suunnitteluperiaatteet: juoksukello, joka on kevyt, mukava ja kestävä.

 

Polarin uutuuskelloissa on hyvä akunkesto ja monipuoliset ominaisuudet

 

Polar Pacer Pro on samassa hintaluokassa Polar Vantage M2 -kellon kanssa, mutta Pacer Pro -mallissa on parempi näyttö, nopeampi prosessori, parempi sykeanturi, enemmän sisäistä muistia ja erilaisia lisätoimintoja. Polarin mukaan erityisesti näyttöä on parannettu huomattavasti aiempiin keskihintaisiin Polar-kelloihin verrattuna. Näyttö on helposti luettavissa erilaisissa olosuhteissa, joten auringonpaistekaan ei ole esteenä suoritusten seuraamiseen. Molempien kellojen akun kesto on erinomainen, sillä saat yhdellä latauksella jopa 35 tuntia yhtenäistä treeniaikaa täydellä GPS:llä ja sykkeenmittauksella. Polar Pacer -kellot toimivat yhdessä Polar Flow -treenialustan kanssa. Polar Flow -sovelluksen kattavien suunnittelu- ja analyysityökalujen saat Polarin mukaan treenistäsi kaiken irti. Polar Flow:ssa voit muokata kelloasi helposti yli 130 lajiprofiilin valikoimasta.

 

Polar Pacer ja Pacer Pro -kellojen reunassa on viisi painiketta, kaksi vasemmalla ja kolme oikealla. Vasen yläpainike on taustavaloa varten, vasemmalla alapainikkeella pääset askeleen taaksepäin tai valikkoon, oikealla ylä- ja alapainikkeella liikutat ruutua ja punaisessa oikeassa keskipainikkeessa on OK-toiminto. Joidenkin painikkeiden painaminen ja pitäminen pohjassa tarjoaa myös muita valintoja, kuten kellon sammuttamisen, synkronoinnin ja esimerkiksi kellon asettamisen pre-training -tilaan. Näyttöä ympäröi alumiinikehys ja paksu musta reunus. Kelloissa ei ole kosketusnäyttöä, joten navigointi tapahtuu edellä mainituilla painikkeilla. Molempia kelloja on arvosteluiden mukaan todella mukava käyttää aamuin ja öin, sekä tietenkin treenien aikana. Kellossa on myös mahdollisuus vaihtaa hihna toiseen 20 mm kokoiseen erikseen ostettavaan hihnaan. Voit siis hieman kustomoida kellon ulkonäköä omanlaiseksi. Lisäksi siinä on tuki GPS-, GLONASS-, Galileo- ja QZSS-satelliittijärjestelmille. Jos haluat tarkkoja tietoja treeneistäsi, palautumisesta tai vaikkapa käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten Stravaa, FitSparkia tai Komootia, on Polar Pacer -sarjan kellot oiva valinta sinulle.

 

Polar Pacer Pro.png

 

Suurin ero Polar Pacerin ja Polar Pacer Pron välillä on rannekkeen kiinnitystapa ja Pro-kellosta löytyvät magnetometri ja barometri. Pacer Pro tallentaa korkeuden, kaltevuuden, nousun ja laskun ilmanpaineen perusteella. Lisäksi Polar Pacer Pro mittaa ilmapuntarin avulla juoksutehoa reaaliajassa suoraan ranteesta, jolloin ulkoisia antureita ei tarvita. Jos olet aloittelemassa juoksemista Polar Pacer on hyvä vaihtoehto, sillä siinä on kaikki olennaiset asiat ja vähän muutakin. Jos olet kokenut juoksija, jolle kelpaa vain paras mahdollinen, valinta on Polar Pacer Pro ja sen vieläkin tehokkaammat harjoitustyökalut.

Tarkemmat speksit Polar Pacer ja Polar Pacer Pro -kelloista löydät verkkokaupasta.

 

Lue lisää:

 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Polar-Pacer-ja-Pacer-Pro-juoksukellot/ba-p/240858
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.