Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung The Sero (2020).png

 

Samsung on tuonut viime vuonna markkinoille täysin uudenlaisen television, joka nostaa katselukokemuksen seuraavalle tasolle. Samsung The Sero 43" 4K Qled Smart TV on suunniteltu sellaisille käyttäjille, jotka katselevat paljon sisältöä sosiaalisesta mediasta.

 

Pienikokoinen puhelimen näyttö ei aina ole paras mahdollinen ratkaisu elokuvien ja videoiden katsomiseen, sillä sisällöstä saa paljon enemmän irti suuremmalla näytöllä. The Sero TV:n avulla voit nauttia kaikesta puhelimen sisällöstä suuremmassa koossa – se mahdollistaa myös sisällön katsomisen sekä vaaka- että pystyasennossa. Sen lisäksi, että The Sero toimii paitsi televisiona, se toimii myös älypuhelimen jatkeena sekä upeana sisustuselementtinä.

 

 

Tyylikäs televisio toimii myös sisustuselementtinä

 

The Seron suunnittelussa on huomioitu niin design kuin käyttäjäystävällisyys. Muotoilultaan se on hyvin pelkistetty ja hillitty, jonka myötä se sopii jokaiseen kotiin. Kompaktin kokoista Smart TV:tä on myös helppo liikutella paikasta toiseen, eikä se kokonaisuudessaan vie paljoa tilaa. Mariininsinisellä jalustalla lepäävä televisio on asetettu nojaamaan hieman takakenoon, mikä on designin puolesta silmiä miellyttävä ratkaisu. The Sero TV:n saa kääntymään katsomasi sisällön mukaan, jolloin se näyttää kuvan ruudulta juuri oikeassa suhteessa: kun televisio on perinteisesti vaaka-asennossa, niin se sopii elokuvien ja videoiden katselemiseen. Pystyasennossa se on optimoitu mobiilisisältöjen ja sovellusten toistamiseen.

 

Nykypäivänä televisio ei ole pelkkä elektroniikkalaite, vaan se on myös sisustuselementti. The Sero Smart TV on ilo silmille jopa suljettuna, sillä siitä löytyy muistakin Samsungin QLED-televisioista tuttu Ambient Mode -niminen tila, joka toimii ikään kuin television valmiustilana – se mahdollistaa tyylikkäämmän vaihtoehdon pelkälle mustalle näytölle. Ambient Mode -tilan avulla TV:stä tulee ikään kuin taulu – television ruudulle voidaan asettaa näkymään erilaisia kuvia tai animaatioita, kuten esimerkiksi valokuva omasta galleriastasi, kellotaulu, säätiedote ja erillinen musiikkiseinä musiikin kuuntelua varten.

 

Ambient Mode -tilan lisäksi televisiosta löytyy myös Portrait Mode -tila, jonka toimintaperiaate on samantapainen kuin Ambient Moden. Keskeisin ero näiden tilojen välillä on se, että Portrait Mode toimii silloin, kun televisio on asetettu pystyasentoon.

 

 

 

 

Ainutlaatuinen tapa katsella televisiota

 

Samsung The Sero Smart TV on varustettu 43 tuuman kokoisella QLED-näytöllä. Laitevalmistajan mukaan Samsung QLED 4K -tekniikka mahdollistaa 100 prosentin värivolyymin, joka tuo kuvaruutuun värisyvyyttä sekä terävämmän kontrastin. Tämän myötä kuvanlaadun pitäisi olla mahdollisimman realistinen sen kaikissa upeissa väreissään. Television kuvanlaatu muuntuu katsottavan sisällön mukaan 4K-laatuiseksi siitä huolimatta, vaikka itse kuvanlähde olisi laadultaan heikompaa kuin 4K. Katselukokemusta lisää entisestään se, että television Adaptive Picture -toiminto analysoi ympäristön valaistusta ja säätää ruudun kirkkautta tilan valaistukseen sopivaksi.

 

The Seron äänentoistojärjestelmästä löytyy yhteensä viisi sisäistä kaiutinta, joiden tehon kerrotaan olevan yhteensä tuntuvat 60 W. Samsungin mukaan 4.1-kanavainen kaiutinjärjestelmä tarjoaa tasokkaan äänenlaadun niin musiikin toistamista kuin elokuvia varten. Aktiivinen äänentoiston vahvistin (Active Voice Amplifier, AVA) tunnistaa ympäristön hälinän ja optimoi television äänet niin, ettei mikään ei jää sinulta kuulematta.

 

Television mukana tulee muistakin Samsungin QLED-televisioista tuttu valkoinen One Remote Control -kaukosäädin. Kaukosäätimessä on painike television asennon muuttamista pysty- sekä vaakasuoran välillä.

 

 

Samsung The Sero.png

 

 

Monipuolisen Smart TV:n avulla hallinnoit älykodin laitteita

 

The Seron käyttöönottoasennus tapahtuu Samsungin SmartThings -sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta. Voit liittää The Sero -television omaan SmartThings-sovellukseen, jolloin voit hallinnoida TV:n avulla muita sovellukseen yhdistettyjä älykodin laitteita. Älypuhelimen ja television välille voidaan luoda yhteys joko Bluetoothin tai Tap View -toiminnon avulla. Tap View -toiminto aktivoituu, kun puhelinta painaa kevyesti television reunaa vasten. Tämän jälkeen voit jakaa sisältöä suoraan puhelimestasi.

 

Samsung Smart Hubin kautta The Sero TV:stä on mahdollista katsoa monia suoratoistopalveluja ja sovelluksia. TV:n käyttöliittymänä toimii Samsungin muistakin älytelevisioista tuttu Tizen-käyttöjärjestelmä, josta löytyy kattava sovellusvalikoima.

 

 

Lue lisää

Tekniset tiedot

Kuva, näyttö ja ääni
Näytön koko: 43"
Näytön tekniikka: QLED
Tarkkuus: 3840 x 2160 (4K)
Kuvaprosessori: Quantum Processor 4K
Kuvan ominaisuudet: 100 %:n värivolyymi Quantum Dot -teknologialla, Supreme UHD Dimming, Dual Led, Mega Contrast, Ambient Mode
HDR: Kyllä, Quantum HDR
Ääni: Dolby Digital Plus

Viritin ja liitännät
Virittimet: Antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkon virittimet, DVB-T2CS2
Liitännät: 3 x HDMI, 2 x USB, optinen ääni, eARC
Korttipaikka: CI+ -korttipaikka

Langattomat yhteydet, ohjelmisto ja äly-TV

Käyttöjärjestelmä: Tizen
Äly-TV sovellukset ja ominaisuudet: Smart TV Powered by TIZEN - nopea ja helppokäyttöinen älytelevisio kattavalla sovellusvalikoimalla. Apple Airplay 2 -tuki.
Yhteensopivat äly-TV sovellukset: mm. C More, Areena, MTV, Ruutu, Netflix, HBO, YouTube
Langattomat yhteydet: Bluetooth, Wi-Fi, Tap View
Tallennus: USB PVR -USB-tallennus

Fyysiset mitat ja seinäkiinitys

Mitat: jalustan kanssa n. 56,5 x 122,8 x 32,7; jalustan leveys ja syvyys: 21,8 x 17 cm (L x S)
Paino: jalustan kanssa 33,3 kg

 

Tilaa Samsung The Sero 43" 4K QLED Smart TV (2020) täältä

 

 

Katso myös:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Samsung-The-Sero-Smart-TV-television-katselun-uusi/ba-p/219370
Linkki kopioitu