Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Sony SRS.png

 

Sony on tuonut markkinoille kaksi bluetooth-kaiutinmallia, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, kirkas äänentoisto ja tunnelmaa nostattavat värivalaistukset. Molemmat kaiuttimet ovat ominaisuuksiltaan melko samanlaisia, lukuunottamatta pieniä eroavaisuuksia esimerkiksi virrankulutuksessa ja koossa. 

 

Sony SRS-XB43 -BLUETOOTH-KAIUTIN

 

Sony SRS-XB43 -bluetooth-kaiuttimessa yhdistyvät syvä basso ja selkeät lauluosuudet, jotka yhdessä mahdollistavat festivaalitasoisen äänentoiston. EXTRA BASS -äänentoiston ansiosta nautit Sonyn mukaan jykevästä äänestä missä tahansa: kaksoispassiivielementit ja 2-tiekaiutinjärjestelmä parantavat matalia taajuuksia ja antavat bassoon potkua. Kaiutin on varustettu musiikin tahtiin vilkkuvilla valotehosteilla, jotka nostattavat fiilistä entisestään!


Kestävä ja helppokäyttöinen kaiutin


SRS-XB43-kaiutin on tehty Sonyn mukaan helppokäyttöiseksi ja siitä löytyy kattava määrä erilaisia toimintoja. Bluetoothin avulla saat soitettua lempibiisejäsi suoraan puhelimesta tai vaikkapa läppäriltä, sekä sen avulla voit myös liittää monta kaiutinta yhteen ja synkronoida valaistuksen välkkymään sattumanvaraisesti tai ympyrässä. Kaiuttimesta löytyy myös tuki handsfreelle sekä NFC:lle, jotka lisäävät laitteen käyttömukavuutta entisestään. NFC- ja Bluetooth-tekniikoiden ansiosta kaiutin toimii langattomasti, jonka myötä vältyt monimutkaisilta asennusprosesseilta.


Sony Music Center -sovelluksen avulla voit hallinnoida kaiuttimen äänenvoimakkuutta ja erilaisia äänitiloja, vaihtaa soittolistaa ja paljon muuta! Erillisellä Fiestable-sovelluksella voit puolestaan säätää SRS-XB43-kaiuttimen valoja ja käyttää eleohjausta älypuhelimen näytössä.


Pienikokoisen ja rakenteeltaan jämäkän kaiuttimen voi asettaa tukevasti vaaka- tai pystyasentoon minne ikinä haluatkin. Lisäksi kaiuttimesta löytyy IP67-luokitus, jonka myötä voit huoletta ottaa sen vaikkapa mukaan rannalle. SRS-XB43 jatkaa musiikin toistoa väsymättömästi, vaikka sen pinta olisi pölyinen. Kaiuttimen voi myös huoletta pestä liasta, sillä se on vedenpitävä ja suojattu suolavedeltä.

 

SRS-XB43.png

 

Nosta tunnelmaa valotehosteilla ja Live Sound -tilalla

 

Sonyn X-Balanced Speaker Unit -kaiutin tuottaa arvosteluiden mukaan korkealaatuisen äänen ja voimakkaan äänenpainotason, jonka myötä lopputuloksena on rikas, syvä ja miellyttävä kuuntelukokemus. Kaiuttimessa on lähes suorakaiteen muotoinen kalvo, kun tavallisissa kaiuttimissa on pyöreä kalvo. Se takaa jykevän äänenpaineen ja vähentää elementin liikkeitä, jolloin tuloksena on tasainen äänenpainetaso ilman vääristymiä.


XB43:n 2-tiekaiutinjärjestelmä sisältää bassokaiuttimen matalille ja keskitason taajuuksille sekä diskanttikaiuttimen korkeille taajuuksille. Jäykkä ja kevyt kiillepinnoitettu kartiokaiutin ja pölysuojus parantavat laitevalmistajan mukaan äänenlaatua entisestään, ja sivuilla olevat passiivielementit on optimoitu tuottamaan selkeä bassoääni. Kaiuttimen Live Sound -tila mahdollistaa Sonyn mukaan ainutlaatuisen kolmiulotteisen äänikokemuksen, joka luo tunnelmaa missä tahansa sitä käytätkin.


Sony SRS-XB43 -kaiutin on varustettu 24 tunnin akunkestolla, jonka myötä kaiuttimessa riittää virtaa pidempäänkin käyttöön. Myös Extra Bass -tilan valaistuksen ollessa käytössä virtaa riittää 14 tunniksi. Kun akku alkaa vähentyä, saat kaiuttimeen lisää virtaa USB-C -liittimen avulla. Kaiuttimen mukana toimitetaan lisäksi verkkolaite, joten voit toistaa musiikkia huolehtimatta akun riittävyydestä.

Sony.png

 

 

Tekniset tiedot

 

Kaiutinmalli: bassokaiutin (V/O) / diskanttikaiutin (V/O)
Äänitilat: Clear Audio+, DSEE, LIVE SOUND, EXTRA BASS, Stamina-tila
Taajuusalue: 20 - 20 000 Hz (näytteenottotaajuus 44,1 kHz), 2,4 GHz
Langattomat yhteydet: Bluetooth 5.0, NFC, tuki handsfree-toiminnolle
Yhteensopivat Bluetooth-profiilit: A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP
Tuetut Bluetooth-koodekit: SBC, AAC, LDAC
Tulo- ja lähtöliitännät: stereominiliitin (IN), USB-A -liitäntä (vain DC-lähtö)
Älypuhelimen virransyöttö: USB-A (5V / 1A)
Akunkesto: noin 24 h
Virtalähde: sisäinen ladattava akku
Suojaus: IP67
Virrankulutus: noin 15 W, valmiustilassa noin 0.3 W
Mitat (leveys x korkeus x syvyys): noin 325 x 123 x 117 mm
Paino: noin 2950 g

 

Tilaa Sony SRS-XB43 -Bluetooth-kaiutin täältä

 

 

 

Sony SRS-XB33 -BLUETOOTH-KAIUTIN

 

Sony SRS-XB33 -bluetooth-kaiutin on ominaisuuksiltaan melko samanlainen, kuin ylläoleva SRS-XB43 -malli. XB33-kaiutin on kooltaan hieman pienempi ja kevyempi. Myös tämä kaiutin on varustettu pitkällä akunkestolla, jämäkällä ja kestävällä rakenteella, värikkäillä valotehosteilla sekä hyvällä äänenlaadulla. Extra Bass -kaiuttimessa on kaksoispassiivielementit sekä Live Sound -tila, jotka laitevalmistajan mukaan takaavat voimakkaan ja kirkkaan äänentoiston.

 

SRS-XB33-kaiutin sopii käytettäväksi niin sisällä kuin ulkona. Myös tässä kaiuttimessa on IP67-luokitus, jonka myötä se kestää vettä. Lisäksi se toimii saumattomasti myös pölyisessäkin ympäristössä, joten sen voi huoletta ottaa esimerkiksi rannalle mukaan. Laitevalmistajan mukaan kaiutin on testattu myös iskunkestäväksi, sillä se kestää päivittäisessä käytössä väistämättömiä kolauksia eikä myöskään naarmuunnu helposti. Vaikka kaiutin putoaisi välillä, musiikin toisto ei keskeydy.

 

SRS-XB33.png

 

Jykevä äänentoisto ja valotehosteet tuovat tunnelmaa

 

Sonyn mukaan SRS-XB33-kaiutin tuottaa korkealaatuisen äänen, jykevän basson ja voimakkaan äänenpainotason. Bluetooth-yhteyden avulla voit soittaa lempibiisejäsi suoraan puhelimestasi. Painamalla Live Sound -painiketta saat käyttöösi kolmiulotteisen äänikokemuksen, joka mahdollistaa konsertinomaisen tunnelman. SRS-XB33:n kaiuttimet ovat varustettu DSP-tekniikalla, jonka myötä ne lähettävät musiikin laajemmalle alueelle, jolloin musiikki kuuluu voimakkaammin.

 

SRS-XB33-kaiuttimesta löytyy kaiutinvalo ja monivärinen valoreunus, jotka vilkkuvat musiikin tahdissa. Voit muuttaa valoreunuksen väriä tunnelman mukaan. Bluetoothin avulla voit liittää monta yhteensopivaa langatonta kaiutinta toisiinsa ja synkronoida musiikin ja valot. Voit määrittää valot välkkymään esimerkiksi sattumanvaraisesti tai ympyrässä. Sony Music Center- ja Fiestable-sovellus toimivat myös tämän mallin kanssa.

 

Niin kuin edellä mainitussa SRS-XB43 -kaiuttimessa, myös tässä mallissa on huikea 24 tunnin akunkesto, ja Extra Bass -tilan valaistuksen ollessa käytössä virtaa riittää 14 tunniksi. Kun akku alkaa vähentyä, saat kaiuttimeen lisää virtaa USB-C -liittimen avulla. Jos älypuhelimesi akku on vähissä, voit ladata sen liittämällä puhelimesi kaiuttimen USB-porttiin.

 

 

Sony-SRS.png

 

Tekniset tiedot

 

Kaiutinmalli: koko alue
Äänitilat: Clear Audio+, DSEE, LIVE SOUND, EXTRA BASS, Stamina-tila
Langattomat yhteydet: NFC, Bluetooth 5.0, handsfree-tuki
Yhteensopivat Bluetooth-profiilit: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Tuetut koodekit: SBC, AAC, LDAC
Taajuusalue: 20–20 000 Hz (näytteenottotaajuus 44,1 kHz) / 2,4 GHz
Liitännät: USB-A 5V/1A (vain DC-lähtö)
Akunkesto: noin 24 h
Suojaus: IP67
Virrankulutus: noin 7,5 W, valmiustilassa noin 0,3 W
Mitat (leveys x korkeus x syvyys): n. 246 x 97 x 106 mm
Paino: noin 1,1 kg
Myyntipakkauksen sisältö: kaiutin, USB-kaapeli

 

 

Tilaa Sony SRS-XB33 -Bluetooth-kaiutin täältä

 

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Sony-SRS-XB43-ja-SRS-XB33-bluetooth-kaiuttimet/ba-p/210955
Linkki kopioitu