Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

GarminVenuSQ.pngGarmin on tuttu älykelloistaan ja mallivaihtoehtoja onkin valikoimassa huikea määrä. Tällä kertaa esittelyssä on syyskuussa myyntiin tullut Venu SQ -mallisto, joka on ulkoisesti tyylikäs ja ominaisuuksiltaan monipuolinen. Se sopii kaikenlaisille treenaajille ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Venu SQ ja SQ Music ovat hyvin samanlaisia, ainoa isompi ero on että Venu SQ Music -malliin voit ladata kappaleita ja soittolistoja Spotify-, Deezer tai Amazon Music -tililtäsi. Voit siis kuunnella musiikkia ilman puhelinta käyttämällä langattomia kuulokkeita. Älykello on varustettu kirkkaalla Corning Corilla Glass 3 -näytöllä, ja tyylikäs silikonihihna pysyy mukanasi kaikenlaisessa menossa.

 

Monipuolinen hyvinvoinnin ja unen seuraaja

 

Venu SQ -sarjan älykellot seuraavat hyvinvointiasi kaikilla tasoilla. Rannesykeanturi mittaa sykettä useita kertoja sekunnissa vuorokauden ympäri. Pulsioksimetri mittaa veresi happipitoisuutta, ja on apuna myös unen seurannassa. Hyvinvoinnin seurantaominaisuuksiin kuuluvat myös hengitystahdin seuranta, epänormaalia sykettä koskeva hälytys, kuukautiskierron seuranta, stressitason seuranta ja rentoutusmuistutukset sekä nesteytyksen seuranta.

 

Body Battery -toiminteella voit seurata helposti energiatasojasi ja ajoittaa treenit, levon ja unen oikein. Kun haluat rentoutua, voit hyödyntää kellossa olevia valmiita mindfulness-harjoituksia, jotka ovat jaoteltu eri teemoihin. Jos haluat esimerkiksi edistää untasi, voit valita siihen räätälöidyn Tranquilty-harjoitteen, tai jos haluat parantaa keskittymistä ja purkaa stressiä, voit valita Relax and Focus -harjoitteen. Jokaisen harjoituksen jälkeen näet Garmin Connect -sovelluksen kautta koosteen harjoituksen pituudesta, hengenvedoista, keskisykkeestä sekä stressin muutoksesta. Unen seuranta arvioi kevyen, syvän ja REM-unen vaiheet. Hengityksen seuranta mittaa hengenvetojen määrän minuutissa ja unen laadun voit tarkistaa Connect-sovelluksen kautta.

 

Treenikaveri monenlaiseen liikuntaan

 

Venu SQ -malliston kelloissa on yli 20 sisä- ja ulkoliikuntasovellusta pilateksesta voimaharjoittelun kautta juoksuun, allasuintiin ja pyöräilyyn. Kello mittaa askeleitasi, kalorinkulutusta ja tehominuutteja. Siitä löytyy paljon esiladattuja valmiita harjoituksia, tai voit käyttää mukautettavia harjoitteita omia treenejäsi varten. Voit antaa kellon suunnitella esimerkiksi jooga-, voimaharjoittelu-, kardio-, tai jopa pilatesharjoituksia puolestasi. Jos taas haluat aloittaa juoksuharrastuksen tai valmistautua vaikkapa maratonille, kannattaa silloin hyödyntää maksutonta Garmin-valmentajaominaisuutta. Palvelusta löydät kolme eri taustaista valmentajaa, jotka ovat erikoistuneet eri asioihin. Virtuaalivalmentaja antaa lisämotivaatiota tavoitteen saavuttamiseksi. Lisätietoja valmentajaominaisuudesta löydät Garminin nettisivuilta.

 

Älyominaisuudet helpottavat elämää

 

Terveys- ja urheiluominaisuuksien lisäksi Venu SQ-mallin kellot sisältävät paljon myös arkea helpottavia älykkäitä toiminteita. Lähimaksu helpottaa elämää erityisesti silloin jos olet kaupassa ja olet unohtanut kukkaron kotiin. Garmin Payn avulla voit maksaa vain kelloa vilauttamalla, kun olet ensin tallentanut maksukortin laitteen asetuksiin. Saapuvista puheluista, viesteistä, some- päivityksistä, kalenteri-ilmoituksista saat myös halutessasi ilmoituksen suoraan kelloosi. Jos sinulla on Android-puhelin, voit myös vastata tekstiviesteihin kellon avulla. Venu SQ Music tukee soittolistojen ja kappaleiden lataamista Spotifysta, Deezeristä sekä Amazon Music -palvelusta. Voit kuunnella musiikkia suoraan kellosta, kun liität siihen langattomat kuulokkeet. Urheillessa tai kisatilanteissa voit välittää sijaintisi reaaliajassa valituille yhteyshenkilöille. Näin ystäväsi voivat seurata esim. juoksukisaasi reaaliaikaisesti.

 

 

 

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näyttö: LCD, Corning Gorilla Glass 3

Resoluutio: 240 x 240 pikseliä

Valmiusaika: Älykellotilassa 6 päivää, GPS-tilassa 14 h

Rungon materiaali: Anodisoitu alumiini ja kuituvahvisteinen polymeeri

Ranneke: Silikoni, sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 125–190 mm.

Vesitiiviys: Swim, 5 ATM

Yhteydet: Bluetooth, ANT+, WiFi

Garmin Pay: Kyllä, tukee lähimaksuominaisuutta

Mitat: 3,7 x 4,06 x 1,15 cm

Paino: 37,6 g

 

Oli valintasi kumpi tahansa, saat tyylikään ja laadukkaan hyvinvoinnin seuraajan, joka on apuna terveellisemmän elämäntavan rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Monipuoliset treeniominaisuudet kannustavat sinua liikkumaan ja kehittymään, oli lajisi sitten mikä tahansa. Värivaihtoehtoina ovat Venu SQ -mallissa harmaa ja valkoinen, Venu SQ Music on puolestaan tilattavissa mustan ja hiekan värissä.

 

Kumpi malli näistä miellyttää sinua enemmän tai löytyykö ranteestasi jo kyseinen kello? Kerro kokemuksesi ja jaa vinkkisi muillekin tästä mallista kiinnostuneille. 

 

 

Tilaa Garmin Venu SQ tästä

Tilaa Garmin Venu SQ Music tästä

 

 

Lue myös nämä:

 

- Älykellon osto-opas

Honor Band 5 ja Honor Watch ES – edulliset ja monipuoliset treenikaverit

Honor Watch GS Pro pysyy mukana kovemmissakin olosuhteissa

- Suunto 3 - Aktiivisen elämän kumppani

 

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Garmin-Venu-SQ-ja-Venu-SQ-Music-tyylikkaat-treenikumppanit-ja/ba-p/218890
Linkki kopioitu