Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Garmin Vivomove Sport kansi.jpg

 

Olemme saaneet valikoimiimme Garminilta kaksi uutta älykelloa, joista toinen on Garmin Vivomove Sport ja toinen on Garmin Venu 2 Plus. Tässä artikkelissa kerron enemmän Vivomove Sportista, josta verkkokaupassa saatavilla muut paitsi pähkinänruskea. Sen osalta saatavuusaikataulu on vielä avoinna. Venu 2 Plussaan voit tutustua omassa artikkelissaan.

 

Vivomove Sport on ajattoman tyylikäs perinteisellä analogisella kellotyylillä varustettu älytoiminteinen hybridikello. Siinä on kätketty kosketusnäyttö, joka paljastuu kellon viisareiden alta pyyhkäisemällä, tai näpäyttämällä näyttöä. Kellossa on älykkäät ilmoitukset, eli saat esimerkiksi pariliitettyyn älypuhelimeen tulevat tekstiviestit, sähköpostit sekä kalenterimerkinnät näkymään älykellon näytöllä. 

 

Kellossa on jatkuva hyvinvoinnin seuranta, jonka avulla voit oppia tuntemaan kehosi entistä paremmin. Pääset seuraamaan päivittäisiä askeleitasi, untasi sekä stressi- ja energiatasojasi. Voit edistää hyvinvointiasi esimerkiksi jooga-, kävely-, kardio- ja hengitysharjoitusten avulla. Kun älykello on pariliitetty älypuhelimen GPS:ään, pystyt mittaamaan matkaa ja tahtia ulkona tapahtuvilla kävely- tai juoksulenkeillä. Kun liikut, Vivomove Sport seuraa muun muassa kaloreitasi sekä tehominuuttejasi. Voit jopa synkronoida tiedot useiden Garminin älykellojen välillä. Kun kello ja puhelin on pariliitetty, voit tarvittaessa lähettää reaaliaikaisen sijaintisi viestillä yhteyshenkilöillesi joko manuaalisesti tai automaattisesti tiettyjen urheilusuoritusten aikana.


Garmin Connect -sovellus on aktiivinen verkkoyhteisö, josta löydät kaikki terveys- ja kuntotiedot samasta paikasta. Kaikki sovelluksen käyttäjät voivat pitää toisiinsa yhteyttä, osallistua kilpailuihin ja jakaa sisältöä.

Body Battery -energiaseurannalla pystyt seuraamaan kehon energiatasoa, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon. Stressin seurannan kautta näet onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Rentoutumismuistutukset kehottavat tekemään lyhyen hengitysharjoituksen, kun kello havaitsee, että olet stressaantunut. Kun haluat rentoutua tai keskittyä, voit aloittaa hengitysharjoituksen. Lisäksi kello seuraa stressitasoasi ja hengitystäsi, jotta tiedostat paremmin, miten hengität.


Liikunnan lisäksi terveyttä edistää riittävä nesteytys sekä uni. Voit kirjata päivittäin juomasi nesteiden määrän, jotta muistat huolehtia riittävästä nesteytyksestä. Voit jopa määrittää nesteytykselle automaattisen tavoitteen, joka muuttuu sen mukaan, kuinka paljon hikoilet suoritustesi aikana. Unenseurannassa näet kevyen ja syvän unen sekä REM-unen osuudet sekä pulssioksimetrin tiedot ja hengitystiedot. 

 

Hybridiälykellon akku kestää valmistajan mukaan jopa 5 päivää yhdellä latauksella ja jopa viikon pidempään kellotilassa. Kello ei siis jää jälkeen aktiivisessakaan elämäntavassa!

 

Kevyestä Vivomove Sport -kellosta on useita värivaihtoehtoja, ja siinä on metalliväriset tehosteet sekä silikonihihna. Se sopii täydellisesti arkeen ja juhlaan. Kello on yhteensopiva standardikokoisten 20 mm:n pikakiinnityshihnojen kanssa. Kellon ranneke sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta 125-190mm. Verkkokaupastamme on Vivomove Sportista saatavilla neljä värivaihtoehtoa:

Black silicone - Musta

Black walnut - Pähkinänruskea

White cream - Valkoinen
ja Agave mint - Mintunvihreä

 

 

Teknisiä tietoja:

 

Kellotaulun koko: 1.1"

Kosketusnäytön koko: 8.6mm x 18.5mm
Näytön tyyppi: OLED
Resoluutio: 72 x 154
Rannekkeen leveys 20m. 
Rungon materiaali: metallipinnoitettu muovi
Rannekkeen materiaali: silikoni
Yhteydet: Bluetooth, ANT+
Muisti: 16MT
Yhteensopivuus: Android 8.0 tai myöhempi, iOS 9.0 tai myöhempi
IP-luokitus: 5ATM
Käyttöaika ja valmiusaika älykellotilassa: jopa 5 päivää
Käyttöaika ja valmiusaika kellotilassa: jopa 12 päivää
Mitat: 40 x 40 x 11mm
Paino: 33.8g
Myyntipakkauksen sisältö: kello, lataus-datajohto, käyttöohjeet

 

Miltä kello sinusta vaikuttaa?

 

Lue myös:

Paras urheilukello 2021

Helmikuun myydyimmät älykellot 2021

Esittelyssä Garmin Venu 2 ja Venu 2S -älykellot

Urheilukello vs. sykevyö?

Garmin Lily Sport Edition - kuvankaunis treenikaveri

Garmin Venu SQ ja Venu SQ Music - tyylikkäät treenikumppanit ja hyvinvoinnin seuraajat

Esittelyssä Garmin Instinct Esports - älykello e-urheilijalle

 

 
Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Garmin-Vivomove-Sport-ajattoman-tyylikas-hybridikello/ba-p/233089
Linkki kopioitu