Jokapäiväiseen käyttöön sopivat Acer Swift 1 14" ja Acer Swift 3 14" -läppärit

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 29 katselukertaa


 


 


Koulujen alku lähenee ja sen myötä monella on edessä uuden läppärin hankinta. Acerin Swift 1 14" ja Swift 3 14" -kannettavat ovat oivallinen valinta sinulle, jos haet kohtuullisella hinnalla varustettua näppärää konetta jokapäiväiseen työskentelyyn.


 


Esittelyssä Acer Swift 1 14”


 


Swift 1 on hyvä ratkaisu niille, jotka tarvitsevat yleiseen käyttöön kevyttä läppäriä, jolla luonnistuu niin videoiden katseleminen kuin tekstinkäsittely. Swift 1 sopii myös lukiolaiselle: laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/DigabiOS) kanssa.


 


Acer Swift 1 kulkee näppärästi mukana menossa kevyen ja kompaktin kokonsa ansiosta. Laite on varustettu 14 tuuman Full HD IPS -näytöllä, ja se painaa vain vaivattomat 1,3 kg! Läppärin ohut muotoilu ja upea näyttö tekevät valmistajan mukaan laitteen käytöstä erittäin miellyttävää. Swift 1:ssä on valmistajan mukaan tarkka kosketuslevy, joka mahdollistaa näytön tehokkaan hallinnan.


 


Läppäri on valmistajan mukaan varustettu pitkäkestoisella akulla. Yhdellä latauksella Swift 1:n akku kestää jopa 17 tuntia. Sen myötä laitetta voi käyttää koko päivän, ilman pelkoa akun loppumisesta. Pienestä koostaan huolimatta Swift 1:ssä on kosketuslevy, joka on riittävän suuri näytön tarkkaan hallintaan.


 


Tarkka ja kirkas näyttö, sekä sisäänrakennettu Dual-mikrofoni



Läppäri on varustettu Intelin tehokkaalla Pentium N5000 -neliydinsuorittimella, 4 Gt:n keskusmuistilla ja nopealla 128 Gt:n SSD-levyllä. Valmistajan mukaan näyttö mahdollistaa käyttömukavan kokemuksen, kun kuvat näkyvät tarkasti ja kirkkaasti. Läppärin kaiuttimet on varustettu Acer TrueHarmony -teknologialla ja ne tekevät äänenlaadusta täydellisen elokuvien katseluun ja musiikin kuunteluun. Sisäänrakennetun HD-kameran avulla voit soittaa koneella videopuheluita perheen, ystävien tai työkavereiden kesken.


 


Swift 1 läppärissä on sisäänrakennettu Dual-mikrofoni, joka valmistajan mukaan toistaa ääntä laadukkaasti. Swift 1:ssä on myös sormenjälkitunnistin, jonka avulla voit avata koneesi nopeasti joustamatta kuitenkaan turvallisuudesta. 

Läppärissä on monipuoliset liitäntävaihtoehdot, joiden ansiosta voit liittää koneeseen helposti ulkoisen näytön, näppäimistön ja hiiren. Tästä kannettavasta löytyy myös monipuolinen USB Type C-portti, jonka avulla voi siirtää dataa nopeammin.


 



 



 



 


Esittelyssä Acer Swift 3 14"


 


Acer Swift 3 on sinulle oikea valinta, jos arvostat tehokkuutta ja hienoa muotoilua. Läppärissä on valmistajan mukaan erittäin ohut muotoilu, jonka ansiosta sen kantaminen on helppoa. Kevyt Swift 3 painaa ainoastaan 1,35 kg ja on paksuudeltaan alle 1,5 cm! Läppärin valmistuksessa on valmistajan mukaan käytetty premium-luokan materiaaleja: hieno harmaan värinen täysmetallinen ja siro rakenne tekevät tästä kannettavasta varman valinnan kaikille laatua arvostaville.


 


Swift 3:sen laadukkaat komponentit mahdollistavat valmistajan mukaan sen, että läppäri toimii tehokkaasti niin jokapäiväisessä työkäytössä kuin viihdekäytössä. Läppäri on varustettu suurella 14-tuumaisella Full HD -näytöllä, joka mahdollistaa miellyttävän kuvien ja videoiden katsomisen. Valmistajan mukaan näytön täysteräväpiirtoinen IPS-paneeli antaa valokuville ja videoille tarkan ja kirkkaan värisyvyyden.


 


Läppärissä on valmistajan mukaan 12 tunnin akunkesto, joka mahdollistaa sen jouhevan käytön jokapäiväisessä työskentelyssä. Sisäänrakennetun laadukkaan HD-kameran avulla tietokoneella voidaan soittaa videopuheluita perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Acer Swift 3 14” -kannettavassa on myös sormenjälkitunnistin, jonka avulla voit kirjautua läppäriin.


 


Tehokas prosessori ja monipuoliset liitännät


 


Acer Swift 3:ssa riittää tehoa ja virtaa. Tässä Windows 10 läppärissä on Intel Core i5-8265U -neliydinsuoritin, 8GB muistia ja nopea 256GB SSD-levy. Laitteessa on myös NVIDIA GeForce MX150 näytönohjain, jossa on oma 2GB muisti. Sen avulla pelaaminen on näppärää ja mutkatonta.


Swift 3:sen monipuolisten liitäntöjen ansiosta voit liittää koneeseen helposti ulkoisen näytön, näppäimistön ja hiiren. Tästä kannettavasta löytyy myös monipuolinen USB Type C-portti, joka takaa samanaikaisesti nopean tiedonsiirron, laitteiden latauksen ja ulkoisen näytön liitännän vain yhdellä pistokkeella.


 



 



 



 


Katso myös:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa