Käteviä sovelluksia reissussa

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 31 katselukertaa

 

 

 

Hei sinä työntekijä, jolla on yrityksesi puhelinliittymä ja olet jäämässä lomalle!

 

Tässä muutama sovellus, joita itse mielelläni käytän lomani aikana. Mikäli sinulla on vinkata joku superhyvä sovellus lomalle, laita viestiä kommentikenttään! Nämä valinnat ovat Android ja iOS-painotteisia.

 

Lisävinkkinä suosittelen lataamaan puhelimeen myös verkkopankin sovelluksen, jolloin voit seurata kätevästi puhelimesta tiliäsi sekä tehdä tilisiirtoja. Nykyään monissa sovelluksissa verkkopankkiin kirjautuminen onnistuukin kätevästi sormenjälkitunnistuksella.

 

Lisäksi useissa suuremmissa kaupungeissa ja suosituissa matkakohteissa kannattaa hyödyntää paikallisia metron ja julkisen liikenteen karttoja ja aikatauluja. Suosittuihin matkakohteisiin on usein myös omat sovelluksensa, jotka kokoavat niin julkisen liikenteen kuin parhaat ravintolasuositukset samaan sovellukseen.

 


Ja sitten niihin sovelluksiin.


 


Kuinka monta päivää jäljellä lomaan?


 


Holiday countdown


 


Sovellus laskee kätevästi  puolestasi kauanko on jäljellä lomasi alkuun.


Täältä saat hyvän lomafiiliksen ja voit jakaa fiiliksesi myös WhatsAppissa ja muissa sovelluksissa.


Voit laskea päiviä moneen muuhunkin tapahtumaan ja lisätä aiheenmukaisen kuvan sovelluksen omista kuvista tai valita jonkin oman kuvasi puhelimesi galleriasta.


 



 


 


Majoitus


 


Airbnb

 

Airbnb-sovelluksen avulla voi etsiä majoituksia tai vaihtoehtoisesti itse vuokrata majoituskohdetta reissaajille.

Airbnb:llä on yli 600 000 kohdetta yli 34 000 kaupungissa. Sovelluksessa juttelet kätevästi majoittajien ja vieraiden kanssa ja voit tallentaa suosikkikohteesi Wish-listallesi.Voit selata majoituskohteita mieleisillä kriteereilläsi.

 


 

 

Hotellivaraukset

 

Booking

 

Booking on kätevä sovellus hotellien ja loma-asuntojen etsintään.

Kohteita on yli miljoona  ympäri maailman ja varausvahvistuksen saat tehtyä hetkessä. Kohteesta riippuen voit maksaa majoituksesi varauksen yhteydessä tai vasta paikan päällä. Voit rajata hakua asiakasarvioiden mukaan tai muilla sinulle tärkeillä ominaisuuksilla. Kartan avulla näet kätevästi kohteesi sijainnin ja luomalla käyttäjätilin näet jatkossa kätevästi aikaisemmat varauksesi ja tiedot. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätiliä, voit tuoda varauksesi sovellukseen.

 


 

 

Lennot

 

Momondo

 

Täällä voit etsiä ja vertailla lentojen ja hotellien hintoja.

Sovellus hakee useita lento-ja hotellihintoja vertailtavaksi ja voit tehdä varauksen suoraan laitteeltasi.

Hintakalenteri näyttää keskiarvohinnat lentolipuille eri päivinä ja helpottaa löytämään sopivan matkustuspäivän.

Hotelleja voi hakea kätevästi palveluiden tai omien mieleisten kriteerien mukaan.

 


 


 


Matkavinkit


 


Trip Advisor


 


TripAdvisorissa on yli 500 miljoonaa matkailijoiden arvostelua, valokuvia sekä karttoja, jotka auttavat valitsemaan lentolippuja,majoituksia,parhaita ravintoloita sekä kiinnostavia nähtävyyksiä. Voit katsoa lähellä olevia vaihtoehtoja Lähetä nyt-toiminnolla ja keskustella matkailuasioista keskustelualueella. Mikäli etsit hyvää ravintolaa illaksi, on tämä kätevä sovellus siihen.


 



 


 


Pakkaaminen


 


PackPoint travel packing list


 


PackPoint travel packing listin avulla pakkaaminen sujuu kätevästi ja ja voit luoda matkatapahtuman,määritellä matkan keston sekä valita mitä aktiviteetteja matkan aikana aiot tehdä. Sovellus avaa listan,josta voit täpätä matkatavaroita sitä mukaa kun olet kyseisen tavaran pakannut mukaasi. Voit lisätä listalle myös sellaisia tavaroita, joita ei siinä ennestään ole. Myös kohteen säätiedot näkyvät pakkauslistan yläpuolella. Matkatavarat jaetaan aktiviteetin ja eri kategorioiden mukaan. Voit jakaa pakkauslistasi esimerkiksi ystävällesi ja kollegallesi esimerkiksi sähköpostitse tai WhatsAppin avulla. 


 



 


 


Sää


 


Foreca


 


Foreca on kätevä sovellus myös reissussa. Sovelluksella voit seurata päivän tuntiennusteita sekä varautua sään muutoksiin useamman päivän etukäteen.


 



 


 


Yhteydenpito


 


WhatsApp


 


WhatsAppilla pidät kätevästi yhteyttä perheeseesi ja ystäviisi myös reissussa. Voit soittaa ääni- ja videopuheluita ja jakaa kuvia sekä videoita muille. Sovellus käyttää puhelimesi internetyhteyttä. Voit lähettää ja vastaanottaa viestejä tietokoneesi selaimella WhatsApp Webin avulla.


 



 


 


Yritysviestintä


 


Telia Touchpoint


 


Telia Touchpointin avulla voit nähdä työkavereidesi tavoitettavuustilan sekä päivittää omaa tilaasi.


Sovelluksen avulla pystyt kirjautumaan yrityksesi soittoryhmiin sekä välittämään puheluita eteenpäin.


Sovellusta käytettäessä sinulla on oltava Telia Touchpoint-palvelu käytössäsi.


 



 


Telia VIP


 


Telia VIP on yritysviestintäsovellus ja mahdollistaa reaaliaikaisen yhteyden yrityksesi viestintäpalveluihin.


Voit hallinnoida olotilatietoja, puhelimen linjan tilaa, selata yrityshakemistoa sekä lähettää pikaviestejä sekä tekstiviestejä. Telia VIP-sovellus vaatii Telia VIP-palvelun.


 



 


 


Valuutta


 


XECurrency


 


Tällä sovelluksella muunnat summan helposti valuutasta toiseen.


 



  


 


Liikkuminen

 

Sports tracker

 

Sports Trackerin avulla voit tutustua lomakohteesi ympäristöön hauskalla tavalla. Sovelluksen käyttäjät voivat tallentaa omia kävely-, pyöräily- tai juoksumatkojaan muiden näkyville ja voit selata mielenkiintoisia reittejä suoraan puhelimestasi. Lisäksi sovelluksella voit selata muiden käyttäjien kuvia ympäri maailmaa ja voit itsekin julkaista kuvia reitiltäsi.

 

 


 



Olethan jo päivittänyt liittymäsi Telian uuden tarjonnan mukaiseksi?

Nyt nimittäin voit surfata Telia Sopiva Pro-liittymien EU-päiväpaketilla EU/ETA-alueella 2,90€/päivä.

 

Vaihtohtoisesti voit päivittää liittymäsi Telian EU-liittymään, jolloin liittymän kuukausimaksuun sisältyvät puhelut, viestit sekä netti EU- ja ETA-alueella. Muistathan myös kaukomaiden ja EU:n ulkopuolella tarjottavan Reissupaketin! Tutustu liittymiin täällä: https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/liittymat-ja-laitteet/matkalla

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa