Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
 
ipad.jpg 
 
Hei sinä työntekijä, jolla on yrityksesi puhelinliittymä ja olet jäämässä lomalle!
 
Tässä muutama sovellus, joita itse mielelläni käytän lomani aikana. Mikäli sinulla on vinkata joku superhyvä sovellus lomalle, laita viestiä kommentikenttään! Nämä valinnat ovat Android ja iOS-painotteisia.
 
Lisävinkkinä suosittelen lataamaan puhelimeen myös verkkopankin sovelluksen, jolloin voit seurata kätevästi puhelimesta tiliäsi sekä tehdä tilisiirtoja. Nykyään monissa sovelluksissa verkkopankkiin kirjautuminen onnistuukin kätevästi sormenjälkitunnistuksella.
 
Lisäksi useissa suuremmissa kaupungeissa ja suosituissa matkakohteissa kannattaa hyödyntää paikallisia metron ja julkisen liikenteen karttoja ja aikatauluja. Suosittuihin matkakohteisiin on usein myös omat sovelluksensa, jotka kokoavat niin julkisen liikenteen kuin parhaat ravintolasuositukset samaan sovellukseen.

 

Ja sitten niihin sovelluksiin.

 

Kuinka monta päivää jäljellä lomaan?

 

Holiday countdown

 

Sovellus laskee kätevästi  puolestasi kauanko on jäljellä lomasi alkuun.

Täältä saat hyvän lomafiiliksen ja voit jakaa fiiliksesi myös WhatsAppissa ja muissa sovelluksissa.

Voit laskea päiviä moneen muuhunkin tapahtumaan ja lisätä aiheenmukaisen kuvan sovelluksen omista kuvista tai valita jonkin oman kuvasi puhelimesi galleriasta.

 

countdown.png

 

 

Majoitus

 

Airbnb
 
Airbnb-sovelluksen avulla voi etsiä majoituksia tai vaihtoehtoisesti itse vuokrata majoituskohdetta reissaajille.
Airbnb:llä on yli 600 000 kohdetta yli 34 000 kaupungissa. Sovelluksessa juttelet kätevästi majoittajien ja vieraiden kanssa ja voit tallentaa suosikkikohteesi Wish-listallesi.Voit selata majoituskohteita mieleisillä kriteereilläsi.
 
Picture4.png
 
 
Hotellivaraukset
 
Booking
 
Booking on kätevä sovellus hotellien ja loma-asuntojen etsintään.
Kohteita on yli miljoona  ympäri maailman ja varausvahvistuksen saat tehtyä hetkessä. Kohteesta riippuen voit maksaa majoituksesi varauksen yhteydessä tai vasta paikan päällä. Voit rajata hakua asiakasarvioiden mukaan tai muilla sinulle tärkeillä ominaisuuksilla. Kartan avulla näet kätevästi kohteesi sijainnin ja luomalla käyttäjätilin näet jatkossa kätevästi aikaisemmat varauksesi ja tiedot. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätiliä, voit tuoda varauksesi sovellukseen.
 
Picture8.png
 
 
Lennot
 
Momondo
 
Täällä voit etsiä ja vertailla lentojen ja hotellien hintoja.
Sovellus hakee useita lento-ja hotellihintoja vertailtavaksi ja voit tehdä varauksen suoraan laitteeltasi.
Hintakalenteri näyttää keskiarvohinnat lentolipuille eri päivinä ja helpottaa löytämään sopivan matkustuspäivän.
Hotelleja voi hakea kätevästi palveluiden tai omien mieleisten kriteerien mukaan.
 
Picture3.png

 

 

Matkavinkit

 

Trip Advisor

 

TripAdvisorissa on yli 500 miljoonaa matkailijoiden arvostelua, valokuvia sekä karttoja, jotka auttavat valitsemaan lentolippuja,majoituksia,parhaita ravintoloita sekä kiinnostavia nähtävyyksiä. Voit katsoa lähellä olevia vaihtoehtoja Lähetä nyt-toiminnolla ja keskustella matkailuasioista keskustelualueella. Mikäli etsit hyvää ravintolaa illaksi, on tämä kätevä sovellus siihen.

 

Picture2.png

 

 

Pakkaaminen

 

PackPoint travel packing list

 

PackPoint travel packing listin avulla pakkaaminen sujuu kätevästi ja ja voit luoda matkatapahtuman,määritellä matkan keston sekä valita mitä aktiviteetteja matkan aikana aiot tehdä. Sovellus avaa listan,josta voit täpätä matkatavaroita sitä mukaa kun olet kyseisen tavaran pakannut mukaasi. Voit lisätä listalle myös sellaisia tavaroita, joita ei siinä ennestään ole. Myös kohteen säätiedot näkyvät pakkauslistan yläpuolella. Matkatavarat jaetaan aktiviteetin ja eri kategorioiden mukaan. Voit jakaa pakkauslistasi esimerkiksi ystävällesi ja kollegallesi esimerkiksi sähköpostitse tai WhatsAppin avulla. 

 

pack.png

 

 

Sää

 

Foreca

 

Foreca on kätevä sovellus myös reissussa. Sovelluksella voit seurata päivän tuntiennusteita sekä varautua sään muutoksiin useamman päivän etukäteen.

 

Picture5.png

 

 

Yhteydenpito

 

WhatsApp

 

WhatsAppilla pidät kätevästi yhteyttä perheeseesi ja ystäviisi myös reissussa. Voit soittaa ääni- ja videopuheluita ja jakaa kuvia sekä videoita muille. Sovellus käyttää puhelimesi internetyhteyttä. Voit lähettää ja vastaanottaa viestejä tietokoneesi selaimella WhatsApp Webin avulla.

 

Picture6.png

 

 

Yritysviestintä

 

Telia Touchpoint

 

Telia Touchpointin avulla voit nähdä työkavereidesi tavoitettavuustilan sekä päivittää omaa tilaasi.

Sovelluksen avulla pystyt kirjautumaan yrityksesi soittoryhmiin sekä välittämään puheluita eteenpäin.

Sovellusta käytettäessä sinulla on oltava Telia Touchpoint-palvelu käytössäsi.

 

Telia Touchpoint.png

 

Telia VIP

 

Telia VIP on yritysviestintäsovellus ja mahdollistaa reaaliaikaisen yhteyden yrityksesi viestintäpalveluihin.

Voit hallinnoida olotilatietoja, puhelimen linjan tilaa, selata yrityshakemistoa sekä lähettää pikaviestejä sekä tekstiviestejä. Telia VIP-sovellus vaatii Telia VIP-palvelun.

 

Telia VIP.png

 

 

Valuutta

 

XECurrency

 

Tällä sovelluksella muunnat summan helposti valuutasta toiseen.

 

Picture7.png

  

 

Liikkuminen
 
Sports tracker
 
Sports Trackerin avulla voit tutustua lomakohteesi ympäristöön hauskalla tavalla. Sovelluksen käyttäjät voivat tallentaa omia kävely-, pyöräily- tai juoksumatkojaan muiden näkyville ja voit selata mielenkiintoisia reittejä suoraan puhelimestasi. Lisäksi sovelluksella voit selata muiden käyttäjien kuvia ympäri maailmaa ja voit itsekin julkaista kuvia reitiltäsi.
 
Picture1.png 

 

Olethan jo päivittänyt liittymäsi Telian uuden tarjonnan mukaiseksi?
Nyt nimittäin voit surfata Telia Sopiva Pro-liittymien EU-päiväpaketilla EU/ETA-alueella 2,90€/päivä.
 
Vaihtohtoisesti voit päivittää liittymäsi Telian EU-liittymään, jolloin liittymän kuukausimaksuun sisältyvät puhelut, viestit sekä netti EU- ja ETA-alueella. Muistathan myös kaukomaiden ja EU:n ulkopuolella tarjottavan Reissupaketin! Tutustu liittymiin täällä: https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/liittymat-ja-laitteet/matkalla
PaulaNa
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Katevia-sovelluksia-reissussa/ba-p/151007
Linkki kopioitu