Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Lenovo_YogaSmartTab.png

 

Lenovo Yoga Smart Tab on muotoilultaan uudenlainen tabletti, joka sopii koko perheen viihdelaitteesta aina kodin ohjauslaitteeksi tai apulaiseksi. Sim-korttipaikan ansiosta laitteen voi ottaa mukaan reissuun, jolloin et ole riippuvainen langattomasta verkosta. Ulkoisesti tabletti on perinteisistä malleista poikkeava, ja juuri tästä syystä käytettävyydeltään todella monipuolinen.

 

Käteen sopiva muotoilu ja kickstand helpottavat käytettävyyttä

 

Yleensä tabletit ovat litteitä, reunoiltaan pyöristettyjä ja kauttaaltaan näyttöä. Tämä malli on kuitenkin erilainen. Toisessa reunassa on isohko pyöreä palkki, jonka molemmissa päissä on JBL-kaiutinelementit. Palkista saa hyvän otteen, jonka huomaa erityisesti e-kirjoja lukiessa. Palkista löytyy myös integroitu kickstand, eli metallijalka. Sen saa taitettua joko 90 tai 180 asteen kulmaan, ja tämän ansiosta laite pysyy tukevasti pystyssä. Vaihtoehtoisesti voit ripustaa tabletin seinälle kickstandissa olevasta reiästä, jolloin tablettia voi käyttää vaikka tauluna tai kellona. Lenovo Yoga Smartia on siis miellyttävä käyttää, olitpa sitten istumassa, makuulla, nojaamassa tai seisomassa.

 

Google Assistant muuttaa tabletin koko kodin ohjauslaitteeksi

 

Lenovo Yoga Smart Tab sisältää integroidun Google Assistantin. Jos olet yhdistänyt älyvalaisimet, lukot ja muut laitteet verkkoon, jotka tukevat Google Assistant -palvelua, voit ohjata niitä tabletin ääniohjauksella. Voit esimerkiksi kytkeä valot päälle tai avata valvontakameran kuvat suoraan ruudulle. 360-asteinen kaukokenttä-äänentunnistin poimii äänesi vaikka huoneen toiselta puolelta. Lisäksi voit kuunnella soittolistojasi, katsoa kuvia tai selailla nettiä äänesi avulla. Melko kätevää silloin kun kädet on varattu. Palvelun käytössä kannattaa huomioida että toistaiseksi Google Assistant toimii vain englannin kielellä.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

* Näyttö: 10,1” Full HD (1920x1200)
* Käyttöjärjestelmä: Android Pie
* Suoritin: Qualcomm Snapdragon 439
* Näytönohjain: Qualcomm Snapdragon 439
* Akku: 7000 mAh
* Kamerat: 5.0 MP etukamera + 8.0 MP takakamera
* Muisti: 4 Gb
* Kiintolevy: 64 Gb eMMC
* WLAN: Lenovo Wireless (1x1 AC) & Bluetooth® 4.2
* IP-luokitus: IP52
* Sim-kortti: Kyllä (laite ei tue mobiiliverkon puheluita)
* Muistikorttipaikka: Kyllä

* Kasvojentunnistus: Kyllä
* Liittimet: USB-C (lataus), 3,5 mm:n kuulokeliitäntä

* Mitat: 242 x 166 x 55 mm
* Paino: 570 g

 

 

 

Lenovo Yoga Smart Tab soveltuu koko kodin viihdelaitteeksi. Muotoilunsa ansiosta se sopii niin e-kirjojen lukijalle kuin elokuvien katseluun. Ripustuslenkin ja metallijalan ansiosta se on myös mainio apu keittiössä, kun seuraat reseptiä kokkaillessa tai osallistut vaikka live-kokkikouluun. Käyttötapoja on varmasti monia. Löytyykö sinulta jo tämä Yoga Smart Tab ja mitä mieltä olet laitteesta?

 

Tilaa Lenovo Yoga Smart Tab Wifi + 4G tästä

 

 

Lue myös nämä:

 

Esittelyssä Microsoft Surface 7 Pro – tehokas 2-in-1 -kannettava taipuu moneen

Esittelyssä Huawei MateBook X - Kevyt ja kaunis kone moneen käyttöön

Osto-opas tabletin valintaan

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Lenovo-Yoga-Smart-Tab-Wifi-4G-alykkaampi-viihdetabletti/ba-p/219215
Linkki kopioitu