Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Motorola G71 5G turkoosi.png

 

Motorola G71 5G on keskihintaluokan puhelin, joka on kauniisti muotoiltu. Puhelimessa on pyöristetyt kulmat ja valmistusmateriaali on pääosin muovia. Puhelimen etuosaa ja näyttöä suojaa kuitenkin lasi. Motorola G71 5G on myös roiskeenkestävä eli pieni sade ei käyttöä estä. Laite on saatavilla kahdessa kauniissa värissä - mustana ja turkoosina. Tutustutaan tässä artikkelissa tarkemmin Motorola G71 5G -malliin.

 

Koko päivän kestävää käyttöä

 

Motorola G71 5G -puhelimessa on 6,4 tuumainen Max Vision OLED -näyttö Full HD+ -tarkkuudella. Näytön resoluutio on 2400 x 1080 pikseliä 20:9 -kuvasuhteella. Valmistajan mukaan näytön DCI-P3 -väriasteikko toistaa värit eloisina ja kontrasti on terävä. Myös mustan sävyt ovat tummempia ja mustempia. Voit siis nauttia lempisarjoistasi ja leffoista suurelta ja tarkalta näytöltä, jossa kuva toistuu realistisesti. Sinun on myös mahdollista muuttaa näytön värintoistoa luonnollisen ja kylläisen välillä, sekä säätää värilämpötilaa.

 

Motorola G71 5G:ssä on suorittimena Qualcomm Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri. Valmistajan mukaan yhdessä puhelimen nopealla 5G-yhteydellä ja suorittimella pystyt lataamaan TV-sarjoja nopeasti ja suoratoistat videoita ilman viiveitä. Puhelimessa on kuusi gigatavua RAM-muistia ja sen lisäksi 128 gigatavua tallennustilaa. Puhelimeen mahtuu siis reippaasti valokuvia, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. Motorola G71 5G on varustettu suurella 5000 mAh akulla ja valmistaja kertoo akunkeston olevan 30 tuntia yhdellä latauksella. Voit siis huoletta käyttää puhelintasi ilman pelkoa siitä, että akku loppuisi kesken päivän. Laitteessa on myös TurboPower 30 -lataus, jolla saat ladattua puhelimeen virtaa moneksi tunniksi muutamassa minuutissa.

 

Motorola G71 5G on saatavilla mustana ja turkoosina.Motorola G71 5G on saatavilla mustana ja turkoosina.

 

Kolmoiskamerajärjestelmällä tarkkoja kuvia myös hämärässä

 

Motorola G71 5G on varustettu 50 megapikselin kolmoiskamerajärjestelmällä. Pääkameran lisäksi puhelimessa on kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kahden megapikselin makrokamera. Selfiet nappaat 16 megapikselin tarkkuudella. Valmistaja kertoo pääkamerassa olevan Quad Pixel -teknologian mahdollistavan tarkkojen kuvien ottamisen hämärässä. Ultralaajakulmakameralla saat mahdutettua kuvaan enemmän ja makrokamera tuo kuvattavan kohteen lähelle.

 

Motorola G71 5G -puhelimen kamerassa on useita erilaisia kuvaustiloja. Kaksoiskuvaus jakaa puhelimen näytön ja voit kuvata samanaikaisesti sekä etu- että takakameralla. Kauneustilassa saat muokattua kuvaa jo heti kuvausvaiheessa, ja värin korotuksen ansiosta voit valita kuvasta yhden säilytettävän värin ja muuttaa muuten koko kuvan mustavalkoiseksi. Motorola G71 5G -puhelimen Night Vision -hämäräkuvaustila auttaa tuomaan enemmän yksityiskohtia esiin pimeässä ja valmistajan mukaan saat otettua eloisia ja kirkkaita kuvia niin etu- kuin takakamerallakin. Puhelimessa oleva Cinemagraph-tila tuo kuviin liikettä. Valmistaja kertoo Cinemagraph-tilan yhdistävän valokuvan ja videon eli yksi osa kuvasta liikkuu ja kaikki muu pysyy paikoillaan. Muotokuvatilalla saat sumennettua kuvattavan kohteen taustaa ja teet valokuvistasi ammattimaisia.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

 • Näyttö: 6,4” Max Vision OLED -näyttö, Full HD+, 2400 x 1080 resoluutio, 60 hertsin virkistystaajuus
 • Etukamera: 16 MP
 • Takakamerat: 50MP pääkamera | 8MP ultra-wide | 2MP makrokamera
 • Käyttöjärjestelmä: Android 11
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 695, 8-ydinsuoritin
 • Muisti: 6 Gt keskusmuisti + 128 Gt sisäinen muisti
 • Muistikorttipaikka: MicroSD, max 1 Tt
 • Akku: 5000 mAh, TurboPower 30 -tekniikka
 • Mitat: 161.19 x 73.87 x 8.49 mm
 • Paino: 179 g
 • IP-luokitus/suojaus: Vettä hylkivä design
 • Muuta: Kasvojentunnistus, sormenjälkilukija, nano-SIM, Dual SIM, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä

 

Motorola G71 5G on roiskeenkestävä, joten voit huoletta käyttää sitä myös pienessä vesisateessa.Motorola G71 5G on roiskeenkestävä, joten voit huoletta käyttää sitä myös pienessä vesisateessa.

 

Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin, USB-C-kaapelin, pikaoppaan, SIM-työkalun ja silikonikuoren.

 

Lue myös:

 
HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Motorola-G71-5G-Pitkaa-akunkestoa-nopealla-latauksella/ba-p/241519
Linkki kopioitu